Şimdi Ara

data %99da donuyor yardım lazım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bendede var bu sorun bi upta benden
  • arkadaşlar bu sorunun tek sebebi artık eski pc ler oyunu kaldırmıyor bendede 256 ekran kartı var 1,5 gb ram olmasına ragmen genede takılıyor 99 da.
    çözümse gayet basit yeni bir çift çekirdekli pc almak
  • Çift Çekirdek Xp Sp3 Kullanıyorum 2 gb ram 1 gb ekran kartı var gene 99 da kalıyo bilgisarlarda bi sorun olcağını düşünmüyorum oyunda bir problem var bu arada 4 gündür böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecen1903

arkadaşlar bu sorunun tek sebebi artık eski pc ler oyunu kaldırmıyor bendede 256 ekran kartı var 1,5 gb ram olmasına ragmen genede takılıyor 99 da.
    çözümse gayet basit yeni bir çift çekirdekli pc almak

bence öyle değil oyundan kaynaklanıyor
  • bende hala var sorun ya
  • düzeldi upload edilen log.klgyi indirdim oldu
  • Aynen bende indirdim çözüldü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiRVaNaCi

2 haftadır bende de aynı sorun var ve tanıdığım 20 den fazla kişide var bu sorun. Kesinlikle çözümü yok, programla falan olacak bişey değil, sakın birilerinin verdiği şeyleri bilgisayarınıza yükleyip charınızı hacklettirmeyin.

@IRomst3r ; log.klg dosyası sizin bilgisayarınızdan girilen tüm charların log kayıtlarını içerir, log dosyalarını uygun biçimde açabilen programlar mevcuttur, güvenliğiniz için log dosyanızı paylaşmayın, onun yerine id-şifrenizi paylaşnasız daha kolay olur soyulmanız.

Bu bölümde o kapasitede bir insan mevcut degil
  • ya şu log.klg dosyasını koyarmısınız.İndiremedik.
  • Sorun Knight Online kurduğun setup dosyasında olabilir. Bir de bunu düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildsould

ya şu log.klg dosyasını koyarmısınız.İndiremedik.

Kaldırdım dosyayı.İndiricekseniz tekrar upload ediyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

quote:

Orijinalden alıntı: wildsould

ya şu log.klg dosyasını koyarmısınız.İndiremedik.

Kaldırdım dosyayı.İndiricekseniz tekrar upload ediyim

zahmet olmassa.1 haftadır bıktım bu sorundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

quote:

Orijinalden alıntı: NiRVaNaCi

2 haftadır bende de aynı sorun var ve tanıdığım 20 den fazla kişide var bu sorun. Kesinlikle çözümü yok, programla falan olacak bişey değil, sakın birilerinin verdiği şeyleri bilgisayarınıza yükleyip charınızı hacklettirmeyin.

@IRomst3r ; log.klg dosyası sizin bilgisayarınızdan girilen tüm charların log kayıtlarını içerir, log dosyalarını uygun biçimde açabilen programlar mevcuttur, güvenliğiniz için log dosyanızı paylaşmayın, onun yerine id-şifrenizi paylaşnasız daha kolay olur soyulmanız.

Bu bölümde o kapasitede bir insan mevcut degil

ne yalan söyliyeyim ilk başta log.klg dosyasını açtım notepad ile karma karısık oldu kapadım

• Oyuna Sağ Tıkla Özellikler De Sağ Altta Engellemeyi Kaldır de Uygula Tamam Oyuna Giriş Yapınca Oyun Açılacaktir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.