Şimdi Ara

Daymare 1998 istek (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Tekrar aldın mı hocam
    Geçenlerde v2 çıktığı zaman. Dedimki belki tr olmuştur da listede gözükmüyodur diye aldım. Oyun zaten yüklü duruyo girdim baktım tr değil. Tekrardan iade ettim. 3. İade edişim oldu. Steam dicek en sonunda yeter ulan almıyoz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeman1930 kullanıcısına yanıt
    Suistimal algılayıp komple de iade hakkını alabilir hocam. Veya direk yapımcı rest çeker ""şey gibi iş yapıonuzz" deyip.
  • quote:

Suistimal algılayıp komple de iade hakkını alabilir hocam. Veya direk yapımcı rest çeker ""şey gibi iş yapıonuzz" deyip.
    Şaka bir yana. Steamde bir oyunu istediğin kadar alıp iade edebiliyorsun. 2 saati geçmediği sürece. Daha önce bir oyunda denemiştim. Merakdan. 2 tllik bir oyundu. 5 kere alıp iade etmiştim. aşağı yukarı 5 sene önce felan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 10 Kasım 2019; 13:13:32 >
    Bir oyunda istediğin kadar iade olayı varsa mantıklı aslında. Özellikle Early Access oyunlarda şart bile olabilir. Sizinki de tehlikeli bir merakmış hocam, fazla iadeleri suistimal algılayıp hakkı alınanlar olmuştu. Veya o zamanlar suistimal olayı yoktur belki de. Riskli.
  • quote:

Bir oyunda istediğin kadar iade olayı varsa mantıklı aslında. Özellikle Early Access oyunlarda şart bile olabilir. Sizinki de tehlikeli bir merakmış hocam, fazla iadeleri suistimal algılayıp hakkı alınanlar olmuştu. Veya o zamanlar suistimal olayı yoktur belki de. Riskli.
    Ön sipariş ile aldığın bir oyunu. Oyun çıkdıkdan sonra 15 gün içinde iade edebiliyorsun. Haberin olsun. İster 3 ay ister 1 gün önce al. İade süresi oyun çıkınca başlıyor.

İade koşullarını falan biliyorum hocam. Benim sıkıntım arşiv kafasıyla gittiğim için iade yapmadım şimdiye kadar hiç. Aslında bir Cyberpunk'ı şimdilik iade etsem 250 TL, iyi para aslında.
  • TR YAMA GELMİCEK GALİBA ????? YAPIMCIYA MESAJ ATAN ARKADAŞ TEKRAR SORSA NERDE BU TR ÇEVİRİ DİYE )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alix1058 -- 10 Kasım 2019; 15:49:59 >
  • ilk dil dosyasını bu gece bitiririm büyük ihtimalle.şunu çevirirken çok güldüm ya

Lanet olası lağımdan kaçtığıma inanamıyorum. Tüneldeki ucube, şimdiye kadar karşılaştığım en acımasız orospu çocuğu olmalı. Umarım çirkin yüzünü bir daha görmem. Helikopter yakınlara inmeliydi. Etrafa bir göz atsam iyi olur.
  • quote:

İade koşullarını falan biliyorum hocam. Benim sıkıntım arşiv kafasıyla gittiğim için iade yapmadım şimdiye kadar hiç. Aslında bir Cyberpunk'ı şimdilik iade etsem 250 TL, iyi para aslında.
    Ben evil within2 yi almıştım geçen sene yüzde50 indirimle. 1 hafta sonra baktım yüzde60 inidirm var. İade edip geri almıştım.
    Bende koleksiyon yapıyorum. İstersen ekliye bilirsin steam den. Nick aynı

Girmeyeli arkadaş ekleme sayfası değişmiş bayağı, arkadaş kodu falan gelmiş. Nickten aratınca çıkmadın hocam, bilgin olsun. İstersen imzamdan ekleyebilirsin.
  • yamayı bu gece çıkartırım gibi en geç yarın uyandığımda bitmiş olur.code vein de çok zaman geçirmezsem bitiririm bu gece sanırım.
  • Oyun 11.11 kapsamında 48 saatliğine indirimde. 35 TL fiyatı.
  • quote:

Oyun 11.11 kapsamında 48 saatliğine indirimde. 35 TL fiyatı.
    Oyunu 4. Ve son defa alıyım. Hazır yamada geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

yamayı bu gece çıkartırım gibi en geç yarın uyandığımda bitmiş olur.code vein de çok zaman geçirmezsem bitiririm bu gece sanırım.
    Beklemedeyiz kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: freeman1930

Beklemedeyiz kardeşim.

Alıntıları Göster
    yama iptal beyler biraz yağmur yağdı metin belgesi dosyalarım ıslanmış ve okunamaz durumda

şaka bir yana akşama hazır kardeşim.sadece ing iyi olan birisi 30dk ayırıp yardımcı olursa daha iyi olur 10 15 adet anlamadığım şeyler var.
    olmazsada bu akşam paylaşır daha sonra yardımcı olan çıkarsa düzenleyip tekrar paylaşırız.

• quote:

yama iptal beyler biraz yağmur yağdı metin belgesi dosyalarım ıslanmış ve okunamaz durumda

şaka bir yana akşama hazır kardeşim.sadece ing iyi olan birisi 30dk ayırıp yardımcı olursa daha iyi olur 10 15 adet anlamadığım şeyler var.
    olmazsada bu akşam paylaşır daha sonra yardımcı olan çıkarsa düzenleyip tekrar paylaşırız.

Alıntıları Göster
    BlogKaan a yaz kardeşim. Oyunu çevirecekti vaz geçti resmi dil desteği gelecek diye. Sana yarsımcı olur diye tahmin ediyorum.

• Team NINJA kullanıcısına yanıt
    Ooo ince.. "Kasaya" birşey olmasın da gerisi önemli değil hocam.
    Ulan alsam mı almasam mı kararsızım hala, aynı şekilde Blair Witch'i de dediler resmi yerelleştirmesi gelecek kaldı öyle. Oyunu gamepass'da indirmiştim, bugün yarın Türkçesi gelir diye oynamadım gamepass bitti oyun kaldı öyle.
  • quote:

Ooo ince.. "Kasaya" birşey olmasın da gerisi önemli değil hocam.
    Ulan alsam mı almasam mı kararsızım hala, aynı şekilde Blair Witch'i de dediler resmi yerelleştirmesi gelecek kaldı öyle. Oyunu gamepass'da indirmiştim, bugün yarın Türkçesi gelir diye oynamadım gamepass bitti oyun kaldı öyle.
    code vein i çevirirken yanlışlıkla 5 günlük çeviriyi export edeceğime import ettim 5 gün çöpe gitti sonra önlemimi aldım export u direk siliyorum klasörden

bu arada çeviri bitti.

• steam den oyunu olan \Daymare 1998\Daymare_MASTER\Content\Paks klasörün içindeki dosyalasın remsini atabilirse yamayı paylaşıcam şimdi.
  • quote:

steam den oyunu olan \Daymare 1998\Daymare_MASTER\Content\Paks klasörün içindeki dosyalasın remsini atabilirse yamayı paylaşıcam şimdi.
    Buyur kardeşim.
    Daymare 1998 istek

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.