quote:Orijinalden alıntı: excreatobeatewt bende dc yedim bu ne ya oynatmadilar bi oyunu offoff ulenn bende judgemend kagıdı icin zombi kesiodum arasında kaldım char eziq diil 62 lwl ama yatarsam
quote:Orijinalden alıntı: aâmetne kadar hıslısınız =) dc topici açma konusundaquote:Orjinalden alıntı: knigth_online_ahmet ne kadar hıslısınız =) dc topici açma konusunda BUGUN HIZ GELİŞTİRDİM daha bnım char durdugunda siteyi girdim
quote:Orijinalden alıntı: goggo_troff ulenn bende judgemend kagıdı icin zombi kesiodum arasında kaldım char eziq diil 62 lwl ama yatarsamAlıntıları Göster valla bıktık ya
quote:Orijinalden alıntı: ksalihkkevet banada oldu reset mi war yine kiabi o deıl bugu sabahtan berı oyun yoktu aksam elektrık gıttı 2 kere sımdıde dc vay....
quote:Orijinalden alıntı: goggo_troff ulenn bende judgemend kagıdı icin zombi kesiodum arasında kaldım char eziq diil 62 lwl ama yatarsamAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: goggo_tr off ulenn bende judgemend kagıdı icin zombi kesiodum arasında kaldım char eziq diil 62 lwl ama yatarsam haklısın
quote:Orijinalden alıntı: ksalihkkevet banada oldu reset mi war yine kiYahu arkadaşım körmüsün sen ya Üstte ne yazıyor? Oyun açıldı açılmadı konuları yazıyor dimi peki senin oraya yazmamandaki sebepi öğrenebilirmiyim?
quote:Orijinalden alıntı: goggo_troff ulenn bende judgemend kagıdı icin zombi kesiodum arasında kaldım char eziq diil 62 lwl ama yatarsamAlıntıları Göster bende onun için konu açıyodum tam bende giremiyorum şu an
quote:Orijinalden alıntı: goggo_troff ulenn bende judgemend kagıdı icin zombi kesiodum arasında kaldım char eziq diil 62 lwl ama yatarsamAlıntıları Göster dc tamda bifosttaydım zaten bi kere yattım egolara bidaha yatarsam off
quote:Orijinalden alıntı: goggo_troff ulenn bende judgemend kagıdı icin zombi kesiodum arasında kaldım char eziq diil 62 lwl ama yatarsamAlıntıları Göster lem zombide kaldım yatmam inşallah bugün % 3 kastım oda giderse ayvayı yerim
quote:Orijinalden alıntı: goggo_troff ulenn bende judgemend kagıdı icin zombi kesiodum arasında kaldım char eziq diil 62 lwl ama yatarsamAlıntıları Göster En Azından Bowlda Dc yedim Hadi hayırlısı Gene Ne Yapıyolar acaba
quote:Orijinalden alıntı: The_DaNGeRouSdc tamda bifosttaydım zaten bi kere yattım egolara bidaha yatarsam offAlıntıları Göster ßana da Dc geLdi KNiGhta