arkadaslar süper dediginiz favorites inize eklediginiz dc ++ hub adreslerini paylassak diyorum.tonlarca hub var hepsinin ayri şartlari filan var ama ozetle paylasmakta yarar var bence tek tek denemektense..ben favorilerimi yaziorum
1- THCHydroPonicsGate.420NET.org:420 en harika hub bence divx mp3 oyun klip nadir bulunan şeyleri çok kaynakli bulabilirsiniz.ucretsiz bir registiration gerektiriyor.bağlandiginizda huba kayit için neler yapmaniz gerektigi yaziyor kayit botu filan var yardimci oluyo saolsun :)
2 - artryx.is-a-geek.com:27015 film mp3 oyun üzerine başarili bir hub daha kayit gerektirmiyor
3 - 5star-4.no-ip.org:555 divx agirlikli basarili bir hub
4 - artryx.is-a-geek.com:27015 divx oyun mp3 klip bol çeşit ve kaynak
5 - stallions.paradox-networks.com:4111 divx guncel filmler için bol kaynak
6 - metalhub-9.sytes.net müzik klip agirlikli ama beklenmedik divx ve oyunlar da cikiyo
paylaşimlarinizi bekliyorum (Y)
yok mu dc++ kullanan yaw :S
ben public hub dan giriyorm. bakıyorum en kalabalık neresi var. oralara giriyorm. böylece yabancı kaynak problemi olmuyor ..
batmax1 : batmax1.mine.nu:23 - 40 GB share 5000-7000 user international 1-2- toffe2.the-internationals.com:4111 ve toffe4.the-internationals.com:4111 (60 GB share 7000+user) sweden vasteras: dc7.abc-network.nu:1337 (60 gb) sweden purre : purre.homeip.net (60 gb)
e yeter bunlar zaten.. hatta batmax ile int.1 bile yetiyor cogu zaman.. bu 2sinin share i cogu zaman 700 TB+ oluyor. daha ne olsun?