Şimdi Ara

DBO Antyla Charım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha oynayan kaldığını sanmıyorum önceden görüyordum bazen pm atıyorlardı artık o da kalmadı :D bende artık fazla oynamayacam zaten bu son ay toplamda 1 hafta doğru dürüst oynamadım.yani anca para kastım az onlarında çoğu wecash e bayıyoruz yarı kendim alıyorum yarıda kastığım crestleri basıyorum anca öle artık sadece crest vererek alcak kadar yaptım ama bi +10bide +9 crest rahat gitmiştir wecash e.zaten 3 +7 dom vardı onları 4k ya verdik bi coh+9 vardı 10k ya verdim bi 10k da kendim aldım bide önceden aldıklarım var :Dbaya gitti ama 4-5 aylık wecash itemi döşedim+tfudan alacaklarımı aldım artık full exp kendimde +10 item kasarım.Bi kaç SS koyuyorum ama item charlarının SS sini alacak vakit yok ama Antylada oynuyorsanız zaten beni duymuşsunuzdur bütün guilde boss kestirip para topluyoruz çünkü :D majira-mihira-puppetmon-omnimonda devamlı adam bırakıp item+para kasıyoruz iyi oluyo ama milletin okulu falan başlamış artık o kadar giren yok ama gelirseniz yardım ederim çok bişey veremem çünkü bende de bişey kalmadı wecash almaktan bi 100mil lik item kaldı(Edit: bi gözden geçirirken 100mili görünce çok bişey sanarsınız falan diye araya girdim :D çok gibi gözüküyor ama 100mil antlyada bi +8crest bi +8 crestte 2.5-3k wecash yani pek bi önemi yok wecash bazında.Ama iyi para kasmak istiyorsanız myotismonlar ve majiradan güzel crest dropu oluyor bi günde +7 rahat yaparsanız tabi eğer zarzor kesmiyosanız majirayı.myotisi tek de kesebilirsinizde bi manası olmuyor çünkü ne kadar güçlü olursanız olun tek 5dk den fazla sürüyor.bana majiradan 2 kat fazla düştede burada majirayı max. 2dkde kestiğimden tek keseceksem majirada kesiyorum.sizde öle yapın ama güvenebileceğeniz biriyle myotisden çok güzel drop yapılıyor hani arada dandik düşsede şimdiye kadarki en saglam itemler ondan bugüne kadar 20 tane db toplamışsam 10 u myotistendir dbde 3.5-4m ki iyi çünkü çok düşmüyor crest ve eggler daha çok düşüyor) item olarak paraya çevirecek onlarıda satacak zaman yok neyse uzun lafın kısası başlayacaksanız Antylada başlayın hem ben yardım etmeye çalışırım zaten genelde 41+ lara sürekli lvl kasmalarında yardım ediyorum çünkü ben zaten 3 71+ yaptığımdan beri bossları çok rahat kestiğimden hiç oturup lvl kasmadım o 95 falan milleti lvl lemekten :D beni bulamassanız MrBekaa ,EmperorDavid e pm atın yada ChaosTamers ten gördüğünüz birine beni sorun ya yardımcı olurlar yada bana yönlendirirler nese ssleri koyup konuyu bitiriyim :D
     DBO Antyla Charım
     DBO Antyla Charım
     DBO Antyla Charım
     DBO Antyla Charım
     DBO Antyla Charım
     DBO Antyla Charım
     DBO Antyla Charım
    bu son resimdeki semih kimin fake i bulamadım.Adam oyunu googledan buldum diyor ben shouttan ya ingilizce yada portekizce yazarım buna rağmen adamın oyunda pm attığı ilk insan benim :D bi de durmadan salak salak sorular soruyor :D bi tek kimin fake i olduğunu bulamadım ama bi insanın bu kadar mal olabileceğine inanmadığımdan fake olduğunu varsayıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 27 Eylül 2010; 20:21:43 >

• sen cidden epey emek ve zaman harcamışsın bu hesaba. güzel çar.

oyunu bırakmayı düşünürsen haberim olsun yada bizim servere gel orda ben ve bi kaç kişi hala oynuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 27 Eylül 2010; 23:15:55 >
  • burda da oynayan var yani oyunu bırakmayıda düşünmüyorum ben genelde her türlü online oyunu anca oyun kapanana yada artık millet içine edene kadar oynarım Knight online ı türkiyede internet kullanılabilir hale(56kps modemler gidip adsl geldiğinde :D) oynamaya başladım en son geçen sene içine edene kadar millet oynadım bayada charım hesabım oldu hiçte hackletmedim o konuda çok dikkatliyimdir. aynı şekil yıllardır mu online oynarım,pokemon crater oynardım oyun kapand o arada tabi bende kaçtane ilk 20 de char yaptıydım canım sıkıldıkça hep böyle yani ogame aynı hesap vardı 8.evrende ilk 50de 5. gömünce oyunu bıraktıydım :D ikariamda falan filan uzar yani böyle benim oynadığım online oyunun haddi hesabı yok :D hala oynadığım Shaiya online bu mu online ve bir kaç türkiyede duyulmamış oyunlar oynuyorum zira Türkiyede bi oyun yaygınlaştıkça o kadar vasat laşıyor.

• Bende bıraktım zaten bi şeyden sonra oyun sıkıyo XS
  • Şu oyunu uzun süreli oynamamamın tek nedeni wecash ile satılan itemlerin FTU(yada adı her neyse)ların tradeye konulmamasıdır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: k@r@ntin@

Şu oyunu uzun süreli oynamamamın tek nedeni wecash ile satılan itemlerin FTU(yada adı her neyse)ların tradeye konulmamasıdır .

Bi harfle kaçırdın *TFU
  • Gercekten tebrikler güzel char
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ronarkdaki Charım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.