Şimdi Ara

Darksiders vs. Enslaved (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Az önce çıktım oyundan hayatımda oynadığım en sağlam boss savaşlarından biriydi

• Castlevania
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Castlevania

Castlevania bambaşka bır olay. Mercury Steam resmen efsaneyi bu nesile bomba gibi taşıdı.

Aslında Darksiders, Enslaved, Bayonetta ve Castlevania fiyatlari düşen oyunlar oynamayanlar ikinci el olarak uygun fiyatlara bu oyunlari alıp oynayabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Castlevania

Castlevania bambaşka bır olay. Mercury Steam resmen efsaneyi bu nesile bomba gibi taşıdı.

Aslında Darksiders, Enslaved, Bayonetta ve Castlevania fiyatlari düşen oyunlar oynamayanlar ikinci el olarak uygun fiyatlara bu oyunlari alıp oynayabilirler

özelliklede Castlevania hem çok uzun hemde zevklı bır oyun ilk başları sıkıcı gelsede sonradan çok sarmaya başlıyor
  • arkadaşlar bugün enslaved aldım yorumlarınız için herkese teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emReA.dhiozy312 -- 31 Temmuz 2011; 13:47:23 >
  • Enslaved darsiders' a göre biraz daha kısa grafikler başbaş diyelim.Bulmacalar ve dövüş sistemi darksiders'ın daha iyi ama enslaved daha sürükleyici.

Eğer uzun süre idare etsin diyorsanız darksiders ama normal oynadığım oyunların yanında değişik bir tat olsun derseniz enslaved derim ikisini de almadım bir arkadaşımda oynadım bana kısa sürede enslaved daha eğlenceli geldi.Ama darksidersın oyun süresi çok daha uzunmuş

Enslaved ilk çıktığında xbox'ın uncharted ı xbox'a da uncharted geliyor felan dendi oyun güzeldi ama beklendiği kadar iyi değildi satış rakamlarına da yansıdı bu olay
  • Castlevania, dqrksiders, dantes inferno, enslaved, vanquish çok güzel, keyifli vakit geçiren oyunlar. Ama ne yazık ki her oyundan gow3, uc2 kalitesi bekleyen bir oyuncu nesli var. Maksat eğlence vakit geçirmek ise bu oyunların hepsi oynanmali.
  • Enslaved de hep aynı şeyi yapıyorsun ve bir süre sonra sadece acaba hikaye nereye varacak diye oynuyorsun. Tamam bir dövüş oyununda tabi ki hep aynı şeyi yapıp dövüşeceksin ama kombolar,düşman ve boss çeşitliliği de sınırlı olunca insanı sıkıyor. Mesela bu oyunda araç kullanma olayı ekleseler bence çok hooş bir ayrıntı olurdu ve oynanışa renk katmış olurlardı.

Ayrıca kamera problemleri, ekranda kırılmalar ve yavaşlamalar oyun zevkini baltalıyor. PS3'te oynadım oyunu ve az küfretmedim oyunun akıcılığına. Birde bu oyunda düşmana kilitlenme tuşu kesinlikle olmalıydı. bu tuş olmayınca, kamerada düzgün çalışmayınca mal mal havaya sopa sallıyosun.

Birde oyunda düşerek ölemiyorsunuz yahu. O kadar atlama zıplama var ve ben videoları seyrederken dedim " prince of persianın platform öğereli boşluğunu bu kapatacak" . Son zamanlarda güzel prince oyunu gelmemişti bu oyunla bari bol bol atlar zıplarız demiştim. Ama oyunda sadece bir tuşa basarak o zor atlama zıplamaları gerçekleştiriyorsunuz ve bi yerden sonra "ulan çocuk oyunu mu oynuyorum ben" diyorsunuz. Bildiğin tek elle oynarsın bu oyunu platform kısımlarının çoğunda.

Ama karakterler mükemmeldir enslaved'de. seslendirmeler muhteşem. Andy Serkis resmen monkey'e hayat vermiş sesiyle.

-----------------------------------------------------------------

Darksiders bence verdiğin paranın hakkını daha iyi verir enslaved'e göre. Hem daha uzun, hem oynanış değişiyor. Nerdeyse her bölümde yeni birşey ekleniyor. baya çeşitlilik var ve o kadar uzun olmasına rağmen beni hiç sıkmadı. Hatta hiç bitmesin istediğim :) God of war'a rakip yoktu gözümde ama darksiders oynayınca bu görüşü sildim kafamdan. Oyun gayet dantes inferno gibi bariz GOW kopyası olmadan mükemmel bir oyun olmayı başarmış.

------------------------------------------------------

Lakin dersen ki God of War oynadım tadı damağımda kaldı yok mudur bunun kadar kaliteli bir oyun? Sana direk Castlevania'yı al derim. Hiç beklemiyordum bu oyunun bu kadar mükemmel olacağını. Yerinde bir bloktan sonra bir anda zamanın yavaşlamasıyla shadow forma geçip counter atakala saldırıp ortalığı paramparça etmenin zevkini başka oyunda alamadım. Bu oyunda blok-counter olayını anlatamaya dilim varmıyor, o kadar keyif aldım. Gow'daki blocklar da da bu şekilde ama Castlevania da birde blocktan sonra form değiştirip stratejik olarak davranmak çok keyifli.

Oyundaki tek sevmediğim şey Gabriel'in seslendirmesi (ki oda kişiden kişiye değişir). çok daha karizma ve tok bir ses yakışırdı bu karaktere.

• Çok güzel anlatmışsın oyunu alan arkadaş yarın geri iade edcek :))

tabi o anlatımlar senin görüşlerin kimse karışamaz.
  • açıkçası çok güzel anlatımış arkadaş... enslaved'deki hikaye o kadar çok sarıyor ki adamı, ben bitirmeden uyuyamamıştım :) bu yüzden pazar gece geç yatıp sabah 9daki toplantıya zombi gibi girmiştim :)))

bence ikisini de zamanla edin oyna :) gayet güzel iki oyun işte... biri(enslaved) 10 saat süren ve başından kaldırmayan bir hikayeye sahip... diğeri(darksiders) ise 20 saat civarında, gayet başarılı ve çeşitli aksiyonlara sahip...
  • quote:

Çok güzel anlatmışsın oyunu alan arkadaş yarın geri iade edcek :))

bence sacma bir yorum aldım diğer gün iade etmedim 12 . bölüm basındayım hatta yine bitirip platinium almayı düşünüyorum gereksiz bir yorum olmuş oyun beni çok etkiledi
  • ikisi de güzel oyunlar. Darksiders ın tekrar oynanabilirliği bence daha yüksek enslaved e göre. İki oyun için de çok çalışılmış, belli oluyor, fakat darksiders genel olarak enslaved ile kıyaslanamayacak kadar kaliteli, dolu dolu bir yapım. enslaved deki yüz mimiklerini hiç bir oyunda göremezsiniz, özellikle gözler çok dikkat çekiyor, gerçek gibi görünüyor. Bir çizgisinema tadında kesinlikle. Nariko cular, Trip 'e daha çok bayılacaklar, Ninja Theory bu işi biliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: straizen312

quote:

Çok güzel anlatmışsın oyunu alan arkadaş yarın geri iade edcek :))

bence sacma bir yorum aldım diğer gün iade etmedim 12 . bölüm basındayım hatta yine bitirip platinium almayı düşünüyorum gereksiz bir yorum olmuş oyun beni çok etkiledi

Biraz daha dkkatli okursan saçma olmadığını anlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: asaltek
    ikisi de güzel oyunlar. Darksiders ın tekrar oynanabilirliği bence daha yüksek enslaved e göre. İki oyun için de çok çalışılmış, belli oluyor, fakat darksiders genel olarak enslaved ile kıyaslanamayacak kadar kaliteli, dolu dolu bir yapım. enslaved deki yüz mimiklerini hiç bir oyunda göremezsiniz, özellikle gözler çok dikkat çekiyor, gerçek gibi görünüyor. Bir çizgisinema tadında kesinlikle. Nariko cular, Trip 'e daha çok bayılacaklar, Ninja Theory bu işi biliyor.
    Enslaved ve darksiders ile ilgili yorumu yazdığımda, henüz iki oyunun da ortalarındaydım. Darksiders da ışınlanan büyük örümcekli bölümde takılı kaldım uzun zamandır, 3-4 ay oluyor, ellemiyorum. Enslaved oyununu dün bitirdim, sabaha karşı 04:30 da
    1-2 bölüm oynayım demiştim, ama son 3-4 bölüm yok mu, özellikle son bölümü öyle manyak yapmışlar ki, sonu zaten şu ana kadar ki en iyi oyun sonlarından. Kesinlikle darksiders ile karşılaştırılabilir, bir çizgisinema tadında izleniyor, darksiders gibi zorlamıyor adamı, akıyor gidiyor oyun. Böyle bir oyunun filmi de, yapılır devam oyunu da...
    Ben 2 hafta önce ZAVVI.com dan almıştım, bitirdim, şimdi de zavvi.com daki satış fiyatına, 35 TL ye satıyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_51339619/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51339619
    http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/enslaved-odyssey-to-the-west/10174149.html

• Enslaved'e yeni başladım benim çok hoşuma gitti. Hakketiğini alamayan oyunlardan bir maalesef
  • Enslaved cok daha güzeldi bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darksiders bugun indirdim plus ile bakalim yarin biraz kurcalayacagim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.