Şimdi Ara

DARKORBİT TR1 SATILIK HESAP FİYAT DÜŞTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar artık oyuna fazla vakit ayıramadığımdan birazda sıkıldığımdan oyunu bırakma kararı verdim.Gemi için takas düşünebilirim.Özellikleri şöyledir:

SERVER:TR1
    GEMİ:GOLİATH
    İRİS SAYISI:8
    LF-3 SAYISI:31(FULL)
    ELİT KALKAN SAYISI:16(FULL)
    ELİT HIZ SAYISI:15(FULL)
    UÇUŞ DÜZENLERİ:CREDİLİ OLANLAR+KALP UÇUŞ DÜZENİ BULUNMAKTADIR.
    ARGE:23 ARGEDİR KALIN LAZER ATEŞ ETMEKTEDİR
    PET:VAR(KAMİKAZE3-KOMBO TAMİR3-HAMMADE TOPLAYICI MODÜL3) LEVEL 12
    TP:1 MİLYAR CİVARI(18 LEVEL) 19 LVL'A ÇOK AZ KALDI
    ŞEREF:1.5 M CİVARI.(2 SEFER ŞİRKET DEĞİŞTİRİLDİ ŞUAN EİCTEDİR)
    RÜTBE:ÜSTEĞMEN
    TASARIM:TİCARETTEKİ TÜM TASARIMLAR+SAPPHİRE TASARIMI VARDIR.ALFA-BETA-GAMA KAPILARI YAPILMIŞTIR. HADES KAPISI AÇIKTIR.HİÇ BİR ŞEKİLDE BAN ALMAMIŞTIR.

GEMİYLE ilgili başka merak ettiğiniz varsa PM atın veya konu başlığından konuşalım Facebookdan konuşalım siz nasıl isterseniz.Gemiyi oyun içinde gösterebilirim.Resim yüklemekle uğraşmadım.TeamWiewer varsa ondanda gösterebilirim . Ve tabiiki FİYAT:

Öncelikle arkadaşlar bu benim baştan sona oynadığım bir gemidir.Yani emeği çoktur.Oynadığım zamandalarda gayet zevk aldım.Geminin üyelik tarihi 2008 dir.Dediğim gibi anısı,emeği çoktur:)

FİYAT:50 TL Antalya/Manavgatta oturuyorum elden de satılabilir PTT yoluyla size bağlı.Fiyatta tabiiki indirim olur.

Fiyatı düşürüyorum o zaman :) İnşallah mesaj atarsınız bu fiyattan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JimmyCool1907 -- 1 Ocak 2014; 22:51:32 >

• Bu geminin 2 katı özellikli fiyatını 40 liraya aldım :) üstelik tr 5de bunu alacak kimse çıkmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyledir.Ben 100 tl dedim de 50 ye kadar ineceği var :) Hem alan TR5 de ne yapacaksa.Alanın kendi bileceği iş.Bi gidip tr6 da tr4 de vs oynanmıyor.Bomboş serverler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.