packard bell w7218 i aldım arkadaşlar. makine güzel. yardımlarınız için teşekkür ederim
Hayırlı olsun güzel bir seçim
quote:
Orjinalden alıntı: netman
packard bell w7218 i aldım arkadaşlar. makine güzel. yardımlarınız için teşekkür ederim
Valla cok iyi secim yapmissin gule gule kullan arkadasim.Bende 7600 kullaniyorum ve gayet memnunum.Sana verebiecegim en onemli tavsiye kesinlikle RM CLOCK u kurman.Onceleri 1 saat 40-45 dakika giden pil simdi 2 saat 20 dakikalari goruyor bende.Bu arada 9501 kullanan arkadasim verdigin o pil suresi bana biraz kisa geldi.Bu olcumu hangi kosullarda yaptin?(ekran parlakligi,kullanilan programlar,RM CLOCK falan)
quote:
Orjinalden alıntı: aslanger
Hop hop hop bir dakika duralım , yiğidi öldürüp hakkını yemeyelim PacardBell'in ekranı neymiş anlamadım?Sen gördünmü PacardBell'in ekranını hiç?Şu anda notebook piyasasında Sony ve PacardBell den başka ekran varmı?Datron benimde beğendiğim markalardan ama ekran konusunda PacardBell ile yarışmak ? Gülerim ancak
+1000 buna kesinlikle katiliyorum Arkadaslarimda neredeyse her marka notebook gordum ve iclerinde P BELL ekan kalitesi olarak surekli on plandaydi
"ben geçen yaz aldım datronumu makinayı dün 17 saat aralıksız çalıştırdım internet vs.. için arada kastırdım 4, 5 kere fan devreye girdi yada girmedi
ve fanıda çok sessiz diğer aletlere baktığımda harddisk süper yalnız 5400 rpm oldugu için ısınıyo ama abartacak bişey yok her makinada böle..
pil ömrü süper sırf bunun için bile alabilirdin.. 6 saat 45 dakika bekleme süresi var benim mouse modem vs.. takılı değil ekran parlaklığı en düşük seviyede... centrino hardware controlden işlemci voltajınıda düşürdüm böle oldu
kasa fena değil 2 3 yıl götürür zaten o kadar kullanılmaz teknoloji böyle giderken
bence datron
packard bell in hayırlı olsun ama yine markaya kapılıp gitti biri...
ben daha ucuza sorunsuz (daha hiç çıkarmadı ) ve daha hızlı pc kullanıyorum çok arada kalmıştım alırken ama şimdi memnunum...
Datron'u bende kullandım asla kötü diyemem hatta çoğu marka bilgisayardan da iyi , Pacard Bell marka olduğu için değil ekranı için bence 1 numara
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme