Şimdi Ara

DAVID WALKER'DAN PARFÜM ALMAYIN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
40.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben her zaman d&p'den alıyorum,memnundum da... Bugün dp kapalı olduğu için mecburen david walker'dan almak zorunda kaldım.Adam e-6'ya armani black code dedi... Eve geldim sitesinden baktım e-6 smith for men yazıyor?? şişenin altında da smith yazıyor... Zaten kokmuyor da alakasız saçma sapan bir parfüm... Şişeleride mat siyah yapmaya başlamışlar!! 50 cc aldığım şişe yarısına kadar doldurup bırakmışlar! mat olduğu için hiçbir şekilde dışarıdan bakınca anlaşılmıyor ama bu vatandaşı bildiğin enayi yerine koymaktır

Bana ayak üstü çaktı adamlar,siz siz olun uzak durun bu ne idüğü belirsiz yerden.

• Yapay Zekanın Yanıtı

DAVID WALKER'DAN PARFÜM ALMAYIN!

Son zamanlarda, David Walker parfümleriyle ilgili olumsuz yorumlar ve şikayetler arttı. Birçok müşteri, satın aldıkları parfümlerin kalitesiz olduğunu, uzun süre kalıcı olmadığını ve beklentilerini karşılamadığını bildirdi.

İnternette yapılan aramalarda, "david walker parfüm önerileri" ve "david walker parfüm yorum" gibi anahtar kelimeleri kullanan kullanıcılar, olumsuz deneyimler paylaşan müşterilerin yorumlarıyla karşılaşıyorlar. Müşteriler, parfümlerin sentetik ve ucuz koktuğunu, cilde zarar verdiğini ve alerjik reaksiyonlara neden olduğunu iddia ediyorlar.

David Walker'ın sunduğu "david walker hediye çeki" ve "david walker indirim kodu" gibi avantajlar bile müşterileri tatmin etmiyor. Çünkü müşteriler, bu avantajların bile kalitesiz parfümleri satın almaya değmediğini düşünüyorlar.

Özellikle "david walker erkek parfüm önerileri" arayan kişiler, alternatif seçenekleri değerlendirmeyi düşünmelidirler. Diğer markaların erkek parfümleri, hem kalite hem de kalıcılık açısından daha iyi seçenekler sunabilirler.

"david walker mı bargello mu" sorusunun cevabı da açıkça bargello yönündedir. Bargello parfümleri, David Walker parfümlerine kıyasla daha yüksek kalite, daha uzun kalıcılık ve daha uygun fiyatlar sunmaktadır.

Sonuç olarak, David Walker parfümlerinden uzak durmanız ve alternatif seçenekleri değerlendirmeniz önerilir. Kalitesiz parfümler için yüksek fiyatlar ödemeyin. Parfüm satın almadan önce, diğer müşterilerin yorumlarını okuyun ve güvenilir markaları tercih edin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam ss atar mısınız şişeyi.

Birde patent haklarından ötürü altlarında öyle alakasız şeyler yazıyor. Mesela bende fuel for life var, blanc for men diye geçiyor.

Şişenin yarısı yok demişsiniz. Aldığınızda dışında ambalajı var mıydı. Yani ürünün sıfır olduğundan emin misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezyslot

Hocam ss atar mısınız şişeyi.

Birde patent haklarından ötürü altlarında öyle alakasız şeyler yazıyor. Mesela bende fuel for life var, blanc for men diye geçiyor.

Şişenin yarısı yok demişsiniz. Aldığınızda dışında ambalajı var mıydı. Yani ürünün sıfır olduğundan emin misiniz?

Hocam şişe açılmamış bir şekilde zaten.Kutu ve jelatiniyle birlikte ben açtım buraya kadar sorun yok. Dediğiniz gibi patent hakkından dolayıysa o konuyada tamam.Fakat şişe mat siyah hiçbir şekilde içindeki parfüm seviyesi gözükmüyor, arkadaş şöyle eliyle salladı ve bana tahmin verdi şişenin doluluk oranı %65-70 falandı maalesef.Doğrusu böyle midir fikrim yok ama koku falanda değil verilen paraya yazık kokmuyor :))

• medizinischen Labor kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi olabilir cidden. Varmı önerdiğiniz açık parfümcü?

• quote:

Ben yıllardır d&p'den kullanıyordum hocam gayette memnundum.Fakat gittiğim zaman şube kapalıydı o gün mecburen david walkerdan almak zorunda kaldım.D&p iyidir çoğu esansı orjinale yakın. Bulunduğunuz yerde varsa alın yoksa bargello'yada iyi diyorlardı

• quote:

Orijinalden alıntı: medizinischen Labor

quote:

Ben yıllardır d&p'den kullanıyordum hocam gayette memnundum.Fakat gittiğim zaman şube kapalıydı o gün mecburen david walkerdan almak zorunda kaldım.D&p iyidir çoğu esansı orjinale yakın. Bulunduğunuz yerde varsa alın yoksa bargello'yada iyi diyorlardı

Alıntıları Göster
    gidip bir yanlışlık olduğunu söyleseydin ? Hemen çamur atın. Ben de DP den memnun kalmadığım için david walker a geçtim.. nasıl olacak şimdi ?

• Bende yaklaşık 8 senedir David wolker kullanıyorum çok da memnunum birçok marka denedim ama esası kalitesinde tek geçerim David Wolker’ı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cceranimoo kullanıcısına yanıt
    8 senede adını öğrenemedin mi?
  • JRR TOLKIEN kullanıcısına yanıt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar oda kokusundan hallice koku yapip kucuk siseye koyuyolar biz de bunlari ustumuze bocaliyoruz
    ben artik acik almiyorum
    en son dp 60tl idi simdi n oldu onu bilmiyorum
    2 tane alip 120tl deyince birakip cikmistim
  • tritone kullanıcısına yanıt
    Aynen, 20-30 liraya slazenger adidas gibi parfümler varken açık parfüme 60 lira vermek banada çok cazip gelmiyor. Geçenlerde sansiroya sordum 50 ml 35, 100 ml 65 yada 60 diye hatırlıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.