MERHABA ARKADAŞLAR. DATRON 17'' H782F LCD MONİTÖR HAKKINDAKİ KULLANICI YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR. BİR YAKINIMDA VAR , ÇÖZÜNÜRLÜK HARİKA , ANCAK YİNEDE BİR BİLENE SORMAKTA FAYDA VAR. EĞER TAVSİYE EDERSENİZ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
DEĞERLİ YORUMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
monitörlerde artık pek bir fark kalmadı neredeyse hepsi çinde yapılıyor ve hemen hemen aynı teknolojiyle üretiliyor v.s ,içinize sindiyse alın kullanın yok sinmedi diyorsanız başka markalara yönelin
MONİTÖR İÇİME SİNDİ ELBETTE ANCAK YİNEDE KULLANICI YORUMLARI BENİM İÇİN ÖNEMLİ TABİ. AYRICA PİYASADA MARKA OLUPTA DANDİK DİYE TABİR EDEBİLECEĞİMİZ ÇOK LCD VAR ZATEN.
quote:
Orjinalden alıntı: White Tiger
monitörlerde artık pek bir fark kalmadı neredeyse hepsi çinde yapılıyor ve hemen hemen aynı teknolojiyle üretiliyor v.s ,içinize sindiyse alın kullanın yok sinmedi diyorsanız başka markalara yönelin
quote:
Orjinalden alıntı: * T U Ğ R A *
MONİTÖR İÇİME SİNDİ ELBETTE ANCAK YİNEDE KULLANICI YORUMLARI BENİM İÇİN ÖNEMLİ TABİ. AYRICA PİYASADA MARKA OLUPTA DANDİK DİYE TABİR EDEBİLECEĞİMİZ ÇOK LCD VAR ZATEN.
quote:
Orjinalden alıntı: White Tiger
çin malı hepside ondan
SANIRIM FORUMDA BU MONİTÖRDEN KULLANAN YOK..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme