Şimdi Ara

Darkorbit charı takas ediLir..! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hhhı bişey sölemeyi unuttum bunlar hepsi elıttir [8|
  • darkorbitte elit gemi ile seafight de 1o lwl 6. sınıf 1 özel gemili 2 elit 2 tahta güverteli 2.000.000 tp li gemi takas edilir müracat: anka_rap_emircan@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stow -- 27 Ağustos 2010; 18:25:02 >
  • Siz kaçın ben oyalarım
  • Server:Türkiye 4
    1 gemi:Leonow
    seviye:7lw
    İcindekiler:
    Hız:Hepsi elittir 10 luklardan(en iyisidir) toplam hız 420 dir
    Kalkan:hepsi 256.000 kredılkten (en iyinin bir kötüsüdür)
    Silahlar:2 lf3 1 lf2 ve 3 mp1 dir
    Ekstralar:Slot-4 vardır(+4 slot yeri verir),Rep-3 (en iyi tamir robotu),Ambar genişletici,silah eposu genişletici%100 lukten,oto tamır edici vardır
    Droit:yoq
    Vip:Vip üyeligi vardır 3 aylık vip sayesinde bedava tamir olabilir ve 2 katı hızlı roket atarsınız vsvs
    üzerinde Su an:5000 uridyum vardır ve 1.000.000 kredi vardir.
    Ayrıca charda 200 yakın gg vardır(gg:galaxi gates)

2 gemi:Leonow
    Seviye:10 lw
    İcindekiler:
    Hız:Hepsi elittir 10 luklardan(en iyisidir) toplam hız 420 dir
    Kalkan:hepsi 256.000 kredılkten (en iyinin bir kötüsüdür)
    Sihallar:6 lf3 dür mavi sıkar
    Ekstralar:Slot-4 vardır(+4 slot yeri verir),Rep-3 (en iyi tamir robotu),Ambar genişletici,silah eposu genişletici%100 lukten,oto tamır edici vardır
    Droit:4 tane flax vardır hepsi 6 lw dir
    Vip:Vip üyeligi vardır 3 aylık vip sayesinde bedava tamir olabilir ve 2 katı hızlı roket atarsınız vsvs
    üzrinde Suan 3000 uridyum vardır ve 2.000.000 kredi vardir

takas sadece darkorbitle yapılır ve türkiye 4 serverında olmak zorundadır Goli veya Vega tercih edilir lw fark
    2 leonow verip Goli vveya Vega alınır Bana ulasmak icin dogan3baba@hotmail.com adresin ulasabilirsiniz!!!

• Tr2 De car satılır Mmo 10 LvL Gemi LeoNov Vip Üyelik Yok Şeref 12.500 8 LF3 5 Flax Droit Var 60 bin kalkan vede Hız Jeneratörleri var Roket Atar var . Almak İsteyenler Eklesinler Fiyatı Özelde Sölenectir (Takas da Olur)
  • Darkorbit bana kalırsa artık bitti. 4 yıl oynadım Global avrupada çok para harcadık. Ama bot kullanan gemileri kestiğim için ban yedim. Bigpoint artık sadece parayı düşünüyor.
  • server tr3
    gemı goliath
    özelikler 8flax 6lf3 gerısı lf2 6arge var alphaya 4 betaya 8-10 parca kaldı
    ıyı bır gemıye takas olur gemıde kesın ırıs olsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.