Şimdi Ara

Darty DSi XL mario pack 499 TL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kızım için alıcam, fiyat iyi mi arkadaşlar? Alıyım mı bunu?

http://www.darty.com.tr/e_commerce/DS/NINTENDO/DSI-XL-MARIO-PACK-KIRMIZI-p-47215-c-34.htm

NOT: dsi ile dsi XL arasında boyut haricinde fark var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erulu -- 24 Aralık 2010; 11:06:40 >

• @erulu Dsi XL'ın Mario'ya özel olan bu versiyonu genelde 600 tl den satılıyor ama burada bir fiyat indirimi yapılmış büyük ihtimalle fakat linkte ürünün stoklarda kalmadığı belirtiliyor, eğer 500 tl ye başka bir yerde bulursanız satın almanızı öneririm.

Dsi ile XL modeli arasında ki fark ise sadece boyut değil, XL modelinde daha güçlü bir pil (1050 mah değerinde bir pil val XL modelinde, Dsi'da ise 850 mah gücünde bir pil kullanılıyor.) kullanıldığı için ürünün kullanım süresi Dsi'dan daha iyi durumda. Daha güçlü stereo hoparlörler ve biraz daha parlak bir ekrana sahip XL ve ürünün içerisinde yüklü olarak gelen bir kaç ekstra yazılım var. Genel farklılıklar bunlar, bu saydıklarımın dışında cihaz Dsi ile aynı özelliklere sahip.
  • Tüh görmemişim ben stokta yok yazısını haklısınız.
    Genel bilgilendirme için teşekkür ederim.
    Başka yerlere bakıyım o zaman.

Vatanda 380 TL ye dsi varmış.. O tarafa da yönelebilirim. İnternette daha ucuz bulunabilir ama mağaza tercihimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erulu -- 24 Aralık 2010; 13:51:59 >
  • Yani Dsi ve XL arasında ki farklar sizin için önemli değilse (kızıma alacağım demişsiniz gerçi.) Dsi almak gayet mantıklı. 380 TL oldukça iyi bir fiyat ama bir de Media Markt'a bakmanızı öneririm, genellikle orada diğer mağazalara oranla daha uygun fiyatlar görülebiliyor. Nintendo konusunda da sık sık kampanya yaptıklarını biliyorum o nedenle Dsi'ı uygun bir fiyata MM'de bulabilirsiniz tahminimce.
  • mediamarktta görmüştüm 2 hafta önce.ama şimdi stok durumunu bilmiyorum.
  • evet bu yorumları yazdıktan kısa süre MM den aldım 499 TL ye. Çok güzelmiş gerçekten.
  • hocam kızınız için alacaksanız dsi xl biraz büyük olurdu malum notebook gibi bir cihaz.. dsi veya bulabilirseniz ds lite daha uygun bir seçim olurdu diye düşünüyorum, hem boşuna fazla para vermemiş olurdunuz keza XL modellerin fiyatı biraz uçuk (hele bizim ülkemizde).. yine de hayırlı olsun..

neyse yorumum başka alacaklara olsun.. vatan bilgisayar yılbaşından önce dsi'ı 380 liradan 260 liraya kadar indirmişti, tam kartımın borcunu yatırıp limitini açıp alayım derken tekrar 380'e dayamışlardı.. ben de sinirlenip 140 liraya 2. el ds lite almıştım :) istediğim model (kazık kadar bi adam olarak) dsi xl modeliydi ama olmadı, ds lite ile 1,5 sene kadar idare edip 3ds'e geçiş yaparım diye düşünüyorum keza çok fazla oyunu var bu cihazın, uzunca bi süre idare edecektir benim gibi grafik kalitesini ön planda tutmayan kişileri.. xl modeli biraz daha büyük eli olan kişiler için uygun gibi (yani benim için) keza cihazın büyüklüğünün yanı sıra kalemi de dolma kalem şeklinde, şimdi ds lite elime (özellikle kalemi) ufacık geliyor.. diyeceğim şudur ki ergonomi ve kullanım kolaylığı gibi özellikleri de alacak kişiye göre değerlendirmek alacak kişiler açısından daha doğru bi hareket olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 12 Ocak 2011; 15:17:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] New Nintendo 3DS XL
    3 yıl önce açıldı
    Satılık New Nintendo 3ds XL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

hocam kızınız için alacaksanız dsi xl biraz büyük olurdu malum notebook gibi bir cihaz..

Diğerlerinden alsak bana küçük olacaktı bu kez
    Pili çok iyiymiş oyna oyna bitmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

hocam kızınız için alacaksanız dsi xl biraz büyük olurdu malum notebook gibi bir cihaz..

Diğerlerinden alsak bana küçük olacaktı bu kez
    Pili çok iyiymiş oyna oyna bitmiyor

öyle valla öyle oyunları var koca koca adamları başında çocuk ediyor

pili harbiden iyidir.. benim ds lite'ı 4 günde bir şarj ediyorum neredeyse.. psp'nin adaptörü çok uzun olduğundan onun da bataryasını çıkarıp adaptörünü takaraktan onuyorum..

psp'nin şarj 4-5 saat gibi giderken ds lite'ın şarjı en az 14-15 saat gidiyor diye tahmin ediyorum.. bunlar gerçekten mükemmel değerler..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.