Şimdi Ara

DC OLUPTA ASKIDA KALAN ARKADAŞLAR İÇİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dediklerinin aynısı yaptıktan sonra failed logged diyor!
  • varya yarım saattır denıorm snn yazdığın gıbı dendeım bu seferde logın server hatası verıyor Failed logging into the Login Server(10060) die bır hata verıor 3 oldu bole hata verıor
  • KAPAT HATASIDA VERİYO BU MELETT!
  • ßur Topıc Cok eskiden werılmişti qercektende oluodu
  • char askıda kaldıgı zaman assagadki yazdıklarımı da yağptıgınz zaman bosuna zaman kaybetmiş olmycaksınz

msn i araclardan herzaman üstte olarak işaretleyin

oyunda confirm yazısına enterla msne de fareyle tıklayın ve aynı anda yaparsanız bunları, kendi sürekli enter lıycak bu sefer askıdan kurtulmus olucaksınz
  • quote:

Orjinalden alıntı: thut_Sikileton

char askıda kaldıgı zaman assagadki yazdıklarımı da yağptıgınz zaman bosuna zaman kaybetmiş olmycaksınz

oyunda confirm yazısına enterla msne de fareyle tıklayın ve aynı anda yaparsanız bunları, kendi sürekli enter lıycak bu sefer askıdan kurtulmus olucaksınz

sen bır tanesın yha saol walla sayende çıktı askıdan

• ya bu yıne askıda kaldı o1 hatalı galıfa savasa gırecem pff yontem denıorm ko hata verıor neden acaba acıll yardım pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: thut_Sikileton

char askıda kaldıgı zaman assagadki yazdıklarımı da yağptıgınz zaman bosuna zaman kaybetmiş olmycaksınz

msn de nasıl tıklayacağımızı biraz daha açarmısınız.malum kosper değiliz anlamıyoz bu işlerden
  • arkadaşlar ben şunu kullanıyorum çok basit bi yöntem yine
    id ve şifreyi giriyoruz char askıda oldugu için dc edilsinmi diye sorulacak ilk başta ona ok diyin olmayınca ctrl+alt+delete ye basıp görev yöneticisini açın ve ordan işlemleri seçip knightonline.exe yi işlemi sonladır yapın tekrar girdiğinizde charınız askıda olmayacaktır
  • gerçekten oldu
  • aferin güzel fikir
  • Private serverlarda şifreyi yanlış yazıyoduk burda id i
    Saol yararlı bi topic
  • aboooo ne kadar güzel denemicem hehe
  • ben denedim olmadı benim denediğim yönteme olmadı konuyu açan arkadaşın yöntemide olmadı
  • olmadı askıdayım :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkurtaran

bazen dc olduktan sonra login olmaya çalışırken 'this account is currently in use' hatasıyla karşılaşırız yani charımız askıda kalır , eğer 2 kereden fazla denediğiniz halde hala bu hatayı veriyorsa şu yolu izlemelisiniz;
    1-) ıd yi doğru yazıp şifreyi yanlış yazacağız ve 'ok'tuşuna basacağız invalid password hatası verecek
    2-) sonra id yi yanlış yazıp şifreyi doğru yazacağız ve 'ok' tuşuna basacağız invalid id hatası verecek
    3-) her ikisinide doğru yazıp 'ok' e basacağız ve bi bakmışız login olmuşuz

Olmadı :S
  • arkadaslar aynı askı olayı banada odu sımdı ben moradonda kecoon warıor kesıdum kekury rıng cıkartmak ıcın ve cıktıda ama 5 dk sonra dc oldum ve sımdı gıremıyorum arkadasın dedıgınıde yaptım ama olmadı baska yardım edecek yokmu
  • ONlarla Alakasız Herkez Dc oldu coğu kişi hatta dünde oldu acıldığında x1 yarıdaydı ondan
  • Evet su an dc olduk herkes askıda..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.