bu konudaki kullanıcılar: SanalKabus, ethemhan, wicked_orijhan, aslan07, ölene_kadar_hiphop, agentwolf, eren2747, ahmo_823, msg180, EyLanxtiN, killdevil, CBA, emperoryigit, emreilhan16, altunga, 4evercasper_1, beytoo_14, PortzaferabI, wohou, | GoKaY |, MasumGoril, T4yFuN, warchant189, cruiser67c, kominiko
of ya xıgenonda lunarwardaudım ben ya allahım ya ben bu türk telekomun ta a...... s...... okadar para alıyolar yapamıcağın b......... ne hizmet verion
quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus bu konudaki kullanıcılar: SanalKabus, ethemhan, wicked_orijhan, aslan07, ölene_kadar_hiphop, agentwolf, eren2747, ahmo_823, msg180, EyLanxtiN, killdevil, CBA, emperoryigit, emreilhan16, altunga, 4evercasper_1, beytoo_14, PortzaferabI, wohou, | GoKaY |, MasumGoril, T4yFuN, warchant189, cruiser67c, kominiko benımde dıkkatımı cektı
quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus bu konudaki kullanıcılar: SanalKabus, ethemhan, wicked_orijhan, aslan07, ölene_kadar_hiphop, agentwolf, eren2747, ahmo_823, msg180, EyLanxtiN, killdevil, CBA, emperoryigit, emreilhan16, altunga, 4evercasper_1, beytoo_14, PortzaferabI, wohou, | GoKaY |, MasumGoril, T4yFuN, warchant189, cruiser67c, kominiko ne alaka şimdi post mu kasıyon
quote:Orjinalden alıntı: aslan07 hurpy dönüyodum offfff yeni mi çıktı o canavarlar harpy nin bi gelişmişi mi nsl ii ex verio mu ???????...
quote:Orjinalden alıntı: kaghan_88 quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus bu konudaki kullanıcılar: SanalKabus, ethemhan, wicked_orijhan, aslan07, ölene_kadar_hiphop, agentwolf, eren2747, ahmo_823, msg180, EyLanxtiN, killdevil, CBA, emperoryigit, emreilhan16, altunga, 4evercasper_1, beytoo_14, PortzaferabI, wohou, | GoKaY |, MasumGoril, T4yFuN, warchant189, cruiser67c, kominiko ne alaka şimdi post mu kasıyon peki ya sen??????