Şimdi Ara

dazzle Pipe Of Dezuna karşılık 3 ti5 immortalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler. malum bu itemlerin steam pazarda satılık olmuyor, pazarda 4-5 tanesi var onlar da girince error veriyor. 200-300 dolar koyan var fiyatını ama pazar fiyatı 10 dolar bile etmez. hediye paketi oluyor bir tek.

neyse pipe of dezuna karşılık 3 ti5 immortalı vere bilirim, sven, void, barat.

ilgilenenlerhttp://steamcommunity.com/id/louisianared bu adresten ulaşsınlar bana.

• Basbaya satışı oluyor o itemlerin. Dezun ve diğer cryptic chest itemleri, bu chestin sadece nexon serverlarında düşmesi sebebiyle hayli pahali. Durum marketteki diğer nexon itemleri için de geçerli(hookblade skadi). Chest yaklasık 2 ay önce çıktı ve artık kendisi ve içindekiler tradable. Normalde daha geç sonra tradable olması gerekiyordu, ancak sanırım bir bug olmuş, item ve chestlerin market yasağı erken kalkmış, valve de ellememiş. Sayısı az olunca fiyat mantıksız pahalı. Marketten alabilirsin chesti en son 308tl tl civarındaydı. Takasla cryptic chest satan da var.

Ancak bu itemleri elde etmenin diğer bir yolu, compendium single item drop veya game dropdur. Bu şekilde şanslı olup düşürebilsen bile, item untradable unmarketable oluyor. Fiyatı da oldukça ucuz oluyor. Fiyatı derken markette satamazsın takas edemezsin, ancak gift olur, ama ederi markete göre oldukça azdır. Yalnız yine de önerdiğin biraz az olmuş. Chestin normal itemlerinin untradable versiyonları 1 low tier arcanaya(tradable) değişiliyor(gift ediliyor) genelde, malum, dezun rare drop, untradable versiyon 1.5 low tier arcana veya 1 mid tier arcana eder. Ancak giftable versiyonları çok nadir olduğu için bilmeyen veya isteyerek daha ucuza bırakan olur.

Sana tavsiyem biraz daha beklemen ama. Yukarda söylediğim fiyatlar, dezun 1200, flail 500 tl(markette, tradable) ikendi. Çok hızlı bir şekilde düşüyor. Orantı yoluyla fiyatı belirleyebilirsin.

Compendiumun varsa da coinlerden single drop seçmeni öneririm. O kutudan herhangi birşeyin düşmesi çok tatlı oluyor. Ya oldukca pahalıya satar ya kullanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakmali -- 29 Haziran 2015; 10:30:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Burakmali B kullanıcısına yanıt
    Haklısın kardeşim. meselahttp://dota2.gamepedia.com/95_-_Treasure_of_the_Cryptic_Beacon bu chest itemlerinin hiç biri çok efsane itemler değil, dezun desen modla ve ya reborn versiyonda da denedim, bu itemin 200-300 dolar olmasının hiç bir mantığı yok, efekt, görüntü olarak bir arcana bile etmez. untradable? marketable olması sebebiyle bugtan yararlananlar o kadar fiyata koyuyor ama alan yok.

ayrıca şöyle söyleyeyim pick ratesi yüksek heroların immortal itemleri pahalı olur, atıyorum es nin golden gravelmawı o kadar fiyata olsa da anlarım.

bir de bu drop itemler alınıp satılamıyor takas edilemiyor sanırsan yanlızca bir defa gift hakkın var. öyle olanlar için bu itemin 1 lira bile değeri yok, çünki hiç kimse ne pahalı item ne de para verir satamayacağı, takas edemeyeceği ve ya gift yapamayacağı itemi.

düşündüm heralde kimdese vardır öylesine oynamıyordur heroyla immolarla takas ederdim gift yoluyla.

onun dışında yani dezuna ben 50 lira bile vermem, ilk skillin yapışkanın rengi dışında değiştirdi bir şeyi yok, efekti yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.