Şimdi Ara

dark wifi repeater kopma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gecen hafta gittigidiyordaki teknobiyotik adli magazadan bir dark 300mbit wifi repeater aldim.

Aletin kurulumunu ve baglantisini sorunsuz sekilde tamamladim. Cekis gucu de iyi.

Fakat hersey normalken cihaz ortalama 1 saat ara ile modemden bir kopma yapiyor. O an yaptigim tum islemler gidiyor

Uydunetin verdigi net master modemlerden kullaniyorum. Odamda sinyal seviyesi dusuk oldugu icin bu aleti satin aldim. Su an adil kullanim kotasina dusmus durumdayim ancak baglantinin kesilmedigi zamanlarda herhangi bir sikinti yasamiyorum.

Cihazi resetledim, tekrar kurdum, yerini degistirdim ancak ayni kopmayi her defasinda yapti. Bu konuda yardimci olabilecek arkadaslarin yorumlarini rica ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihaz yeniyse bence hic garantiden cikarma riskine girme garantiye gonder buyuk ihtimalle donanimsaldir.

• Adilx05 A kullanıcısına yanıt
    cihaz 1 haftalık. ancak ben ilk taktığımda sorunsuz çalıştığı için gittigidiyor üzerinden alıcının parasını onayladım. şimdi kendilerine mesaj atıyorum cevap vermiyorlar. bu durumda iade işlemini nasıl başlatabilirim? veya iade hakkım var mıdır?
  • gaan87 G kullanıcısına yanıt
    İki hafta icerisinde kosulsuz iade hakkiniz var sanirim sitenin uzak ticaret kosullarini bi okuyun ama firmayla direk baglantiya gecmeniz daha faydali olucaktir urunun faturasini atmadiysaniz orda yazar firma bilgileri.

• Adilx05 A kullanıcısına yanıt
    faturasını atmadım. dediğinizi deneyeceğim, tesekkurler.
  • Merhaba

Tabii ki ürünü servisine göndermeyi düşünebilirsiniz ama ondan önce kablosuz kanalını değiştirip dener misiniz?Bir de bu ürün hep 1 saat arayla mı kopma yapıyor?
    Kesin standart bir zaman aralığı var ise repeater'ın ayarlarına bir göz atmayı deneyebilirsiniz.
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Kesin bir saat diyemem ölçmedim ama çok periyodik bir şekilde yapıyor. 40 dk - 1 saat arası bir süreyle düzenli olarak kesilip 15 saniye içinde tekrar bağlanıyor. bu kanal ayarlarını nasıl değiştirebileceğime dair bir bilginiz var mı? hangi kanala nasıl geçebilirim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi ping sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Wifi sorunu?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cihazın tam marka ve modelini yazar mısınız?
  •  dark wifi repeater kopma problemi

Sizin cihazın kullanım kılavuzunu aradım ama bulamadım o yüzden benzer bir modelden resim ekliyorum.
    Böyle bir sayfa olsa gerek sizinkisi de.
    Bu sayfada kanal seçeneğinde OTOMATİK yazıyor.Oradan bir kanal seçip kaydedin.
    Modemin ayar menüsünde de aynı kanalı seçip kaydedin
    Bir de öyle deneyin
    Farklı 2 3 kanalda denemeniz fena olmaz.
    cevabınız icin tesekkur ederim. cihazın modeli "dark 300mbit 802.11n". arayüzü biraz daha farklıydı ama mantıgını anladım. dediginizi deneyecegim. peki ana modemde yapacagım bir kanal degisikligi herhangi bir sorun yaratır mı? daha once boyle bır ıslem hic yapmadım.
  • Hayır yaratmaz içiniz rahat olsun
    cok tesekkur ederim desteginiz icin
  • Rica ederim.Yani böyle problemlerin neden kaynaklandığını bulmak zor, çok net birşey söylemek zor o yüzden de ihtimaller ve denemeler üzerinden gitmek zorunda kalıyor insan.
    Ben bununla ilgili okuduğum gerçek bir olayı paylaşmıştım çok enteresandır
    şu konuya bir göz atın
    http://forum.donanimhaber.com/m_30041300/tm.htm
  • Cok enteresan. Bizim evde de modem ile telsiz telefon yanyana duruyor. Ancak telefon kacak degil hepsiburadadan aldigim motorola bir cihaz. Dun kanal olayin bakmaya vaktim olmadi ancak o da ise yaramazsa bir de telsizi iptal edip deneyecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gaan87

Cok enteresan. Bizim evde de modem ile telsiz telefon yanyana duruyor. Ancak telefon kacak degil hepsiburadadan aldigim motorola bir cihaz. Dun kanal olayin bakmaya vaktim olmadi ancak o da ise yaramazsa bir de telsizi iptal edip deneyecegim.

Tabii ki deneyebilirsin ama bu kopmalar nasıl periyodlarda oluyor bunu netleştirebilirsen çok iyi olur.
    Yani random - düzensiz- aralıklar ile oluyorsa başka, hep aynı aralıklarla oluyorsa başka seçenekler çıkar önümüze.
    Telsiz telefonu deneme sürecinin dışında bu periyod için inceleme yaparsan iyi olur.
  • Arkadaşlar bende dark wrn 300 cihaz var repeater cihazın web arayüzüne giremiyom ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.