arkadasım ben ders konusuyla ilgileniyorum. daha önceden biraz ders almıstım. ne kadar saatlik ders sonunda hangi seviyeye gelinebiliyor bunu sormak istiyorum bir de bir hafta içinde ne kadar ders alabiliriz?
Selam tesla 11... Çok fazla soru sormuşsun... =)
İstersen msn'i ekle oradan daha rahat konuşuruz ve sorularını cevaplarım...
Dersler devam etmekte... =)
Dersler devam ediyor... :)
Dersler devam ediyor... :)
Dersler devam etmekte... :)
İyimiş bende Bornova Merkezdeyim Fiyatı uygun bende 2 sene evvel Prime Object Davulcusu Reva Kurt ile çalışmıştım oda iyiydi sağolsun :)
quote:
Orijinalden alıntı: Whoracle1905
İyimiş bende Bornova Merkezdeyim Fiyatı uygun bende 2 sene evvel Prime Object Davulcusu Reva Kurt ile çalışmıştım oda iyiydi sağolsun :)
Teşekkürler...
Dersler devam etmekte... =)
Dersler devam ediyor!..
Dersler fırtına gibi devam etmekte...
Dersler devam ediyor!..
Dersler devam ediyor arkadaşlar...
istersen kasırga gibi devam et kimse davulu kazımaz, sende aç kaldın galiba bu günlerde git allah için ya
o nasıl bir yorum ben anlamadım , kendi adıma , masraflı olmayacağını bilsem bateri alacak ve bu arkadaşa kurs için PM atacaktım
yorum yapılmaz ise konu aşağılara düşer , bateri kursu nasıl bulabilirim diye siteye bakan kişiler bulamaz
quote:
Orijinalden alıntı: Vadocz
o nasıl bir yorum ben anlamadım , kendi adıma , masraflı olmayacağını bilsem bateri alacak ve bu arkadaşa kurs için PM atacaktım
yorum yapılmaz ise konu aşağılara düşer , bateri kursu nasıl bulabilirim diye siteye bakan kişiler bulamaz
Aaah ah! kardeş hiç sorma... İnterneti veren rabbim bir de şu insanlara akıl ihsan etseydi harika olurdu... =)
=)
;)
quote:
Orijinalden alıntı: Vadocz
+1 Bateri bende çok istedim ama öğrenciyiz daha babanın eline bakıyoruz fazla masraflı Üniversite bitince pm atıcam