millet notebook alıcam aşağıda özelliklerini verdiğim iki notebook fiyat olarak aynı ama özellik olarak datron daha üstün fakat kalite olarakta HP üstün.Datron konusunda çok tartışma var ve tam karar veremiyorum. bi kaç gün içinde karar verip almak istiyorum. özellikle bu makinaları kullanan varsa bi el atında karar vermemi sağlayın noooolur.acayip kafam karışık
Linux (Mandrake 10.1, Open Office), BitDefender (1 sene) antivirüs+ anti spam Ağırlık 2.75 kg Güç Kaynağı 8 hücre 65Wh Li-ion modüler batarya, 5.5 saat StandBy süresi Garanti Süresi 2 Yıl
HP NX9105 PG688EA AMD XP2800+ 256MB 40GB 15TFT Garanti Süresi 24 ay İşlemci Mobil AMD Athlon 2800 Sistem belleği 256MB DDR RAM 266 Mhz (Maks.2048MB) Ekran Kartı NVIDIA GeForce4 420 Go 32MB DDR paylaşımlı Ses Kartı 16 Bit Modem / faks 56 K Network 10/100TX Pcmcia 1X PC CARD TYPE II Sabit Disk kapasitesi 40GB 4200rpm Disket Sürücü Yok Optik sürücü CD-RW/DVD combo, 8x/24x/8x/8x Dvd/Cd-R/Rw Batarya Li-Ion ,2-3 saat Klavye Q Türkçe, Touch Pad Ekran 15" TFT 1024x768 dpi çözünürlük İşletim sistemi XP Home Türkçe/Ing Boyutlar 3.5Kg Geliştirilmiş Port'lar İnfrared,S-Video,3usb,Firewire,Type 1/II Kablosuz haberleşme Tümleşik Wireless 802.11b
Bu ikisinden hp yi öneririm.eskiden benimde sempron 2800 notebookum vardı.şimdi hp nin centrino(sonoma) 1.6 notebooku var.amd nin performansı daha iyidi.testlerde daha yüksek sonuclar alıyordu.divx yaparken 40 saniye daha önce bitiriyordu.daha sonradan degiştirdigime pişman olmuştum.ama yerinde olsam kesinlikle carrefourdaki işlemcisi amd sempron 2800 olan packard bell i alırım.ekranı,görünüşü,ve kalitesi süper.carrefoura gidip incelemeni tavsiye ediyorum.
hp al tabiki datronun forumda ne kadar fason mal oldugunu gördük.. hp farkı var datrondan daha iyi
saolun ama bu fiyata DAtron HP ye donanım olarak beş basar bir durumda gözüküyor.
datron donanım olarak ıyıdır ama elınde patlar yarın obur gun
kullanıpta patlayan veya bi tanıdığında falan olupta patladığını gören varmı?