Böle işin ..... Priestler dc olmuş ben a.f.k'ken yatmışım, herkes dc bi ben olmuyorum işe bak
dc
Ben artık oyuna bakmıyorum dc olmuşmu olmamışmı diye zaten forumda yazıyor 5sn içinde foruma bakıp sonra oyunla ilgileniyorum zaman kaybı olmuyo :P
dc + askı :) bekleyeceğiz artık bu saatler klasik bi hal aldı....
malesef
dc ve askı artık saat gelince oyundan çıkasım geliyor ama bir umut işte naparsın
Reset mi geliyor?
Kac dk sonra gelir acaba yarım saatlik bir işim vardıda onumu halletsem?
tühh benim charda dc yemiştir o zaman evde yokumda
beklenen dc gecikmedi chaos öncesi tam bir chaos
yine dc :S
itemler ucuzladıkca para önem kaybetmeye basladı. Böyle zırt pırt her evente yok mavi kutular yok gemler filan koylarlarsa olacagı budur. Sonra milleti oyundan düşür event vakitleri.
Yarın saat 22.00 dc sinde görüşmek üzere.Esen kalın
Hep bu saatlerde dc oluyoruz gündüz çalısıyoruz oynayamıyoruz akşam ise bunların yaptıgına bak ya madem dc edeceksiniz milleti her gün bir bakım saati olsa mesala hergün saat 10 da yarım saat bakım var deseler kim ne dicekki böyle olunca tititiiti Başlıyoz günaha girmeye
server yok
siz bi cıktırın gidin caosa girmeyin demek istiyolar biz kendi aramızda kapıscaz diyolar
küfürler ediyorum, gözlerim kapalı önce hafiften bir dc geliyor; yavaş yavaş kapanıyor yumruklar, klavyelerde; mouseler, launcherlerde, DH'nin hiç durmayan dc konuları küfürler ediyorum, gözlerim kapalı.