Şimdi Ara

DC COMİCS Hakkında sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir kaç sorum olacak ben Çizgi Romanlara yeni başlamak isteyenlerdenim. Bir kaç sitede arama yapmama rağmen tam olarak istediğim bilgiye ulaşamadım. Yardımcı olacağınızı düşünüyorum.

Ben Green Arrow ve Flash serilerine başlamak istiyorum. Evet dizilerini izleyip gelenlerdenim Bunları bitirirsem veya gerek duyarsam başka serileri de okumak istiyorum (superman veya batman vs).

Bana hangi seriden başlamam gerektiğini ayrıntılı yazar mısınız?

bide dc neden NEW 52 evrenini yarattı? (bunuda söylerseniz sevinirim.)

Ve Önerdiğiniz seriler varsa "bunları da oku" yada "bunu oku" gibi

Teşekkürler

• New 52, kendisinden onceki donemin hikaye akisinda gerceklesen bir takim olaylar sonucu bu sekilde olusturulmak zorunda kaldi. Biz reboot diyoruz yeni bir evren olusturuldugu icin ama gecmis hikayenin devami da denebilir

Seriler icin; @Death52 @bLackMumbLe

Black,.hocam siz de flash point paradox un turkce cevirisi mevcut mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flashpoint serisi Türk Çizgi'de mevcut.

http://turkcecizgiroman.blogspot.com.tr/2011/10/flash-noktas.html?m=0

Bu seriyi okuyup New 52'den başlayabilirsiniz.

Ama nette bulmanız artık çok zor çünkü bütün seriler teliflenip basıldı.

Superman, Flash, Batman, Justice League gibi serilerin ilk birkaç ciltleri basıldı. D&R, idefix gibi sitelerde aratırsanız görürsünüz. Cilt 1, Cilt 2 diye gider o sırayla okursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • green arrow new 52 serisinin 17. sayısından başla ilk 16 sayısı çök kötü diyolar (17 de yazar değişiyor)
    flash için bence new52 den başlamayıp öncesinde geoff johnsun flash rebirtünü ardından gene aynı yazardan 12 sayılık flash serisini en son da flashpointi okuyup new 52 flashına geçebilirsin tabi bu arada bir kaç klasik flash hikayesi okusan süper olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fazliboz

green arrow new 52 serisinin 17. sayısından başla ilk 16 sayısı çök kötü diyolar (17 de yazar değişiyor)
    flash için bence new52 den başlamayıp öncesinde geoff johnsun flash rebirtünü ardından gene aynı yazardan 12 sayılık flash serisini en son da flashpointi okuyup new 52 flashına geçebilirsin tabi bu arada bir kaç klasik flash hikayesi okusan süper olur

Green Arrow'un ilk 16'sı da güzel öyle yabana atılacak kadar kötü değil ancak 17'den sonrası daha güzel dediğiniz gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.