Merhabalar bendede b889 modeli var pc suit i indirdim fakat birtürlü baglanmadı com 6 görünüyor com6 seçmeme ragmen bağlayamadım başka ayarı falan varmı acaba bilgi verebilirmisin. birde el yazısı hakkında bilgisi olan varmı acaba kalemle mesaj yazma gibi bi olasılık varmı yada el yazısı ne işe yarıyor. teşekkürler şimden
cihazınızı pc ye taktığınızda com ayarını tekrar yapın eğer pc suit te Setting te Phone karşılığı MTK**** benzeri model görünüyor ise onu değiştirin (3 model var deneme yanılma yolu ile bulun)
el yazısı sadece mesajda geçerlidir...
mesaj yaz seçenekler giriş metodu Multitap abc bu yolu izlersen el yazısı altif olacaktır
yapmamız gereken com portu seçip modeli seçtikten sonra diğer bölümlere geçmek değilmi kaydet yada baglan gibi bir yer göremedim.
yardımların için teşekkürler şimdiden
MERHABALAR BENDE DAY MOBILE T808 MODELİNİ KULLANIYORUM.BÖYLE BİR FAN KURDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. BENDE ARAŞTIRMALAR YAPIYORUM BU TELEFON İLE İLGİLİ BULDUĞUM BİLGİLERİ BURDAN YAYINLAYCAĞIM İNŞALLAH...
merhaba arkadaşlar ben de t828 kullanıyorum ve baya memnunum ikinci hatta ki sesin azlığını saymassak yukarıda arkadaşın dediği yöntemi denemeye niyetliyim ama acaba telefona birşey yaparmıyım diye korkuyorum altın yazdığı notu da anlamadım acıkcası diğer menulerı bılmıyosanız kurcalamayın yazmış ama anlayamadım tam olarak ne demek ıstedığını bunu deneyen arkadaşlar varmı telefonun sesınde bır artma oluyormu cevaplarsanız sevinirim.
arkadaşlar benim ekranımda üstteki küçük simgelerin oldugu yerde tuş kilidi simgesinin hemen sağında gerip bi simge var ne oldugu konusunda hiçbir fikrim yok arkada sarı yuvarlağın içinde önde bir zarf resmi gibi birşey var bu konuda birisi bana yardım edebilirmi acaba
oPERATÖRDEN gprs mesajı var demektir.gprsye gir orada mesajı sil durum ortadan kalkar....
quote:
Orjinalden alıntı: XrDr
merhaba arkadaşlar ben de t828 kullanıyorum ve baya memnunum ikinci hatta ki sesin azlığını saymassak yukarıda arkadaşın dediği yöntemi denemeye niyetliyim ama acaba telefona birşey yaparmıyım diye korkuyorum altın yazdığı notu da anlamadım acıkcası diğer menulerı bılmıyosanız kurcalamayın yazmış ama anlayamadım tam olarak ne demek ıstedığını bunu deneyen arkadaşlar varmı telefonun sesınde bır artma oluyormu cevaplarsanız sevinirim.
bunu ben denediğm için yayınladım burda arkadaşım eğer yazdığım gibi yaparsan hiç sorun olmayacaktır. diğer menuler hakkında bilgi sahibi değil isen girmeyin dedim çünkü yapılacak yanlış bir işlem telefonun sesvise gitmesini gerektirebilir.
bahsettiğin mesaj işareti de servis gelen gutusunda mesajın olduğunu göstediyor. menü servisler wap servis g.kutusu na girerek silebilirsin.. ayrıca wap - ayarlar - servis g.kutusu- burdaki onaya hayır dersen bir daha bu mesajlardan gelmez. sms ve mms i önlemez bu ayar...
yapmamız gereken com portu seçip modeli seçtikten sonra diğer bölümlere geçmek değilmi kaydet yada baglan gibi bir yer göremedim.
yardımların için teşekkürler şimdiden
acaba yanlış prg mi indirdin kaydet felan yok evet ayardan sonra başka menuye geçerek calışıyor peki pc de aygıtlar kısmında telefonun görünüyor mu
daymobile.com.tr den bu link tekrar bi indir sorunsuz çalışıyor bu pcsuit Download
quote:
Orjinalden alıntı: giresunlu_28
MERHABALAR BENDE DAY MOBILE T808 MODELİNİ KULLANIYORUM.BÖYLE BİR FAN KURDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. BENDE ARAŞTIRMALAR YAPIYORUM BU TELEFON İLE İLGİLİ BULDUĞUM BİLGİLERİ BURDAN YAYINLAYCAĞIM İNŞALLAH...
walaha zaten ordan indirmiştim ama gene indirdim telefona kabloyu bağlayıp hafıza kartı veya com baglantı olarak soruyor com'u seçiyorum ve bilgisayarda com 6 olarak çıkıyor telefon proramı açıyorum 3 tane mtk seçeneği geliyor hepsini teker teker denememe ragmen bağlanmıyor bende anlamadım sorun nerde acaba
yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar birde t828 için tema nerden bulabilirim bu telfonlara tema yükleniyormu ?
quote:
Orjinalden alıntı: XrDr
yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar birde t828 için tema nerden bulabilirim bu telfonlara tema yükleniyormu ?
merhabalar phone suite le halledemedim problemimi ama bi sorum daha olucak mesaj gelince çalan tonları değiştiremiyorum 10 tane seçenek var bunları değiştirebiliyomuyuz bilen varmı acaba?
Çok saol yardımların için mobile editi kullanıyorum msj yedeklemesi için güzel bi program ben kendi programı nie çalışmadı ona hayret ettim kendi programıda zaten mobile editten arak alıp arayüzü değiştirmişler. çok saol genede yardımlarına
arkadaşlar bu telefonu kullananlara birşey sormak istiyorum, telefonun kamerası gerçekten 2 megapiksel mi? Yoksa 640x480 (vga) mı? Kullanan arkadaşlar kameradan görüntü ayarına girip bakabilir mi en yüksek kaçmış?
quote:
Orjinalden alıntı: Punkn Roll
arkadaşlar bu telefonu kullananlara birşey sormak istiyorum, telefonun kamerası gerçekten 2 megapiksel mi? Yoksa 640x480 (vga) mı? Kullanan arkadaşlar kameradan görüntü ayarına girip bakabilir mi en yüksek kaçmış?
vga arkadaşım 2mp diye geçiyor ama değil
ben de 2 mp diye biliyordum
bu konuyu açmanız ve yorumlamanız güzel olmuş. sipariş verdim. gelince anlamadığım noktalarda desteğinizi isterim
Arkadaşlar bendede T808 var ama bende ikinci hatta genellikle hep sim tak yazıyor arkasını açıp tekrar sim kartı çıkarıp takıyorum düzeliyor ama bi süre sonra yine sim kartı takın yazıyor ben bu ikinci hattan pek verim alamadım. Acaba sorunu nedir. Sizdede böyle bir durum varmı?