dediklerinin aynısı yaptıktan sonra failed logged diyor!
varya yarım saattır denıorm snn yazdığın gıbı dendeım bu seferde logın server hatası verıyor Failed logging into the Login Server(10060) die bır hata verıor 3 oldu bole hata verıor
KAPAT HATASIDA VERİYO BU MELETT!
ßur Topıc Cok eskiden werılmişti qercektende oluodu
char askıda kaldıgı zaman assagadki yazdıklarımı da yağptıgınz zaman bosuna zaman kaybetmiş olmycaksınz
msn i araclardan herzaman üstte olarak işaretleyin
oyunda confirm yazısına enterla msne de fareyle tıklayın ve aynı anda yaparsanız bunları, kendi sürekli enter lıycak bu sefer askıdan kurtulmus olucaksınz
quote:
Orjinalden alıntı: thut_Sikileton
char askıda kaldıgı zaman assagadki yazdıklarımı da yağptıgınz zaman bosuna zaman kaybetmiş olmycaksınz
oyunda confirm yazısına enterla msne de fareyle tıklayın ve aynı anda yaparsanız bunları, kendi sürekli enter lıycak bu sefer askıdan kurtulmus olucaksınz
sen bır tanesın yha saol walla sayende çıktı askıdan
ya bu yıne askıda kaldı o1 hatalı galıfa savasa gırecem pff yontem denıorm ko hata verıor neden acaba acıll yardım pls
quote:
Orjinalden alıntı: thut_Sikileton
msn de nasıl tıklayacağımızı biraz daha açarmısınız.malum kosper değiliz anlamıyoz bu işlerden
arkadaşlar ben şunu kullanıyorum çok basit bi yöntem yine id ve şifreyi giriyoruz char askıda oldugu için dc edilsinmi diye sorulacak ilk başta ona ok diyin olmayınca ctrl+alt+delete ye basıp görev yöneticisini açın ve ordan işlemleri seçip knightonline.exe yi işlemi sonladır yapın tekrar girdiğinizde charınız askıda olmayacaktır
gerçekten oldu
aferin güzel fikir
Private serverlarda şifreyi yanlış yazıyoduk burda id i Saol yararlı bi topic
aboooo ne kadar güzel denemicem hehe
ben denedim olmadı benim denediğim yönteme olmadı konuyu açan arkadaşın yöntemide olmadı
olmadı askıdayım :S
quote:
Orjinalden alıntı: gkurtaran
bazen dc olduktan sonra login olmaya çalışırken 'this account is currently in use' hatasıyla karşılaşırız yani charımız askıda kalır , eğer 2 kereden fazla denediğiniz halde hala bu hatayı veriyorsa şu yolu izlemelisiniz; 1-) ıd yi doğru yazıp şifreyi yanlış yazacağız ve 'ok'tuşuna basacağız invalid password hatası verecek 2-) sonra id yi yanlış yazıp şifreyi doğru yazacağız ve 'ok' tuşuna basacağız invalid id hatası verecek 3-) her ikisinide doğru yazıp 'ok' e basacağız ve bi bakmışız login olmuşuz
Olmadı :S
arkadaslar aynı askı olayı banada odu sımdı ben moradonda kecoon warıor kesıdum kekury rıng cıkartmak ıcın ve cıktıda ama 5 dk sonra dc oldum ve sımdı gıremıyorum arkadasın dedıgınıde yaptım ama olmadı baska yardım edecek yokmu
ONlarla Alakasız Herkez Dc oldu coğu kişi hatta dünde oldu acıldığında x1 yarıdaydı ondan