Migros'ta Datron'un notebook'u 699TL'ye 12 ay vade farksız satılıyor. Intel T4300 2,1 GHz 800 MHz işlemci 2 GB RAM 329 GB sata sabit disk 15,4 (1280 X 800) LCD ekran Intel X3100 paylaşımlı ekran kartı. Windows 7 starter işletim sistemi wireless
bluetooth var mı yok mu bilmiyorum. HDMI olmadığı kesin.
Markalı Compaq aldım 2 sene 2 ayda anakartı bozuldu. Markasız sayılabilecek bu ürün sizce alınır mı? Kullanım amacım internet ve film, dizi download edip seyretmek.
çok ısınma problemi olan bir makine.. kullananlar genelde memnun değil.. bence 700 tl vermişken lenovo almak daha mantıklı üstüne biraz daha koyarak tabi
Alınır hocam. Mis gibi de kullanılır. 12 ay vadeli ve 700 TL'ye daha iyisini bulmak çok zor. HDD ve bellek de bu fiyata gerçekten avantajlı. Oyun oynanmayacaksa çok iyi bir seçim.
compaq Presario aşırı ısınmadan dolayı anakartı yandı. Bunda da aynı durum olur diye düşünmeye başladım.
HOCAM BEN ALDIM VE YAKLAŞIK 10 GÜNDÜR TEPESİNDEN İNMEDEN KULLANIYORUM,EĞER KALDI İSE AL ÇÜNKÜ BİLİYORSUN ELEKTRONİK BİRAZ DA ŞANS İŞİ.BEN TAVSİYE EDERİM.AHIM ŞAHIM BİR BİLGİSYAR DEĞİL AMA...