Uçabilirim Ama.. Adam Akıllı bi teklif Ver Zaten 16 Sayfa Poke Var Trade De..
Ghostly Abra Çıktı
Up, Yukarı, Çık, Kop Benden bi
Darmania dan bisey almayın çok kazııkçı!!
Alan Razı Satan Razıysa Başkasına Laf Düşmez.. Bn Bu Forumda 10 LEvel Pokeye KArşılık Efsaneler Dağıttım Eksiklerini Tamamlasınlar Diye.. Öyle Her Önüne Gelene Sataşma Bi Gün Bana Çarparsın Senin İçin Kötü Olur
s lapras ve s whaynaut a 100 lvl n ewee + 8 lvl n horsea dsmg vermek isterdim ama hacklendiğim için dağa henüz dsmg pokem yok
Kabul Ama Senden Başkası Olsa Kabul Etmezdim Pokeler Trade'de
S.Electrike İçin k@til_36dan Seç
Earth_Ghost Teklifi Sen Yap Poke Çok Yavaş Şu An Profile Bakınca Uykum Geliyor
ok teklifi attım çok sağol çok teşekkürler ve ilk shiny pokemi aldım
werwolf Teklifin Birini Shiny Vulpix'e Yapmışsın? Karar Mı Değiştirdin Yoksa Yanlışlıkla Mı Ona Yaptın?
s vulpix i görmemişim pm attım ama okumadın galiba kabul etmessen wynaut aa atıyım
Tamam Sorun Değil Kabul Ettim Hayırlı Olsun
m tododille ye 100 lvl raichu olurmu ?
Ghostly Unown a gengar 100 lwl gengar olurmu?
Kusura Bakma Ama, İmkansız !
üstüne vereyim peki kardeş?
Ne Verebilirsin Verebileceklerini Sıralar Ben Aralarından Seçeyim
Shiny Buizel için WonderMonk nickinden seçersen çok sevinirim.
Ayrıca türümün tek örneği değilmişim.Bi sen bi ben sadece Unown'un en iyi psişik Poké olduğuna inanıyoruz galiba.
Ama cidden öyle çünkü atak eklemeden bile Hidden Power'ı var.Dream Eater'i koyman da çok iyi olmuş.Eğer satmıycaksan oraya bir Amnesia ekle ama senin düşüncen bu.
Ha şu da var.Yalnış hatırlamıyorsam Dream Eater'de uyutuyordu.O da yeter sana.
quote:
Orjinalden alıntı: ballrry
Shiny Buizel için WonderMonk nickinden seçersen çok sevinirim.
Ayrıca türümün tek örneği değilmişim.Bi sen bi ben sadece Unown'un en iyi psişik Poké olduğuna inanıyoruz galiba.
Ama cidden öyle çünkü atak eklemeden bile Hidden Power'ı var.Dream Eater'i koyman da çok iyi olmuş.Eğer satmıycaksan oraya bir Amnesia ekle ama senin düşüncen bu.
Ha şu da var.Yalnış hatırlamıyorsam Dream Eater'de uyutuyordu.O da yeter sana.