mod lar siz harikasınız.....işinizi süper yapıyorsunuz...acımak yok bundan sonra gereksizlere kim geliyorsa çiziyorsunuz..aslında iyi oluyorrr hakedeni çizmek lazım topcilerini silmeden
quote:Orjinalden alıntı: ErrayN ne o birileri banlandıkca hosunamı gidiyo yoo forumda küfür edildikce hoşuma gidiyor.... cok saygılıyız birbirimize ona seviniyorum
quote:Orjinalden alıntı: cold_nuke Smileyleri yanlış kullanıyorsun o yüzden yanlış anlaşılmalar oluyor dikkat et. bak sen ne kadar güzel anlamışsın... ( bilerek kullanıyorum)
quote:Orjinalden alıntı: ChoPaR quote:Orjinalden alıntı: ErrayN ne o birileri banlandıkca hosunamı gidiyo yoo forumda küfür edildikce hoşuma gidiyor.... cok saygılıyız birbirimize ona seviniyorum ne yani sanadamı küfür edelim
quote:Orjinalden alıntı: ErrayN quote:Orjinalden alıntı: ChoPaR quote:Orjinalden alıntı: ErrayN ne o birileri banlandıkca hosunamı gidiyo yoo forumda küfür edildikce hoşuma gidiyor.... cok saygılıyız birbirimize ona seviniyorum ne yani sanadamı küfür edelim küfür etmeye meraklısın galiba... forum burası forum anlamamakta ısrarcısın
quote:Orjinalden alıntı: ErrayN quote:Orjinalden alıntı: ChoPaR quote:Orjinalden alıntı: ErrayN ne o birileri banlandıkca hosunamı gidiyo yoo forumda küfür edildikce hoşuma gidiyor.... cok saygılıyız birbirimize ona seviniyorum ne yani sanadamı küfür edelim +1
ben hakedene küfür ederim yoksa küfürle işim olmazz ben buranın nerdeyse iki yıllık üyesiyim banamı ögretiyosun forumu
quote:Orjinalden alıntı: ChoPaR quote:Orjinalden alıntı: cold_nuke Smileyleri yanlış kullanıyorsun o yüzden yanlış anlaşılmalar oluyor dikkat et. bak sen ne kadar güzel anlamışsın... ( bilerek kullanıyorum) Bu iyi yönde mi kötü yönde mi?