fenerbahçenin kıçını kurtaran adamdır daum siz ne diyosunuz allah aşkına tekel durumunda şu an fenerbahçenin başarılı olabilmesi için daum olmassa olmazdır son 10 yıllık fenerbahçe mazisine bakın ne demek istediğimi anlarsınız.
Birader Daum Fenerbahçe'de birşey değiştirmedi. Sonuçta Fenerbahçe dediğimiz takım en kötü 3 senede 1 şampiyon oluyor Galatasaray gibi. Üstelik Daum ile Avrupa'da hiçbir yere gelemez Fenerbahçe.
Fenerbahçe'nin son yıllardaki en iyi teknik direktörü Zico'ydu. Onuda tutamadılar.
quote:
Orijinalden alıntı: tugay289
quote:
Orijinalden alıntı: _şehitler ölmez_
Ark.lar bu adam geldiğinden beri istememiştim zaten daha kariyerli bi hoca gelmesi lazımdı.. Aykut kocman takımın başına geçmesi Lazm daum dan daha iyi yapıcağından eminim .. Daum futbol'dan anlıyorsa bende maradona'yım
kariyerli hoca istiyorsun aykut kocaman diyorsun
Gelmediği için elimizde bi tek o kaldı
quote:
Orijinalden alıntı: Révolver
quote:
Orijinalden alıntı: tulamistad
fenerbahçenin kıçını kurtaran adamdır daum siz ne diyosunuz allah aşkına tekel durumunda şu an fenerbahçenin başarılı olabilmesi için daum olmassa olmazdır son 10 yıllık fenerbahçe mazisine bakın ne demek istediğimi anlarsınız.
Birader Daum Fenerbahçe'de birşey değiştirmedi. Sonuçta Fenerbahçe dediğimiz takım en kötü 3 senede 1 şampiyon oluyor Galatasaray gibi. Üstelik Daum ile Avrupa'da hiçbir yere gelemez Fenerbahçe.
Fenerbahçe'nin son yıllardaki en iyi teknik direktörü Zico'ydu. Onuda tutamadılar.
bence werner loranttı
Göndermeler başlamış.. Hayırlı olsun..
Arkadaşlar şu gitsin bu gelsin diye kafa yormaya gerek yok.
Bu takımın ihtiyacı olan şeyi Erman Hoca özetlemiş: Birazcık mücadele. Hem de çok fazla değil sadece rakibi kadar.
Yoksa Eskişehirmiş, Kasımpaşaymış, Antepmiş hepsi hikaye.
FBli topçular özgüvenlerini kaybetmişler, arkadaşlık sıfır, yardımlaşma sıfır, koşma sıfır. Hal böyle olunca form dene şey de yerlerde geziyor:
Gökhan 2. lig ayarında oynuyor Wedersonla ben halı sahada bile aynı takımda olmak istemem Semihin değil koşup çalım atacak yerden kalkacak hali yok Alexin dünya yıkılsa umrunda değil M Topuz buraya nerden geldim diye kafasını taşlara vuruyor gibi duruyor Selçuk futbolu 10 yıl önce bırakmış gibi Carlos yaşını kabullenmiş madara olmama derdinde Santos, Uğurun yabancı versiyonu, istiyorki ben topu alıyım bi döniyim, çalım atıyım ama kimse bana müdahale etmesin yoksa küsüyor Cristian rakiplerden çok kendi arkadaşlarıyla uğraşıyor Kazım futbolda amacın çizgide bir iki çalım yapmak ve kaleye şut atmak olduğunu düşünüyor Güiza 2 yıldır biraz bile güçlenip form tutamadı 2-3 yıla kadar açılır! heralde Lugano ve Bilica rakiplerin en beceriksiz forvetlerine bile hayatlarının gollerini attırmaya devam ediyorlar Volkan eski donup bön bön bakma günlerini fazlasıyla özlemişe benziyor Daum bir teknik direktörün takıma olumlu katkısının neredeyse 0'a yakın olduğunun bir ispatı. Bir takım hocasız da ancak bu kadar kötü oynar.
Zico kalsaydı takımın başında bence FB için herşey daha iyi olurdu..
Orijinalden alıntı: Jedi-Knight
Zico kalsaydı takımın başında bence FB için herşey daha iyi olurdu.. [/quote ]
Zico'nn Sözleşmesinde şampiyon olmazsa gider maddesi varmış ilk sezon oldu kaldı,ikinci sezon ikinci oldu gönderdiler. Malesef bizim ülkmizde böoyle şaçma maddeler var. Bide zico'nun kardeşiyle ilgili bi durum oldu.
Zico'nn Sözleşmesinde şampiyon olmazsa gider maddesi varmış ilk sezon oldu kaldı,ikinci sezon ikinci oldu gönderdiler. Malesef bizim ülkmizde böoyle şaçma maddeler var. Bide zico'nun kardeşiyle ilgili bi durum oldu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme