Teknoloji : Intel Centrino 2 Teknolojisi İşlemci : Intel Core 2 Duo P8600 İşlemci Hızı : 2,4 GHz 3MB Cache, 1066 MHz Bellek : 3 GB Ekran Belleği : 512 MB Ekran Boyutu : 15,4" Ekran Özelliği : TFT-LCD WXGA Grafik Tipi : Nvidia Geforce 9600M GS
fiyatı 1710 ytl
arkadaşlar ben bu modeli beğendim ama markasının datron olması acaba sorun olur mu? özelliklerine göre ucuz bu modeli kullanan arkadaşlarda yardım istiyorum memnunlar mı?
ben datrontw8a kullanıcısıyım.bilgisayar özellik bakımdan güzel.tasarım bakımından normal.ben almadan önce de ufotek kriz eşiğindefelan dediler ama hizlial ve hepsiburada halen satılıyor datron marka bilgisayarlar.(bu bir çelişki) burnout paradisei(oyun zor ve sinir ediyor adamı bazen),frycry2 kurdum rahat oynuyorum.sorunun var mı dersen benim yazılımsal sorunum var onuda format atarak çözmeyi düşünüyorum.2 haftadır kullanıyorum.sen soracağını sor ben cevaplayayım burdan.serviste sorun yaşarmıyım bilemiyorum ama Allah donanımsal bir sorun vermesin servise götürmeyi nasip etmesin her bilgisayar kullanıcı için..
diğer arkadaşın verdiği ürün de neredeyse datron ile aynı özellikte ve güzelde.
Arkadaşım eğer benim gibi laptop için çok fazla verimeyecek durumdaysan ve alabileceğin en yüksek performanslı laptop'u almak istiyorsan elindeki para ile kesinlikle sana göre bir laptop.Öncelikle marka olarak edindiğim bilgileri aktarayım:Datron Türkiye de birleşimi yapılan bir firma aynı model kasa ve özellikte bilgisayar Casper markasında da satılıyor.yani bir nevi casper la aynı diyebiliriz. Tw8a ya gelince,freedos modelini alıcaksan eğer ki öğle gözüküyor,laptop kutusuyla beraber yanında 2 tane dvd çıkıyor.Birisi tüm datron markalarının driverlarını barındırıyor diğeride sadece tw8a için olan driver içeriyor.bunun yanında iki parça olan şarj aleti biraz ağır(ki bu bana kaliteli olduğunu gösterir gbi geliyo).Kasa olarak parlak ve sağlam bir kasa sı var.heryeri naylon lu olarak göderiyorlar.sade ama işe yarar bir klavyesi var üstünde ekstra olarak kısayol tuşları yok bunun yerine f tuşlarını Fn'yi kullanarak kısayol muş gibi atamışlar.İşletim sistemi olarak vista kurdum ve içinden çıkan bütün driverları kurdum bir tanesi hariç hepside sorun çıkarmadan halloldu. Şimdilik bir sorun yok gibi.Kullanmaya devam ediyorum.
ben en iyisi biraz daha bekleyim biraz daha düşüneyim sonuçta leptop alacaksak iyi karar vermek durumundayız değil mi arkadaşlar..
arkadaşlar bu ekran kartlarındaki geforce 9600 gs ile 9600 gt arasında farklar neler yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar bu ekran kartlarındaki geforce 9600 gs ile 9600 gt arasında farklar neler yardımcı olursanız sevinirim
9600 gs gt'ye göre biraz daha düşük işlemci hızı ve ram frekanslarına sahip.Birde gt nin gddr3 ram li modelleri var.Bu yüzden performans olarak ikisi arasında fark var.gt'nin full detay ve yüksek çözünürlükte oynattığı bir oyunu sen biraz daha düşük çözünürlükle veya detayı biraz kısarak oynarsın gs ile.bunun yanında gt modeli gs ye göre biraz daha fazla ısınır ve az da olsa çektiği güç fazladır.iki ekran kartı modeli de şu anda piyasadaki oyunların %90 nını rahat açıp oynatır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme