Şimdi Ara

Darty cep telefonlarinda %30 world puan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
725
Cevap
7
Favori
43.040
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

Teşhir ürünlerini göndermesiyle ve müşterilerini çıldırtmasıyla meşhur DARTY puan verse ne olur vermese ne olur?
    Standart fiyatları şişirmişler...

Darty cep telefonlarinda %30 world puan

Kimi üründe belirttiğin gibi şişmiş fiyatlar var, kimilerinde ise piyasayla denk veya %5-10 civarında üstünde. %30 puan olduğunu düşünürsek avantajlı ürünler oluyor. Biraz araştırmak gerekiyor almadan önce.

Senin belirttiğin durumlardan dolayı Darty'nin web sitesinden ürün almamak gerekiyor. Arada sırada müşterileri mağdur durumda bırakabiliyorlar.

Bu %30 puan kampanyası mağazalarda da geçerli. Eğer imkanınız varsa hiç riske girmeden gidip ürünü mağazadan görerek alın.

Özetle: Bence neyi, ne şekilde alacağını bilen kişiler için güzel bir kampanya.

• alınabilecek bir telefon gören var mı???
  • peki biden fazla kişiye ait kart kullanarak parçalı ödeme yapsak, her kart için puan yüklenir mi sizce?
  • Galaxy ace 2 fena degil,
    799 tl - 200 tl wp =599 tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'da 700 TL - 1000 TL arası telefon alacaklara nakite 225 TL indirim yapabilirim. Buluşur telefonu sizin üzerinize faturalı alırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _jas_

quote:

Orijinalden alıntı: thnx

quote:

Orijinalden alıntı: test_engineer

Darty'de bulunan kampanya dahilindeki herhangi bir telefon veya fuji fotoğraf makinasını adınıza fatura kestirerek mağazadan satın alıp parayı peşin ödemek kaydıyla İstanbul içi elden teslim edebilirim.

Ürünün fiyatından yapacağım indirim:

- 650 liranın altındaki ürünler için %35

Örneğin:
    Aşağıdaki ürünün fiyatı 399 Lira. Bu üründen kazanılacak puan 120 lira. Ben bu ürünü size 260 Liraya veriyor olacağım.
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/SmartPhone/SAMSUNG/GALAXY-POCKET-p-73007-c-12.htm

- 650 liranın üzerindeki ürünler için 250 lira olacaktır.

Örneğin:
    Aşağıdaki ürünün fiyatı 999 Lira(Samsung Galaxy S3 Mini). Bu üründen kazanılacak puan 200 lira. Ben bu ürünü size 750 Liraya veriyor olacağım.
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/SmartPhone/SAMSUNG/I8190-GALAXY-S-III-MINI-CERAMIC-WHITE-p-86110-c-000000.htm

test_engineer'den sonra aynı şartları ben de sağlayabilirim.

ANKARA'da kartını bu şekilde kullandırmak isteyen kimse varmı ?

S3 mini almak istiyorum.

Ankara merkez ise uygundur.. 750 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theunnamed -- 7 Şubat 2013; 17:45:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ottoman_hali

ANKARADAN 3 TANE SAMSUNG S3 MİNİ (BEYAZ RENK) ALINACAKTIR.
    FATURASI BİZİM ADIMIZA AİT OLURSA SEVİNİRİM
    DARTY FİYATI 1000 LİRA, 200 LİRA WORLD PUAN VERİYOR...
    KARDEŞ PAYI YAPIP 700 LİRA NAKİT VERİRİM TELEFONLARIN HER BİRİNE (KLİKSA VB KAMPANYALARDA RACON BÖYLEYDİ :) )...
    BAŞKA İLLERDEN ALIP SATMAK İSTEYEN OLURSA SANALPAZAR VB SİTELER ÜZERİNDEN DE ALABİLİRİM (%5 KOMİSYON VAR SİTELERDE) 735 LİRADAN.

iLGİLENENLER İÇİN TELİM AŞAĞIDA, ÇALDIRSANIZ DA YETER :)
    TEL: 05058830163

750 TL yapabilrim Ankara içi, mağazadan..
  • Konyada almak isteyen varsa elden teslimle bende ROLLING STONES arkadaşımız gibi yardımcı olurum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Kartım hala gelmedi

Tarih aralıkları yok? Ben mi göremiyorum?

evet tarih aralığı yok.. muhtemelen puan yükleme tarihinden 1 hafta önce bitecektir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: theunnamed

quote:

Orijinalden alıntı: ottoman_hali

ANKARADAN 3 TANE SAMSUNG S3 MİNİ (BEYAZ RENK) ALINACAKTIR.
    FATURASI BİZİM ADIMIZA AİT OLURSA SEVİNİRİM
    DARTY FİYATI 1000 LİRA, 200 LİRA WORLD PUAN VERİYOR...
    KARDEŞ PAYI YAPIP 700 LİRA NAKİT VERİRİM TELEFONLARIN HER BİRİNE (KLİKSA VB KAMPANYALARDA RACON BÖYLEYDİ :) )...
    BAŞKA İLLERDEN ALIP SATMAK İSTEYEN OLURSA SANALPAZAR VB SİTELER ÜZERİNDEN DE ALABİLİRİM (%5 KOMİSYON VAR SİTELERDE) 735 LİRADAN.

iLGİLENENLER İÇİN TELİM AŞAĞIDA, ÇALDIRSANIZ DA YETER :)
    TEL: 05058830163

750 TL yapabilrim Ankara içi, mağazadan..

BU İSLERDE PİYASA %50-%50...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mertali

quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Kartım hala gelmedi

Tarih aralıkları yok? Ben mi göremiyorum?

evet tarih aralığı yok.. muhtemelen puan yükleme tarihinden 1 hafta önce bitecektir..

Gayriresmi kanallardan aldığım bilgilere göre 14 Şubat'a kadar devam ediyor.

Ancak söylememde fayda var, daha önceki darty %30 fotoğraf makinesi kampanyasında alınabilir durumda olan cihazlar son günlere kalmadan tükenmişti.

Benim gibi fırsatçı Adios kart sahibi olanlar fiyat avantajlı olan puan kampanyalı ürünleri pek son güne bırakmıyor :)

• 700 TL den nakit 2 adet alabilirim
  • Yalnız bannerda %30 değil, %30 a varan world puan hediye diyor. Hangi üründe ne kadar world puan verdikleri de belli değil. Nasıl olacak bu iş?

• quote:

Orijinalden alıntı: FormuLAkers

Yalnız bannerda %30 değil, %30 a varan world puan hediye diyor. Hangi üründe ne kadar world puan verdikleri de belli değil. Nasıl olacak bu iş?

Maksimumu 200lira olduğundan, %30a varan...

• 670 tl üstü alışverişleriniz adana içi 225 tl indirimli alınır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

Bu tel 500 tl geliyor süper fiyat.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/SmartPhone/LG/P970-OPT-MUS-BLACK-p-93320-c-12.htm

cidden fiyat harika alıcaklar kaçırmasın.
  • Kampanya basladi mi baslama tarihi yazmiyor , ters kose olmayalim. World un sitesinde de gormedim duyuruyu

• darty deki %5-6 indirim sağlayan kodların süresi bitti mi? aktif kod var mı şu an??
  • bayadır vardı ama şuan kupon görünmüyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.