Şimdi Ara

DARTY (Ultrabook:2.199TL---->>> 200TL WorldPuan) ---- İphone 5S: BAZI Mağazalarda... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.812
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • world puan kazanmak için yapı kredi banka kartı da olur mu yoksa illa play card gibi kredi kartı mı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: recplayer

world puan kazanmak için yapı kredi banka kartı da olur mu yoksa illa play card gibi kredi kartı mı olacak

bende merak ediyorum bu sorunun cevabını + UP
  • Darty puanları ne zaman yukleneceğine dair bilgiye ulaşamadım arkakdaşlar, bilgisi olan var mı?

Öğrendim 4 ocak ta yüklenecek 16 ocak sonuna kadar geçerli olacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakallıyan -- 19 Aralık 2013; 19:02:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten alınamıyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar acil cevap verebilirmisiniz. Darty deyim şuan. Ürün metcell garantili ve model no a1533. Bu amerika cihazımı acaba. 4g tr de çalışırmı. Alayımmı yani..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

İnternetten alınamıyor mu?

BEYAZ 5S
    Space Gray 5S

• quote:

Orijinalden alıntı: ncap

quote:

Orijinalden alıntı: hakanemre34

Arkadaşlar acil cevap verebilirmisiniz. Darty deyim şuan. Ürün metcell garantili ve model no a1533. Bu amerika cihazımı acaba. 4g tr de çalışırmı. Alayımmı yani..

amerika cihazıdır.. Tr de çalışır ama ileride 4g desteği olmaz(avrupa cihazlarda var).. Ayrıca türkiye apple store garantisini kullanmazsınız.. medcell fena değil..

Çok teşekkürler.. Peki alınırmı yoksa online apple store dan 2149tl yemi alıyım..

• Garantiyi çok önemsemem ama. bu 4G işi kafama takıldı. tam olarak aydınlatacak biri varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankara35

Garantiyi çok önemsemem ama. bu 4G işi kafama takıldı. tam olarak aydınlatacak biri varmı ?

Hocam takilmayin 4g'ye bilende yorumluyor bilmeyende fiyat uygunsa alin gecin 4g ihalesi en erken 2015 belki 2016 o zamana kdr bu cihazin yeni iki farkli versiyonu bile cikar ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: tuyo

quote:

Garantiyi çok önemsemem ama. bu 4G işi kafama takıldı. tam olarak aydınlatacak biri varmı ?

Hocam takilmayin 4g'ye bilende yorumluyor bilmeyende fiyat uygunsa alin gecin 4g ihalesi en erken 2015 belki 2016 o zamana kdr bu cihazin yeni iki farkli versiyonu bile cikar ;)

Öyle diyorsunuz ama 4G mühim bir şeyse eğer. 2000 liralık telefonu alırsam eğer 2 sene kullanırım yani. ne model çıkarsa çıksın ^^
  • Peki

• 5s için Avantajix 62,34 yazdı.

11 taksit olayını geç gördüm 12 taksit almıştım bir tane de 11 taksitle sipariş verdim. Umarım yarın iptalde sıkıntı çıkarmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

Hem adios sahibiysen , puan borcun varsa, hem de iphone alacaksanız süper fiyat

Bende üçüde var sadece puan borcum henüz yok bu ay veya onumuzdeki ay 600 TL avans puan çekeceğim. :)
  • Dh'dan arkadaşın biri 1850 ye maal edicek bana peşin fiyatı sizce alıyımı boyle bir fırsat bırdaha denk gelmez gibime gelıyor ? (garanti pek onemlı değil ama 4g işi olmasa şimdiye aldırmıştım)
  • quote:

Dh'dan arkadaşın biri 1850 ye maal edicek bana peşin fiyatı sizce alıyımı boyle bir fırsat bırdaha denk gelmez gibime gelıyor ? (garanti pek onemlı değil ama 4g işi olmasa şimdiye aldırmıştım)

apple / kvk / genpa ise uygun fiyat paralel ithalat ise fikrim yok.
  • 200+60 lira indirim yapilir

• Kliksa da kodu girince 16GB lık için olana indirimi yaparken 32GB lık için olana yapmadı. Bilmiyorum bana mı denk geldi ama önce 32liği sepete attım kodu girdim geçersiz dedi sonra 16lığı attım kodu kabul etti??
  • Ankara içi mağazadan almak isteyenlere

Puan + 50 TL kadar indirim yaparım.
    Tşk
  • Darty indirimi kaldırmış:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

Darty indirimi kaldırmış:(

sitesinde yok ama bugun gazetedeki ilanda gördüm vardı ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.