Şimdi Ara

Dc Oldum Bİ Daha Chara gırmedı Bi Bakın Ltf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah saat 9,30 anderamdaydım Patosda townda dururken dc yedım sonra char askıda kaldı sonra oyuna gırdım ama char tıklayınca dc werıyo ndn ? Acıl Cvp Yazın !! Koxp Yok Burada !!

• quote:

Orijinalden alıntı: NO_oB

ewt lanmışsın benim gibi geçmiş olsn
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

Alıntıları Göster
    Siz Müneccilmisiniz?Nerden Biliosunuz Ban Yediğini?Evet bendede aynısı olmustu korkma kardesim bisey yok telaşlancak hic bisi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiNin -- 15 Kasım 2006; 10:03:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiNin

Siz Müneccilmisiniz?Nerden Biliosunuz Ban Yediğini?Evet bendede aynısı olmustu korkma kardesim bisey yok telaşlancak hic bisi yok

Alıntıları Göster
    ban deıl koxpun yenı surumu cıktı koxpla gırmıssın muhtemelen son surumu ındırıp onla logın ol bende de vardı aynı sorun duzelttım allah a sukr
  • aynısı bende oldu bende patosda oynuyorum dc oldum char oyunda gösterdi sonra düzelti oyuna gireyim dedim pat hemen dc veriyor ne yapcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir26

aynısı bende oldu bende patosda oynuyorum dc oldum char oyunda gösterdi sonra düzelti oyuna gireyim dedim pat hemen dc veriyor ne yapcaz
    Bende patosda oynuyom ama bende ne koxp war ne bişey ama oynadıgım makınede koxp war cafeden oynuyom siteyede gırmıyo war bunda bi şey ama banlandıysam yan chara gırıyo o nası oluyo ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazYboY058

Bende patosda oynuyom ama bende ne koxp war ne bişey ama oynadıgım makınede koxp war cafeden oynuyom siteyede gırmıyo war bunda bi şey ama banlandıysam yan chara gırıyo o nası oluyo ???

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CrazYboY058

benimde o aklıma takıldı banlansam girişte zaten üyeliğe girmez sadece dc yediğim chara girmiyor ondan başka bütün charılara giriyor ama var bunda bir iş hade hayırlısı bakalım daha neler görecez

• quote:

Alıntıları Göster
    siteye gir bak en iisi dicemde site açılmıyo ki
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bende sabahtan beri deniyorum patosa but failed login in to the game diyor ama onun dısındaki bütün serverlere girebiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trip1LikeDo

bende sabahtan beri deniyorum patosa but failed login in to the game diyor ama onun dısındaki bütün serverlere girebiliyorum

Alıntıları Göster
    Daha yeni girdim p1 ama hala chara gelıne dc werıyor sıteyede girmıyor off bu ne yaws
  • quote:

Daha yeni girdim p1 ama hala chara gelıne dc werıyor sıteyede girmıyor off bu ne yaws

Alıntıları Göster
    charını gözetim altına aldılar eğer bundan önce kosp kullandıysan geçmiş olsun 9999 gün telafisi yok geri açmıyolar, kosp kullanmadıysan fazla uzun zaman geçmeden açarlar...
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: trojka

HerşeyeDemiyelim.Ara Sıra 1.ci Serverlara Tıkladığın zaman Dc Veriyor.ßendede Oluyor ßanla ALakası yok.Serverdan Kaynaklanan Problem

• quote:

Orijinalden alıntı: RentzusuKen

charını gözetim altına aldılar eğer bundan önce kosp kullandıysan geçmiş olsun 9999 gün telafisi yok geri açmıyolar, kosp kullanmadıysan fazla uzun zaman geçmeden açarlar...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: RentzusuKen

Kardesim Nerden Bİliyosun AArk Da koxp kullanıyordu Dc yedi SAbah Ama Şuanda Oyunda Patosda bir Sorun var !!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: RentzusuKen

Kardesim Nerden Bİliyosun AArk Da koxp kullanıyordu Dc yedi SAbah Ama Şuanda Oyunda Patosda bir Sorun var !!

Alıntıları Göster
    Zaten ben bu char 4 gün once aldım real paraya otekı ark.da 1 aydır oyuna gırmıyodu ne koxp ne bişey kurdum ama anderamda party gırdım buff aldım dc from server oyundakı ark. soruyom karakter ban yemişsın dıyolar. Koxp kullanmadn bu gm banlars çok koyar hade koxp kullansam neyse ama kullanmadıgım halde banned olursa bırakırım oyunu .Bu arada sıteye gırdım char hakkında bı şey yazmıyo

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kardeş Göz altına aldırlarda ne koxp kullandım nede bişey ark. soruyom oyundan karakter ban yemışsın dıyolar ama bende koxp yok...... Haksızlık :/ Sitedede bi şey yazmıyo banned dıye oyle bişey olsa banned 999 gun falan yazardı LTF Biri dogru bişey soylesın
  • quote:

Kardeş Göz altına aldırlarda ne koxp kullandım nede bişey ark. soruyom oyundan karakter ban yemışsın dıyolar ama bende koxp yok...... Haksızlık :/ Sitedede bi şey yazmıyo banned dıye oyle bişey olsa banned 999 gun falan yazardı LTF Biri dogru bişey soylesın

Alıntıları Göster
    Koxper listesine alınmışın sırası gelince banlamışlar aynısı benim arkada oldu dün kendisi koteam den 999 ban yemiş geçmiş olsun ne diim ama koxpersen o nedenle

• quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

quote:

HerşeyeDemiyelim.Ara Sıra 1.ci Serverlara Tıkladığın zaman Dc Veriyor.ßendede Oluyor ßanla ALakası yok.Serverdan Kaynaklanan Problem

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ioriyagamib

quote:

sanırım ii okumadın yan charlar oyuna girerken asıl chara tıklayınca dc veriyo tek anlamı war

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ioriyagamib

quote:

sanırım ii okumadın yan charlar oyuna girerken asıl chara tıklayınca dc veriyo tek anlamı war

Alıntıları Göster
    :DD aynısı benim arkadasımda oldu halada devam ediyor o arkadas dedi serverlara reset atılınca geçer demişti bende pek bilmiyom

• quote:

Orijinalden alıntı: Xgenon_M1E1R1T1

:DD aynısı benim arkadasımda oldu halada devam ediyor o arkadas dedi serverlara reset atılınca geçer demişti bende pek bilmiyom

Alıntıları Göster
    bana da oldu yaklaşık 5-6 gün sonra açıldı. fakat hala dc si geçmeyen arkadaşlarım var. bence bu sıralar oyunda bir bozukluk var. bu da oyunun lanet buglarından biri. KESİNLİKLE BU BİR BAN DEĞİL merak etme. OYUNDA GARİP BİR BUG VAR. ve kime piyangonun vuracağı da meçhul.

herşeye de kosp demkten vazgeçin kosp falan yoktu. banlanan bir char zaten hiç açılmaz. ben daha önce duyuyordum hadi canım sen de diyordum fakat benim de başıma geldi. daha önce olayı duyduğum arkadaşlar yeni patch bekliyoruz dediler. patch gelemdn de charalr açılıyor fakat oyun belli yerlerinde bug var. biraz sabredeceksiniz benim gibi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.