Şimdi Ara

DC Comics Fan Club (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
719
Cevap
29
Favori
29.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: animecigenc

yaz benide hocam

Ekledim
  • sağol
  • beni de yaz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackal98TR

beni de yaz hocam

Yazdım
  • Yaz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya beyler birşey sorucam. Jokerin Arkham City'deki sesi Filmdeki sesinden daha iyi değil mi? Oyunda daha psikopat gözüküyor.

Bu arada klübe beni de ekler misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gizli Ajan

Ya beyler birşey sorucam. Jokerin Arkham City'deki sesi Filmdeki sesinden daha iyi değil mi? Oyunda daha psikopat gözüküyor.

Bu arada klübe beni de ekler misiniz?

Zaten film'de ki Joker tam bir uyarlama değildi, yani bildiğimiz sadist, psikopat, soytarı Joker yoktu. Ben de o yüzden pek beğenmedin film'de ki Joker tiplemesini.
  • Şu sıralar kostüm işine merak saldım. Her yerde Batman kostümü arıyorum...

• Ekler misin hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

Ekler misin hocam ?

Ekledim
  • Benide ekleyin aslında ikisini seviyorum
  • hocam beni de eklermisin. Şans eseri buldum sizi bu arada infinite crisis oynayanınız var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnGeLus_44

hocam beni de eklermisin. Şans eseri buldum sizi bu arada infinite crisis oynayanınız var mı ?

Ekledim. Infinite Crisis oynayan hemen hemen yok gibi, DCUO oynuyordum bir ara ama bir süre sonra sıkılıyor insan.
  • teşekkür ederim. evet bende taa ilk zamanlarından premium üyeyim . senede 1 açar oynarım oda 1 hafta sürüyor sonra tekrar sıkılıyosun :D onun önüne bi tek Arkham oyunları ile geçebildiler. Bence hazır Arrow dizisi ön plandayken Batmanin son oyunundan sonra Green Arrow un oyununu yapmaları güzel olur. Zaten bu gidişle onlar yapmazsa ben yapmayı planlıyorum XD
  • quote:

teşekkür ederim. evet bende taa ilk zamanlarından premium üyeyim . senede 1 açar oynarım oda 1 hafta sürüyor sonra tekrar sıkılıyosun :D onun önüne bi tek Arkham oyunları ile geçebildiler. Bence hazır Arrow dizisi ön plandayken Batmanin son oyunundan sonra Green Arrow un oyununu yapmaları güzel olur. Zaten bu gidişle onlar yapmazsa ben yapmayı planlıyorum XD

Arkham serisi ayrı bişey, yeri çok ayrı
  • Dimi :D son oyun Batmobil kullanımı ile baya değişik olacak gibi :D
  • quote:

Dimi :D son oyun Batmobil kullanımı ile baya değişik olacak gibi :D

Güzel olacak ya, gerçi ben daha Arkham Origins'i bile oynayamadım
  • Güzeldi ama genede önemi yok . Nası olsa oyun Arkham City den sonrasını anlatıyor. Ama bence ekime kadar oynamalısın :D
  • Çıkıcak Batman - Superman filmine Wonder woman ve lex den sonra Cyborg da kadro olarak katılmış . Justice Leauge kemik kadrosu oluşmaya başlamış. Hatta eğer doğru ise Batman vs. Supermanden sonra Zack Snyder Justice League'in çekimlere başlayacakmış. Tabi film 2017 de vizyona girecekmiş.
    Not: sanırım haberiniz var. Batman-superman başlığında baya tarışılmış bile şimdi fark ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnGeLus_44 -- 1 Mayıs 2014; 13:16:37 >
  • quote:

Çıkıcak Batman - Superman filmine Wonder woman ve lex den sonra Cyborg da kadro olarak katılmış . Justice Leauge kemik kadrosu oluşmaya başlamış. Hatta eğer doğru ise Batman vs. Supermanden sonra Zack Snyder Justice League'in çekimlere başlayacakmış. Tabi film 2017 de vizyona girecekmiş.

Cyborg olarak değil Victor Stone olarak katıldı. Justice League için cameo olacak.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.