Şimdi Ara

DC Universe Online (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.437
Cevap
10
Favori
168.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben yeni başladım şuan tek sıkıntı pot nerde bulabilirim acaba ? birde bir oyuncunun kaç lw olduğuna felan nasıl bakıyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedox111 -- 27 Ağustos 2012; 19:16:44 >
  • Party olayı F4 tuşuna basıp ordan gerekli yerlere giriyoruz. Birde oyunda 30 lvl oldum başka ne yapabilirim. Karakterim çok güçsüz geliyor, başka oyuncularla savaştığım zaman hep kaybediyorum. Büyük boss ları keserken falan çok zorlanıyorum ayda sürekli ölüyorum. Nasıl daha fazla güçlü yapabilirim karakterimi? Silah olarak ilk baştakini kullanıyorum brawling gibi bişeydi sanırım. Başlarken onu seçmiştim tekrar değiştirebiliyormuyum? Birde bölgelere teleport olduğumz yerlerden item alamıyorum hepsi kırmızı görünüyor. Bunları açmak için ne yapabilirim acaba ?
  • arkadaşlar dlc leri nasıl alabilirim kart kullanmıyorum
  • Arkadaşlar avrupa serverında oynuyordum bilgisayardan. Şimdi ps3 ile oyuna giricem ve yeni karakter açıcam. Çoğunluk olarak TÜRK oyuncular hangi serverda ? iyimi olalım kötümü ? ve pvp mi pve mi ? Hangi class ı ve silahı seçmeliyim ? biraz yardımcı olursanız sabahlara kadar kasabiliriz :)

Bu arada ps3 den oynayanlar psn den ekleyebilir Berk-Reyiz-TR
  • Beyler bende yeni başladım bi ara yeşil fenerin dlc sini alıcam ama şu lagendry mı ne o nasıl alınıyo sitesinde membership var bide savencash ? Bir de lagendry da tüm dclleri veriyomu hepsini kullanabiliyomuyuz oyunudaki ismim Kuvarxs Fire bow süper speed...
  • Arkadaşlar bu oyuna ben de yenil başladım bir kaç sorum var. Bu oyunda outfit tarzı bir olay var mı? Çünkü ilk başta çoğumuzun yaptığı gibi özenerek yaratılan karakterim de item giydiğim zaman değişti üzeri. Sadece renkleri aynı kaldı. Bir de Batman gibi gadget ve martial arts oldum. Bu controller mı oluyor oluyorsa ne işe yarıyor?
  • @RONSPY
    Watchtowerda ki kıyafetleri alman için kıyafetin istediği 'MARK'ı' toplaman lazım.Bu konuda,benim ve benim gibi bi kaç arkadaşların yazdığı mesajları okursan eğer bilgi sahibi olabilirsin o konuda.Görevler yani hero ise herolarla grup oluşturup canavarlara falan filan saldırıp kapıştığınızda onlara karşı dayanıklı olabilmek için Deffence önemli.Ama tank dışında öyle çok dayanabilen bi rol yok oyunda amaç ekip işi olduğu için onuda belirtim yani.Ama oyunculara karşı(duello,ya da villainlarla kapışmalar gibi)şeylerde Toughness lazım ve bu özellik sadece PVP armorlarında var yani ap ayrı bi set kasman lazım.Setleri armorları nasıl kasıcam diyorsan bu sayfada benim bi mesajım olucaktı bi arkadaşa izah ederken kısaca özetlemiştim.

@ByBerk
    Bende PS3 oyuncusuyum ve uzun bi süredir oynuyorum 5-6 ay kadardır.Oyunda ben daha 1 tane bile Türk ile karşılaşmadım.Ya da karşılşaşmışımdır belki ama bilmiyorum yani muhabbet hep ingilizce dönüyodu konuştuğum karşılaştığım oyuncularla.Hero kısmında daha çok player var haliyle ve daha az sıkılırsın.En kötü shouttan konuşarak bile görevler için group kuruluyor.Ama villain kısmında ben hiç böyle bişey görmedim.Hem oyuncu azlığından hemde adamlar genellikle ligleriyle işini hallettiğinden olabilir bilmiyorum.Keşke benimde öyle bi çevrem olsaydı dediğim çok oluyor salak saçma tanımadığım heriflerin laf dinlemeyip inadına yaptığı salaklıklarla oyundan çok soğuduğum zamanlar oldu.Silah ve class sadece senin ne oynamak istediğine göre iyi ya da kötü olabilir.Oyun hakkında bilgiler edin bişeyler oku videolar izle fikir edin.Aklına bişey takılırsa burdan yaz ya da pm at bana.

@dangero
    Ben her zaman için legendary üyeliğin en iyi seçim olucağını düşünüyorum.Aylık para veriyosun ama oyunda ki herşeyden en çok yararlanabilecek bişeysin yani.Sana oyun neler sunuyorsa sonuna kadar faydalanabilirsin ve tüm dlclere sahip oluyosun.Aylık 15 dolar legendary

@KüçükEspri
    Evet dediğin şey var.Menüden style kısmına girip kolunun,ayağının her bişeyinin ayarını yapabiliyorsun oradan.Rengini saçını gözünü derini falanda ayarlayabiliyosun.Ama yaptığın şeyin kalıcı olmasını istiyosan orada 'Lock All' diye bişey var ona bas yeter.Bundan sonra giydiğin şeyin stylenı değil senin seçtiğin stylenı alırsın

• Peki Controller rolü ne işe yarıyor tam olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KüçükEspri

Peki Controller rolü ne işe yarıyor tam olarak ?

Controller rolünün görevi ; Takımında ki kişilerin powerını(manasını,yani mavi barı skill kullanmanı sağlayan şey) dengelemesi.Healci gibi ama canı değil manayı dolduruyor öyle düşün.Ayrıca karşınınzda ki canavarların ya da oyuncuların defansını,atağını ve healini kıran debuffları atar.Oynaması en dikkat edilesi rol bana kalırsa.Kendi powerını iyi dengelemelisin ama eğlenceli bi classtır
  • Anladığım kadarıyla ps3 ve pc serverları farklı. PS3 ile oynayan arkadaşlar bu yazıya cevap atarsa oyunda grup kurabiliriz.
  • Pc-EU Serverindayiz Hero'yuz
    Lig Adi:Elite Turks
    1 Light Cont
    3 Nature Dps
    2 Sors Heal
    1 Fire Tank
    1 Earth Tank
    1 Gagdets Cont
    2 İce Tank Birligimizde Bulunmaktadir
    Oyun İci İsimler
    Kurucu:Dead Poet
    Yrdm:TRPhoenix veya Who1sNoob(Benim)
    Yrdmci2:Cumaliii
    Gelmek İstiyen Kisiler Pm Yoluyla İrtibata Gecebilir.Klanda Max. Cr Sahibi 61 Dir.Genellikle Pvp Oynuyoruz Legend-Arena Tarzi o Yüzden Pek Cr Kasimiyla İlgilenmiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRPhoenix -- 4 Eylül 2012; 20:11:14 >
  • Eskiden tek site vardı ordan giriş yapardık oyunda seçerdik eu us işini. Şimdi site eu ve us olarak ayrılmış eski site us olarak kalmış yeni kısımsa eu olarak. Eski üyelikle eu sitesine giremiyoruz yani şimdi eski üyelikle us damı oynayacağız anlayamadım ben bu yeni siteyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRPhoenix

Pc-EU Serverindayiz
    Lig Adi:Elite Turks
    1 Light Cont
    3 Nature Dps
    2 Sors Heal
    1 Fire Tank
    1 Earth Tank
    1 Gagdets Cont
    2 İce Tank Birligimizde Bulunmaktadir
    Oyun İci İsimler
    Kurucu:Dead Poet
    Yrdm:TRPhoenix veya Who1sNoob(Benim)
    Yrdmci2:Cumaliii
    Gelmek İstiyen Kisiler Pm Yoluyla İrtibata Gecebilir.Klanda Max. Cr Sahibi 59 Dur.Genellikle Pvp Oynuyoruz Legend-Arena Tarzi o Yüzden Pek Cr Kasimiyla İlgilenmiyoruz.

Villian mı? Yoksa Hero mu?
  • Arkadaşlar ben oyuna başlayalı 2 gün oldu
    fakat tam olarak skill dağılımını bilmiyorum

İce ve Hand blasterım
    9 lwlda hemen uçmaya verdim hızlı uçayım diye fakat diğer skil dağılımlarını nasıl yaparsam kolaylık çekerim ilerde daha güçlü olurum?

Bir diğer sorumda bu kestiğimiz yaratıklardan çıkan itemler ne işe yarıyor ne giyilebiliyor ne kullanılabiliyor anlamadım =)

ve bazı adamların yanında robot gibi birşey oluyor onu nasıl alabilirim bilen varsa lütfen yardımcı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scceq -- 2 Eylül 2012; 12:57:06 >
  • bende dün aksam basladım eu server pve bölümünde ama daha çözemedim hiç bir olayını
  • merhaba arkadaşlar,

2 haftaya yakındır severek oynadığım bi oyun. Sizlere bi kaç sorum olacak;

- Girebildiğim savaş alanları kısıtlı (2vs2-4vs4 v.s.) bi çok seçenek olmasına rağmen sadece 3 üne girebiliyorum ve secebildiğim karakter sadece robin bunun nedeni nedir ?
    - 1,5 k dan başka para alamıyorum. Fazlası başka bölüme gidiyo ve kullanılmıyo ?
    - üzerimdeki boş alan kısıtlı nasıl artırabilirim ?

yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YakupStar

merhaba arkadaşlar,

- Girebildiğim savaş alanları kısıtlı (2vs2-4vs4 v.s.) bi çok seçenek olmasına rağmen sadece 3 üne girebiliyorum ve secebildiğim karakter sadece robin bunun nedeni nedir ?
    - 1,5 k dan başka para alamıyorum. Fazlası başka bölüme gidiyo ve kullanılmıyo ?

-Girebildiğin o savaş alanlarının kısıtlı olması 30 level olmamandan dolayı,30 levelden sonra bazilari acilcak ama yine bazilarida kapali durucak onlarada girebilmen icin kimisi Combat Rating'in XX olmasini istiyor,combat rating arttirma olayida giydigin itemlerin levellerinin yüksek olmasiyla oluyor,bazilari yine kapali gozukucek combat ratingin fazla olsada buda DLC eksikliğinden dolayı =) zaten yaziyor o giremediklerinizin neden giremediğinizi kirmizi yaziyla ..

- 1,5 k dan başka para alamamanız Free to Play oynadığınızdan dolayı,eğer sevencash ile bir DLC alırsanız (light,electric,earth skilleri gibi) premium oluyorsunuz buda 2k ya yükseliyor fakat Legendary olup heray para verirseniz sınırsız para bulundurabiliyorsunuz,şuanda o toplanan paralarda legendary oldugunuzda kullanabiliyorsunuz ..

-Üzerinizdeki boş alan kısıtlı derken inventory slotunuzu diyorsunuz,oda premium olunca biraz artiyor legendary olursanız sınırsız oluyor =)

umarım yardımcı olmuşumdur..

• Benimde kendi adıma merak ettiğim bir konu var,şimdi ben level 30 oldum ve birçok arkadaşım var benimle beraber oynuyan ama bazılarını party e alabiliyorum (biliyosunuz max sınır toplam 3 kişi partyde) Lig kurmak istiyorum ve bunun için Legendary olmak gerekiyor evet,fakat en çok kafamı kurcalayan soru şu,ben ilk Legendary oldum diyelim para verip ve o esnada Lig kurdum kendim,ikinci ay ise Legendary için para vermedim .. Lig'im silinirmi otomatik olarak ? Yoksa kalirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

quote:

merhaba arkadaşlar,

-Girebildiğin o savaş alanlarının kısıtlı olması 30 level olmamandan dolayı,30 levelden sonra bazilari acilcak ama yine bazilarida kapali durucak onlarada girebilmen icin kimisi Combat Rating'in XX olmasini istiyor,combat rating arttirma olayida giydigin itemlerin levellerinin yüksek olmasiyla oluyor,bazilari yine kapali gozukucek combat ratingin fazla olsada buda DLC eksikliğinden dolayı =) zaten yaziyor o giremediklerinizin neden giremediğinizi kirmizi yaziyla ..

- 1,5 k dan başka para alamamanız Free to Play oynadığınızdan dolayı,eğer sevencash ile bir DLC alırsanız (light,electric,earth skilleri gibi) premium oluyorsunuz buda 2k ya yükseliyor fakat Legendary olup heray para verirseniz sınırsız para bulundurabiliyorsunuz,şuanda o toplanan paralarda legendary oldugunuzda kullanabiliyorsunuz ..

-Üzerinizdeki boş alan kısıtlı derken inventory slotunuzu diyorsunuz,oda premium olunca biraz artiyor legendary olursanız sınırsız oluyor =)

çok teşekkür ederim. Size bi kaç sorum daha olacak,

- Robin den başka karakter seçemiyorum yazdıysanızda ben göremedim nedeni nedir ?
    - sevencash nedir nasıl alabilirim ?
    - nasıl legendary olabilirim her ay ücreti ne kadar ?
    - oyun lvl kasıp, görevleri yapıp 30 lvl olunca Y tuşuna basıp savaş a girmekten mi ibaret ? Oyunda başka neler yapabiliriz ?
    Teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YakupStar -- 4 Eylül 2012; 18:42:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

quote:

merhaba arkadaşlar,

çok teşekkür ederim. Size bi kaç sorum daha olacak,

- Robin den başka karakter seçemiyorum yazdıysanızda ben göremedim nedeni nedir ?
    - sevencash nedir nasıl alabilirim ?
    - nasıl legendary olabilirim her ay ücreti ne kadar ?
    - oyun lvl kasıp, görevleri yapıp 30 lvl olunca Y tuşuna basıp savaş a girmekten mi ibaret ? Oyunda başka neler yapabiliriz ?
    - son olarak karakteri ilk açtığımızda seçtiğimiz silahı sonradan (30 lvl olunca) skill sıfırlayıp ok, pistol v.s. silahlar ile değiştirebilirmiyiz ? Teşekkür ederim...

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.