Şimdi Ara

DAWSON'S CREEK serilerini indirme sitesi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dawson's creek dizisinin bölümlerini sorunsuz indirebileceğim site bilen var mı? yazarsanız sevinirim. yada piyasada bölümlerin vcd olarak satıldığını görmedim ama gözüne çarpan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus -- 29 Mart 2005, 12:31:50 >

• torrent e fln bak
  • EVET ONLARIN O DIZILERI ÇOK IYIYDI AMA BITTI OYNAMIYO BULURSAN BANADA ILET
  • site de bulmazsınız ares emule gibi programlara bakın istiyosanız varsa oralarda vardır...
  • site war bazi dizilerin bölümlerini indirmek için ama alt yazi olayi nasil oluyor?
  • bi araştıralım bakalım...bulan olursa haber versin biraderler
  • yok mu bulan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • torrent olarak dizilerin çoğu bölümünü indirebilirsin
    www.divxforever.com da bt modülü diziler bölümünde ilk 3 sezonu var ama altyazısı yok
  • ya su bit torrent olayini biri bana açiklasin ya...kullanimi öretin
  • bit torrent in kullanimi uzun sure sira beklemen baska bi b.....ka yaramiyor.
  • ben dawsons creek in hiç bir bölmünü kaçırmamış hatta cnbce deki gece tekaralarını bile izlemiş biri olarak sana şunu söyleyim torentte yok dvd si veya vcd si türkiyede yok amerikada sezon başi dvd fiyatı en son 35$ olamsı gerekiıo. ben dc den 10 bolüm indirdim ama toplam 5 sezonu kaplıo.ama şimdi digiturkte tekrar yayınlanmaya başlıo belki o zaman piyasaya sürmeyi akıllarına getirebilirler
  • dizinin sadece birinci sezon alt yazıları e 2. sezondan 1 ve 13.ü bölümün alt yazıları var.... gerisi de yok aramayın boşa ama bulan olursa 2 ve 3ü banada haber etsın ben buraya bahsettıgım 1.sezon tüm alt yazı ve 2.sezon 1 ve 13. bölümlerinkini koyuyorum.. bu arada elinde 1. sezonun bölüm 6-13 olan varsa nasıl ulasabilecegimi söylerse sevınırım .bı sıtede verılmıs ama lınkler öle sadece 1. sezonunu ilk beş bölumunu ındırebıldım ..2.sezon tamamen ölü indiremedım....3.sezon var indirdigim sitede ama alt yazıları olmadıgı ıcın ındirmiyorum..simdi linkleri yapıstrsam kesın uzkalastırma alacam ondan rapid adreslerini size veremiyorum ama ulasmak istiyenler 3. sezon bölumlerinewww.cithiz.com'dan ulaşabilirler...
    bazı sitelerde de dizinin satışını yapanşar var mesela 5 sezon için 25 ytl isiyor bu gidişle bulmayıp sonunda galıba bende satın alıcam

alt yazı arıyalanlar buyurun...

1. Sezon ==>http://www.divxplanet.com/sub/s/2702...n-s-Creek.html

2. Sezon 1. ve 13. bölümler ==>http://www.divxplanet.com/sub/s/2503...n-s-Creek.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackpearl_86 -- 12 Aralık 2006; 4:43:43 >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.