Şimdi Ara

##Darkorbit Baslangıc Rehberi&D.O.D.O grubu## (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
44.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -KaJMeRaN-

quote:

Orijinalden alıntı: Befega19

quote:

kesinlikle başlamayın çok adi bir oyun.

Bu oyunda çok vakit harcadım. Çok para kaybettim. Bir o kadar da para kazandım ama hiç değmez. Öncelikle cm'ler ve adminler çok adi insanlar. Adam kayırma diz boyu! ADminlerin egosu hiçbir yerde yok. Oyunun asıl sahipleri bile oyunun botlarının türemesine engel olmuyor. Bu botların yetkili satışını da yaptım ama hiçbir şeye değmez! botsuz gelişmek isterseniz bolca para harcamanız gerekmekte. binlerden bahsediyoruz burada. botla gelişmek 30 lira. tabii botlarla şeref sıralamasına oynayamıyorsunuz. gösteriş amaçlı banlamalar var. bu oyunun kralı oldum gençler. ama böyle insanlar ne kadar adi anlatamam. bug buldum ve 5 milyara yakın credit kastım(çok fazlaydı bu para 100 m e iris falan alıyoduk galiba) tüm güçlendiricilere 100 m sunarak hepsini aldım. sonra ismimde klanımın ismi yazdığı için beni attılar. Hileci gösteriyormuşum klanı... Her türlü adilik var tüm oyunda. Adamlar otomatik işaretleyici kullanıyorlar(kerkava) gelmişler bana ne diyorlar. İki sene oldu galiba. Mükemmel zevkler aldım ama uzak durulması gereken bir oyun. Zengin değilseniz ocağınıza incir ağacı dikebilir. Haftada 300-400 lira yatıran insanlar tanıdım babam yaşında adamlar. üstelik oyun birincisi falan bile değillerdi. hala kbot hesaplarım duruyor yaklaşık 6-7 tane de var... atıl vaziyette.

2008 de açtığım TR1 hesabıma o günlerde 50TL ye yaklaşan para yatırmıştım ve ilk oynadığım web browser oyunlarından biriydi. Vakit güzel geçiyordu. Para ile uridium almadan önce bigboy ile baya yol yapmıştım.(4-x de uzun süre) Ardından uridium ile vengance aldım ve oyunda biraz daha iyi olurum diye daha çok oynamaya başladım ama iki gün önce üye olmuş adam goliath almış irislere 100'er Milyon kredi para basıyordu. Ve tüm bunlar benim canımı sıkıyordu çünkü o zamanlar bot denen olaydan haberim yoktu. Ve oyundan soğuttu beni. 8 Mart 2014'de yeni hesap açtım ve TR5 de açtım bu hesabı. Skylab'dan para kasarak 5.510.000 Milyon krediye(profesyonel oyuncular için çok komik bir rakam) geçen pazar sabahı 7 açık arttırmasında Goliath edindim. Yine bot kullananlar var ama onlara inat devam ediyorum, pes etmedim.

Eğer önereceğin taktikler varsa PM bekliyorum. Çünkü skylab'ı daha tam anlamıyla anlamadım, kullanamıyorum :)

Ben de uzun zamandır oynamıyorum ama skylab'ın mantığı basit skylabda malzeme üretiyorsun gemine yollayıp satıyorsun. O şekilde 1-2 m kazanıyorduk saat başı. Geliştirmeleri tamamla 3 hammadde var 3'ünü geliştir sonra o ikisini kullanarak başka bir madde elde ediyosun bu bir kere daha tekrarlarınıyor sonra en son premerium gibi bişey elde ediyosun. Onu da kasıp gemine yollayarak satıyosun :)

Taktik istersen gel sana bot satayım çok gördük biz botçulara inat diyenleri

Bot kullanacak halim yok 6 yıl oldu ben bu oyunu oynayalı. 17 Ekim 2008 tarihli hesabım hala duruyor TR1'de, bot alacak olsam 6 yıl içinde alırdım herhalde

Şuan amacım sadece boş vakitlerimde TR5'de yeni açtığım hesap ile azda olsa bir şeyler yapabilmek.

Skylab kullanmasını çözdüm ama hammadde işleyişi ve gemi - skylab arası gönderimlerde ufak tefek sıkıntılar yaşıyorum. Hangi modüllerin ne sırayla ve kaç level olacağının belli bir sistematiği veya planı varsa onun için taktik demiştim ama bot var galiba sende tek

• Nerede oyunun 2009-2010 hali artık eski tadı kalmadı. Eskiden emek vardı şimdi yatırdığın para var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle goli 6 flax 1 iris zamanında açık artırmadan full lf2 almıştım

• @Befega19

Hocam bu oyunun her şeyini yaptım ben şeref sıralamasına giremedik bi orası ayrı.

Şimdi bilgisayardayken uzun uzun açıklayayım. Darkorbiti de tozlu raflardan çıkarıp adres çubuğuma yazayım

3 adet kullanımı sadece skylab için olan modülümüz var bunları kısaca anlatacağım

Depo modülü: Skylab deposunu arttırır geliştirdikçe
    Solar Modül: skylab'ın enerji kaynağıdır. Levelleri yükselttikçe onu da yükseltmelisin
    Temel Modül: Hiçbir modülün leveli temel modülden yüksek olamaz. Neden geliştirmen gerektiğini anlamışsındır.

Şimdi asıl olaya girelim.

3 Adet Hammadde toplayıcımız var. Önce bunları geliştiriyoruz. Başta 150 hammaddemiz var(önceden 100dü şimdi değişmiş.)
    Hammadde toplayıcıları şunlar
    Prometium Endirium ve Terbium.
    Önce bu toplayıcıları geliştiriyoruz.

Prometium'la Endurium'un bileşimi Prometid hammaddesini oluşsturur(pembe olan)
    Endurium ve Terbium bileşimi ise Duranium'u oluşiturur
    Bu yeni elde ettiğimiz hammaddeler de Promerium'u oluşturu. Bunları zaten biliyorsun. Skylabda da aynı mantık var. Şimdi 3 adet skylab sabit modülümüz vardı(solar modül vs.). Onları ihtiyaca göre geliştiriyoruz.

Onun dışındaki geliştirmeleri vereceğim formule göre yap.

Prometium Toplayıcı X kadar geliştir.
    Endirium Toplayıcı X kadar geliştir
    Terbium Toplayıcı X kadar geliştir
    Prometid Rafinerisi X-1 kadar geliştir
    Duranium Rafinerisi X-1 kadar geliştir
    Promerium Rafinerisi X-2 kadar geliştir

Toplayıcıların hepsini aynı seviyede tutmaya dikkat et. Toplayıcılar 3se prometid, duranium 2 olsun. Promerium da 1 olsun.

Kısaca böyle olay

Xeno modülünü de promeriumla aynı seviyede tut derim. 1 -2 seviye altı olması önemli değil. Ama promeriumla eşit gitmesi iyi olur. Seprom ise çok zordur geliştirmesi. Uzun sürer. Onu da Promerium rafinerisinin altında tut levelini. Bu şekilde yaparsan çok kazanırsın :)

• quote:

@Befega19

Hocam bu oyunun her şeyini yaptım ben şeref sıralamasına giremedik bi orası ayrı.

Şimdi bilgisayardayken uzun uzun açıklayayım. Darkorbiti de tozlu raflardan çıkarıp adres çubuğuma yazayım

3 adet kullanımı sadece skylab için olan modülümüz var bunları kısaca anlatacağım

Depo modülü: Skylab deposunu arttırır geliştirdikçe
    Solar Modül: skylab'ın enerji kaynağıdır. Levelleri yükselttikçe onu da yükseltmelisin
    Temel Modül: Hiçbir modülün leveli temel modülden yüksek olamaz. Neden geliştirmen gerektiğini anlamışsındır.

Şimdi asıl olaya girelim.

3 Adet Hammadde toplayıcımız var. Önce bunları geliştiriyoruz. Başta 150 hammaddemiz var(önceden 100dü şimdi değişmiş.)
    Hammadde toplayıcıları şunlar
    Prometium Endirium ve Terbium.
    Önce bu toplayıcıları geliştiriyoruz.

Prometium'la Endurium'un bileşimi Prometid hammaddesini oluşsturur(pembe olan)
    Endurium ve Terbium bileşimi ise Duranium'u oluşiturur
    Bu yeni elde ettiğimiz hammaddeler de Promerium'u oluşturu. Bunları zaten biliyorsun. Skylabda da aynı mantık var. Şimdi 3 adet skylab sabit modülümüz vardı(solar modül vs.). Onları ihtiyaca göre geliştiriyoruz.

Onun dışındaki geliştirmeleri vereceğim formule göre yap.

Prometium Toplayıcı X kadar geliştir.
    Endirium Toplayıcı X kadar geliştir
    Terbium Toplayıcı X kadar geliştir
    Prometid Rafinerisi X-1 kadar geliştir
    Duranium Rafinerisi X-1 kadar geliştir
    Promerium Rafinerisi X-2 kadar geliştir

Toplayıcıların hepsini aynı seviyede tutmaya dikkat et. Toplayıcılar 3se prometid, duranium 2 olsun. Promerium da 1 olsun.

Kısaca böyle olay

Xeno modülünü de promeriumla aynı seviyede tut derim. 1 -2 seviye altı olması önemli değil. Ama promeriumla eşit gitmesi iyi olur. Seprom ise çok zordur geliştirmesi. Uzun sürer. Onu da Promerium rafinerisinin altında tut levelini. Bu şekilde yaparsan çok kazanırsın :)

formül için sağol

deneyip sonuçlarını paylaşırım

• İnternet yada bilgisayar alt yapisi olupta hilesi olmayan hicbirsey yoktur bence bu tur oyunlarda brn sadece biraz keyifli vakit gecirmeye bakarim gerisi beni ilgilendirmez ha
    Kendimide kaptirmam oyuna dozunda birakurim

• Arkadaşlar artik oyundaki bütün botlar kalkti. Bunu fark edebilirsiniz. Oyun çok değişti.
    İskandinavya 2 ye beklerim iris 10-20 m arazi aegis300-400 m
  • Konuyu baya hortlatmslar :)
    İskandinavya 2
    Full elit goli
    Pet
    17 lwl gemi

Sw ye beklerim kolay sw gibi ama çoğu kişi full
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Oradaki nickin nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: zxxy

Oradaki nickin nedir

atmaca
    özelden nıckını kopyala bana klana alam seni güçlü değilsen :D
  • Pardon ya ben isk1 deymisim ama adin yabanci gelmiyor

serverler karisti

• Isk 2 ye gel isk 1 de noobsan

Fullum cevremde orda xD

• Tamam ozaman

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Tamam ozaman

bende başlamayı düşünüyorum ama para yardımı gerek fullenmem için
  • Sw ucuz ztn gel guclen biraz yanimiza gel

• İsk serverleri candir xD

• Ekle goli 2iris 6 flax full lf3

• Tr3 Dünya'da oynayan varsa beraber girebiliriz. 2010'da başlamıştım şimdi merak ettim oyunun durumu nasıl diye. En son goli, 2 iris, 15 arge ve full lf3 vardı. Bu kadar hatırlıyorum. hiç para yatırmamıştım ( ki asla yatırmam ).
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.