Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Davul Dersi (İzmir) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadasım ben ders konusuyla ilgileniyorum. daha önceden biraz ders almıstım. ne kadar saatlik ders sonunda hangi seviyeye gelinebiliyor bunu sormak istiyorum bir de bir hafta içinde ne kadar ders alabiliriz?
  • Selam tesla 11... Çok fazla soru sormuşsun... =)

İstersen msn'i ekle oradan daha rahat konuşuruz ve sorularını cevaplarım...
  • Dersler devam etmekte... =)
  • Dersler devam ediyor... :)
  • Dersler devam ediyor... :)
  • Dersler devam etmekte... :)
  • İyimiş bende Bornova Merkezdeyim Fiyatı uygun bende 2 sene evvel Prime Object Davulcusu Reva Kurt ile çalışmıştım oda iyiydi sağolsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoracle1905

İyimiş bende Bornova Merkezdeyim Fiyatı uygun bende 2 sene evvel Prime Object Davulcusu Reva Kurt ile çalışmıştım oda iyiydi sağolsun :)

Teşekkürler...
  • Dersler devam etmekte... =)
  • Dersler devam ediyor!..
  • Dersler fırtına gibi devam etmekte...
  • Dersler devam ediyor!..
  • Dersler devam ediyor arkadaşlar...
  • istersen kasırga gibi devam et kimse davulu kazımaz, sende aç kaldın galiba bu günlerde git allah için ya
  • o nasıl bir yorum ben anlamadım , kendi adıma , masraflı olmayacağını bilsem bateri alacak ve bu arkadaşa kurs için PM atacaktım

yorum yapılmaz ise konu aşağılara düşer , bateri kursu nasıl bulabilirim diye siteye bakan kişiler bulamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vadocz

o nasıl bir yorum ben anlamadım , kendi adıma , masraflı olmayacağını bilsem bateri alacak ve bu arkadaşa kurs için PM atacaktım

yorum yapılmaz ise konu aşağılara düşer , bateri kursu nasıl bulabilirim diye siteye bakan kişiler bulamaz

Aaah ah! kardeş hiç sorma... İnterneti veren rabbim bir de şu insanlara akıl ihsan etseydi harika olurdu... =)
  • =)
  • ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vadocz

o nasıl bir yorum ben anlamadım , kendi adıma , masraflı olmayacağını bilsem bateri alacak ve bu arkadaşa kurs için PM atacaktım

+1
    Bateri bende çok istedim ama öğrenciyiz daha babanın eline bakıyoruz fazla masraflı
    Üniversite bitince pm atıcam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.