Şimdi Ara

.::DarkFire-Mu Online::.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DarkFire-Mu Online Arkadaslar Serverimiz 97d+99i Kesinlikle 7/24 Allahtan Bi Sorun Cıkmazsa Serverimiz Kapanmıcaq...Öyle Server Acıpta 2Gün Sonra Pcye Format Atanlardan Degiliz...Niye 97d+99i Derseniz Maziler Asla Kapanmaz (mok) yeTeR...
    darkfire-mu.no-ip.biz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PittBull01 -- 4 Şubat 2009; 22:58:53 >

• HayırLı oLsn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _HacıMuro_

HayırLı oLsn.
    Saolasın TiTo!
  • quote:

Orijinalden alıntı: PittBull01

Saolasın TiTo!

Alıntıları Göster

H
    A
    Yırlı Olsun
  • Öncelikle PittBuLL ArKadasımızı tebrik ediyorum Güzelbi server yapmayı becermiş ve 97d+99i hatırasını hala yaşattığı için teşekkur ediyorum..Başarılarının devamını diliyorum Umarım server kapanmaz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mummy01

Öncelikle PittBuLL ArKadasımızı tebrik ediyorum Güzelbi server yapmayı becermiş ve 97d+99i hatırasını hala yaşattığı için teşekkur ediyorum..Başarılarının devamını diliyorum Umarım server kapanmaz....
    Thnx ByLeR Dediğim Gibi Allahtan Bir Mani Cıkmazsa Tam qaZ dwm...
  • quote:

Thnx ByLeR Dediğim Gibi Allahtan Bir Mani Cıkmazsa Tam qaZ dwm...

Alıntıları Göster
    H
    A
    Y
    I
    R
    L
    I

OLSUN KARDESİM BASARILAR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online Demek...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBEMİR

H
    A
    Y
    I
    R
    L
    I

OLSUN KARDESİM BASARILAR

Alıntıları Göster
    HAYIRLI OLSN BENDE BASLADIM COK GUZEL SERVER..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PittBull01

DarkFire-Mu Online Arkadaslar Serverimiz 97d+99i Kesinlikle 7/24 Allahtan Bi Sorun Cıkmazsa Serverimiz Kapanmıcaq...Öyle Server Acıpta 2Gün Sonra Pcye Format Atanlardan Degiliz...Niye 97d+99i Derseniz Maziler Asla Kapanmaz (mok) yeTeR...
    darkfire-mu.no-ip.biz

HayırLı oLsun demek isterdim fakat siteye uLa$amıyorum ßüyük ihtimaLLede server kapaLı...İyiki Server açıp 2 gün sonra bilgisayara format atanLardan değiLsiniz.OnLardan oLsanız nasıL oLurdu acaßa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTe -- 6 Şubat 2009; 1:05:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KoTe

quote:

DarkFire-Mu Online Arkadaslar Serverimiz 97d+99i Kesinlikle 7/24 Allahtan Bi Sorun Cıkmazsa Serverimiz Kapanmıcaq...Öyle Server Acıpta 2Gün Sonra Pcye Format Atanlardan Degiliz...Niye 97d+99i Derseniz Maziler Asla Kapanmaz (mok) yeTeR...
    darkfire-mu.no-ip.biz

HayırLı oLsun demek isterdim fakat siteye uLa$amıyorum ßüyük ihtimaLLede server kapaLı...İyiki Server açıp 2 gün sonra bilgisayara format atanLardan değiLsiniz.OnLardan oLsanız nasıL oLurdu acaßa ?
    Masallah bu ne hız server acıldıgı gibi kapandı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Patoshik

Masallah bu ne hız server acıldıgı gibi kapandı...

Alıntıları Göster
    Ne Hız Bu AMD Nin 10 cekirdegi cikarmislar gibi hızdan bahs eddin hak verdim ama acildigi gibi Kapandı İste Bu Hıza Hak Verdim.. Bide Coluk Cocugu Ayarlamiorlarmi Oda Ayri Mesele Nese Server Kapandı Polimik Yapmanın Bi Anlami Yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c!hat -- 6 Şubat 2009; 9:34:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c!hat

Ne Hız Bu AMD Nin 10 cekirdegi cikarmislar gibi hızdan bahs eddin hak verdim ama acildigi gibi Kapandı İste Bu Hıza Hak Verdim.. Bide Coluk Cocugu Ayarlamiorlarmi Oda Ayri Mesele Nese Server Kapandı Polimik Yapmanın Bi Anlami Yok...

Alıntıları Göster
    c!hat ben ekselans oynuyodum admin kral pk lık ban diodu sonra at yarısında herkez birbirini kesti benide kestiler o yuzden bıraktım ama bu gidisle en iyi serverin ekselans oldugu belli oldu..

• quote:

c!hat ben ekselans oynuyodum admin kral pk lık ban diodu sonra at yarısında herkez birbirini kesti benide kestiler o yuzden bıraktım ama bu gidisle en iyi serverin ekselans oldugu belli oldu..

Alıntıları Göster
    Tesekkurler. Stadiumda PK Lik Ban Sebebidir Sizi Kesenlerin Printi Elime Ulasdi Cursedly,BaRBaRLoRD King_Mg Felan Hepsi 24 saat ban yedi Benim Elime Ulasan Char Bilgileri Bunlar Winner JanyFan Da Acclari Silindi Stadda Pk lik Ve Kufurlu Konusmadan Dolayi 2 Sinin Acclarini Sildim..Tekrar Beklerim Servera İns Pisman Olmicaksin Birdaha Dedigim Gibi Stadiumda Biri Seni Kestiyse Once Uyar Birdaha Keserse Bana Printi Yolla by_modexp@hotmail.com msn ben veya diger gm lerle irtibata gec yolla printi onlar bana ulastiracaktir.

• quote:

Tesekkurler. Stadiumda PK Lik Ban Sebebidir Sizi Kesenlerin Printi Elime Ulasdi Cursedly,BaRBaRLoRD King_Mg Felan Hepsi 24 saat ban yedi Benim Elime Ulasan Char Bilgileri Bunlar Winner JanyFan Da Acclari Silindi Stadda Pk lik Ve Kufurlu Konusmadan Dolayi 2 Sinin Acclarini Sildim..Tekrar Beklerim Servera İns Pisman Olmicaksin Birdaha Dedigim Gibi Stadiumda Biri Seni Kestiyse Once Uyar Birdaha Keserse Bana Printi Yolla by_modexp@hotmail.com msn ben veya diger gm lerle irtibata gec yolla printi onlar bana ulastiracaktir.

Alıntıları Göster
    Ekselans ta kasabilcek varmı??? Yardımm pls..

• quote:

Ekselans ta kasabilcek varmı??? Yardımm pls..

Alıntıları Göster
    war war kastırrık BaRBaRLoRD PM AT Cihatin slm war kasarmisin kardes de kasar o seni.
  • quote:

war war kastırrık BaRBaRLoRD PM AT Cihatin slm war kasarmisin kardes de kasar o seni.

Alıntıları Göster
    Barbarlord kascaktı lvl farkı cıktı simdide offline :(
  • quote:

Barbarlord kascaktı lvl farkı cıktı simdide offline :(

Alıntıları Göster
    ya gelir simdi soledim kasiyo seni. kolay gele
  • quote:

ya gelir simdi soledim kasiyo seni. kolay gele

Alıntıları Göster
    ArkadasLaR Hepiniz HaqLısınız ServeR Kapandı Ama Bi Sorun Niye ? Versiyon DeğişiqLiğiNe KaRaR VeRdiM Üsteliq 97+99'da PosT yq Buda Canımı Sıktı EveT GüseL 97+99 Ama PosT oLmaYıNca oLmuYoR
    Simdi 1.0L Yapmayı Düsünüyorum ! Üsteliq ZoR BiR ServeR oLcaq... bu arada Pcye FormaT cakmadım
    HeRneYse ArkaDasLaR En Yakın Zamanda DarkFire-Mu Again OnLine...

• quote:

ArkadasLaR Hepiniz HaqLısınız ServeR Kapandı Ama Bi Sorun Niye ? Versiyon DeğişiqLiğiNe KaRaR VeRdiM Üsteliq 97+99'da PosT yq Buda Canımı Sıktı EveT GüseL 97+99 Ama PosT oLmaYıNca oLmuYoR
    Simdi 1.0L Yapmayı Düsünüyorum ! Üsteliq ZoR BiR ServeR oLcaq... bu arada Pcye FormaT cakmadım

Alıntıları Göster
    quote:

Umarım Oda Açıklardan Dolayı Kapanmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wade

quote:

Umarım Oda Açıklardan Dolayı Kapanmaz.

Alıntıları Göster
    Oynayacak arkadaşlara başarılar dilerim şahsen server bana güven vermedi. Birde zor olursa ben bilemiyorum yani. Önce maziler asla kapanmaz, diyin sonra post olmayınca olmuyor diyin. Post olmadığını önceden biliyordunuz ama. Neyse, başarılar. Hayırlı olsun...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.