Şimdi Ara

Dave Lombardo, Megadeth'e Göz Kırpıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşayan efsane eski Slayer davulcusu Dave Lombardo, Megadeth'in davulcu boşluğunu doldurmak istiyor.

Shawn Drover'ın Megadeth kadrosundan ayrıldığını açıklamasının ardından, o pozisyon için bir çok aday ortaya atılmaya başlandı. Slayer'dan olaylı bir biçimde ayrılan Dave Lombardo, Megadeth'te yaşanan davulcu boşluğunu doldurmak isteyebileceğini belirtti.

İsviçre'de katıldığı bir etkinlikte konuşan Dave Lombardo, eğer kendisine herhangi bir teklif gelirse Megadeth kadrosuna dahil olabileceğini belirtti. Blabbermouth muhaberiyle birebir konuşmasında olaya farklı bir yaklaşım sunan Lombardo, Dave Mustaine'de kendisinin numarasının olduğunu ve onun aramasını beklediğini söyledi. Neler olacağını bekleyip göreceğiz.

Megadeth'in gitarist boşluğu ile ilgili henüz elle tutulur bir gelişme yaşanmadı.

http://turkgitar.net/index.php/haberler/item/1821-dave-lombardo-megadethe-goz-kirpiyor

• Gitara Jeff Loomis, davula Lombardo geçsin. İkiside boşta şuan, Jeff Arch Enemy ile kısa bir süre konserler için anlaşma yaptı ancak bu durumu etkilemez.
    Bu kadro ile uçar Megadeth.
  • İkisi de birlikte gelirse gerçekten harika olur. Tek başına Dave Lombardo'nun gelmesi bile fark yaratır. Umarım giden kişilerin yerini iyi doldururlar.
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Evet Megadeth gibi gruplar için özellikle davul çok önemli bir faktör.
    Chris çok üst düzey bir gitarist, Marty'den sonra gruba katılmış en nitelikli gitaristlerden biriydi. Onun yerini doldurmak zor olucaktır, onunla eşdeğer anca Jeff Loomis'i görüyorum.
    Gönül isterki Marty geri dönsün ama napalım işte. Marty teknik ve müzik bilgisini çok iyi harmanlayan gitaristlerden biri bu piyasadaki. Onun olduğu Megadeth albümleri kendini çok belli ediyor zaten.

Bekleyelim ve görelim.
  • Özellikle thrash metalde iyi bir davulcu olması gerekiyor. Dave kendisini bastıracak kişileri istemiyor. Genelde çevresindekilerin ona uymasını istiyormuş. Jeff Loomis gelirse iki usta yan yana olur. Ayrıca Jeff Waters da olabilir. Marty Friedman son zamanlarda Japon kültürüne merak sarmış. Eski sololarından eser yok.

Dave Lombardo ve Jeff Loomis aynı anda gelirse yeni Megadeth albümü çok farklı olacaktır.
  • megadeth icin davul o kadarda onemli degildi.tam kult trash yapmiyorlar.davul en onemli oldugu tarz power ve death. Drover gruba yetiyordu bence.slayer in davulu cokta ahim sahim degil.testament in yaninda fos kaliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lombardo yerine beni alsinlar xD

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha önceden de böyle miydi bilmiyorum..
     Dave Lombardo, Megadeth'e Göz Kırpıyor

• Lombardo'nun mustaine denyosuyla aynı grupta ne işi varmış ki? dağılsa da kurtulsak artık şu kızıl egoistten.
  • Dave Lombardo adamın dibidir gelirse grup yükselişe geçer
  • Bunun olması imkansız slayer her ne kadar thrash olsa da megadethin twinine ayak uydurabileceğini sanmıyorum. Megadeth oldu olası bateride fazla ataklı gider yüksek metronomlu şarkılarda ve Dave de tomlarda gezmeyi çok seviyor. Trigger konusuna pek deyinmeyeceğim ama onun dışında eğer ki gruba dahil olursa çok değişik bir Megadeth albümü olabilir. Endgame den sonra
  • Jeff loomis i bilmem ama lambardo gelebilir

• Megadeth uzatmaları oynuyordu bana kalırsa, şimdi de bitti. Duygusal bakmayın olaya, açın 2014'ün 2. yarısından bir konserlerini de dinleyin. Dave söyleyemiyor. Hiçbir zaman harika bir sesi yoktu, üstelik şimdi sesini kullanamıyor da.
    Zirvede bıraksınlar diyemeyeceğim, çünkü o yıllar çok geride kaldı. Ama artık bıraksınlar be. Bu saatten sonra Dave Lombardo gelse ne olacak ?

2.52'den sonrasını izleyin. Demek istediğimi anlayacaksınız.

• Aoi. kullanıcısına yanıt
    Evet son zamanlarda Dave'in sesi iyice kötü hale gelmeye başladı. Tabiri caizse resmen ıkınarak, söylemeye çalışıyor. Yine de Megadeth'in olabilecek en iyi şekilde devam etmesini istiyorum.
  • Amaaan stüdyoda söylesin de canlı söylemese de olur. 94teki sesini beklemek yanlış tabi ama söyleyemiyor diyipte müziği bıraksın demek daha yanlış. Hala hayvan gibi çalıyor.
    Şu yeni albümden de rust in peace falan bekleyen yok ki zaten. Endgame de köklerine dönmeye çalışmasında bence metallicanın da o dönemde albüm çıkartması. Böyle sanki hani "bakın BEN daha iyisini yapıyorum" gibi. Ben uydurdum tabi bunu belki hiiiiiç alakası yoktur bilemem
    Yani metallica yeni bir albüm yapsa,dave gaza gelir belki de ANCA ÖYLE endgame seviyesinde bir albüm gelir diyorum.Aksi halde super collider 2.0 ...
    Bu sözleri bana yedirmeleri dileğiyle

• Seneye Slayer ve Metallica da albüm çıkaracak. Eğer rekabet istiyorsa tam zamanıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reclamation

Gitara Jeff Loomis, davula Lombardo geçsin. İkiside boşta şuan, Jeff Arch Enemy ile kısa bir süre konserler için anlaşma yaptı ancak bu durumu etkilemez.
    Bu kadro ile uçar Megadeth.

Jeff Loomis bildiğim kadarıyla Megadeth'i daha önce reddetti.Şimdi ise "bence" sadece para için Arch Enemy ile birlikte çıkıyor ve bildiğim kadarıyla 2015 sonuna kadar anlaşmışlar.Bence Megadeth'e katılması çok düşük bi ihtimal.
    Lombardo katılsa da pek bir şey değişmez kanaatimce insanlar ne umuyor bilmiyorum ama Megadeth'i eski günlerine hiç bir şey döndüremez bu konuda ümitlenmemeliyiz diye düşünüyorum.
    Marty Friedman'ın geri dönme olasılığı zaten yok denecek kadar az.
    Mustaine kendine başka grup bulsa daha iyi olacak bence

Ekleme:Jeff Loomis'in gözünü para bürümedikçe Megadeth'e katılması imkansız kendisi sert müzik yapmak istediğini defalarca belirtti gerek Arch Enemy'e katılması gerek de yeni Conquering Dystopia albümü de bunun canlı kanıtı...Djent yapmak istediğini de belirtmişti zamanında özellikle Meshuggah ile.Ayrıca 7 telli ne arar la Megadeth'te.Gerçi Arch Enemy ile sahnede 6 telli kullandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Chuck -- 30 Kasım 2014; 6:09:28 >

• Evil Chuck kullanıcısına yanıt
    Chris 7 telli kullanıyordu.
    Jeff'in daha önceki Megadeth muhabbeti daha farklı, yaşı dolayısıyla gruba kabul edilmedi.
    Eğer profesyonel iş yapıyorsa akıllıca davranmakta fayda var bence, yani bilemem en azından kendi yorumum.

• quote:

Orijinalden alıntı: stxanger

Metallica dışında bu hayat yalan.Herkes Metallica'yı eleştirirken görün herkes pıt pıt nasıl dağılıyor.O yüzden respect.Yine bu Metallica'cı geldi diyebilirsiniz.Her zaman buralardayım

Metallica her zaman candır. şaka maka Lombardo iyi iş çıkarır deli gibi caliyo adam ama megadeth le ne kadar uyum gösterir o farklı tabi

• İşi solo kısmına bağlarsan hele ki five magics solosu o Mustaine always win olur... Tabii ikisinin de yeri ayrıdır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.