Şimdi Ara

[DaVy__JoNes] has killed Cerberus.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar çarı uzun zamandır kasıordum ve uniqe beklemiordum pre bitince ilk beklediğim cerb ve kestim bu cerbrus FaTaL (Tolga)ya ve tüm sevenlerime armağan olsun.
    SERVER SPARTA

• Tebrikler.
  • TEŞEKÜR EDERİM.
  • walla ben tebrık felan etmeyecegım konusma penceresınde konusmus oldugun o sozler kısılıgını orataya koyuyor zaten bole seylerı nasıl yayınlıyorlar forum yetkılılerı anlamıs degılım neyse dedım ya sadece cırkın sozlerın yanı anne bacı gıbı ellerı opulecek , ugrunda herseyı vrebılecegımız kısılırın ( annelerımızın ) jakklarında bu sozlerı soleyen kısılere iyi görüş bildirilmez sadece ve sadece bu yazıları okuyunca sankı ne bılım ıste ınsan uzluyor cok yanlıs yapıyorsunuz okadar baska bırsey demıcem
  • Tebrikler kankam.Daha yeni görüyom ne zaman kestin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TaMy

walla ben tebrık felan etmeyecegım konusma penceresınde konusmus oldugun o sozler kısılıgını orataya koyuyor zaten bole seylerı nasıl yayınlıyorlar forum yetkılılerı anlamıs degılım neyse dedım ya sadece cırkın sozlerın yanı anne bacı gıbı ellerı opulecek , ugrunda herseyı vrebılecegımız kısılırın ( annelerımızın ) jakklarında bu sozlerı soleyen kısılere iyi görüş bildirilmez sadece ve sadece bu yazıları okuyunca sankı ne bılım ıste ınsan uzluyor cok yanlıs yapıyorsunuz okadar baska bırsey demıcem

FARKINDAYSAN ORDA ANAYA SÖVME DİYEN BENİM ADAM PARTY YE ALMADIM DİE ANA AVRAT KAYDI BENDE ORDA ANAYA SÖVME DİOM O BNM ANAMA SÖVÜO SEN ONA SÖVMEZMİSİN HA BNDE HATALIYIM ÖZÜR DİLERİM!

@FaTaL
    SaoL Kanka sen afk ken kesmişimdir

• TeBrİkLer
  • quote:

Orjinalden alıntı: TaMy

walla ben tebrık felan etmeyecegım konusma penceresınde konusmus oldugun o sozler kısılıgını orataya koyuyor zaten bole seylerı nasıl yayınlıyorlar forum yetkılılerı anlamıs degılım neyse dedım ya sadece cırkın sozlerın yanı anne bacı gıbı ellerı opulecek , ugrunda herseyı vrebılecegımız kısılırın ( annelerımızın ) jakklarında bu sozlerı soleyen kısılere iyi görüş bildirilmez sadece ve sadece bu yazıları okuyunca sankı ne bılım ıste ınsan uzluyor cok yanlıs yapıyorsunuz okadar baska bırsey demıcem

Aynen katılıyorum sana ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.