Şimdi Ara

Darkrbit Kapsamlı Bilgi ve Amaçlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar ben uzun süredir Darkorbit oynuyorum ve bu forumda pek bu güzel oyunu oynayan görmedim ve kolları sıvadım oyunu anlatacağım.
    Şimdi bu oyunda 3 tane şirket vardır MMO EİC ve VRU var bunların çeşitli farklılıkları hakkında bazı şehir efsaneleri vardır fakat böyle birşey'i ben farketmedim bu oyunda çeşitli serverlar vardır Tr1 Tr2 Br2 Br4 ABD Doğu 2 vb. serverlar vardır bunlar normalde Tr ler Türklere Br'ler yani ülke kısaltmaları o ülkenindir fakat Türkler çoğunluk olduğu için çoğu serverda bol sayıda Türk bulabilirsiniz bu oyun uzayda geçer ve uzay gemileri vasıtası ile oynanır bu gemilere silah kalkan hız jenerötörü vb. şeyler alınabilir 10 krediye 1 lazer alınır ve 1 silah 1 lazer harcar x2 x3 x4 x5 x6(x6 hiç kullanmadım ama gördüm çok ilginç birşey idi) avantaj kutuları kargo kutuları vb. maddeler toplanabilir bu sayede geminiz gelişebilir ayrıca görevlerd vardır klanlar lazerler roketler 5'li roketler ile dolu bir aksiyon oyunudur bu oyununda hilesi yani botu vardır ve genellikle vardır fakat crack çıkabiliyor fakat kısa sürer ve bot sürüm atlatılır ve crack fixlenir ama para ile satın alıp kullanışlı bir hale gelir oyunda uridium ve credi vardır uridium para karşılığ satılır ama fiyatı tuzludur skylab ar-ge ünvan ve birçok şey vardır arkadaşlar ben size bot orjinal sitelerinin linkini veriyim bilgisayarınıza boşu boşuna gereksiz botlar indirmeyin.

KBot Orjinal Sitesi
    KBot Türkiye Bayisi
    İBot Orjinal Sitesi

Botlar burada vardır başka KBot Türkiye bayiileri vardır fakat ben verdiğim linkten satın aldığım için güvenilir site vermek istedim İBotun'da Türkiye Bayiisi vardır fakat daha önceden hiç satın almadığım için net ve belirgin bir site veremiyorum ve İBot yani Profilbot'un sitesindende hiç aluşveriş yapmadım fakat güvenli olduğunu düşünüyorum bu botların artıları ve eksileri vardır.

ALINTI DEĞİLDİR

• benim arkadaş bot almıştı parayla alınabilecek herşeyi aldı diyim şimdi saan oyunu fazla bilmiyorum sonra bot kullanmayı bıraktı oynadığı ilk hafta içerisinde banlandı yani bot işine bulaşılmaz kardeş ban yemesen bile oyun çok sıkıcı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wodpress seo hakkında bir soru
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.