Şimdi Ara

DC Universe Online (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.437
Cevap
10
Favori
168.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    J ye bas ordaki görevleri de yap görevlerin içinde görevler oluyor ufak onları yap ben 2 günde 30 yapmştım adamımı :D ben de viliandaydm bıraktım bu sıralar oynamıyorum satıyorum benm karakteri
  • valla habire yapıyorum da daha 20 olamadım 18deyim bu aquaman olsun diğer eventlar olsun onlara sürekli girmeye çalışıyorum doğru yoldayım değil mi

bir de bu value itemler ne işe yarıyor topladığımızda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4TL4NT1S -- 20 Temmuz 2014; 19:37:42 >
  • 4TL4NT1S kullanıcısına yanıt
    value leri tarif etmesi zor sat sen onları şimdilik ilerde anlarsın oynayarak :D
  • en son onlardan bazılarını birleştirdim tesadüfi bir şey çıktı ortaya ama hayırlısı diyelim artık çözmeye başladım yavaş yavaş hatta 2 kere vs attım kendi lvlimden elemanlarla 2de yaptım
    pwp için pwp seti kasmalısın pwe seti vardır şuan sende büyük ihtimalle onunla pwp defansın sıfır
  • evet sanırım pweydi benimki. zaten bi görev yaparken aynı benim lvllerde bi elemanda o görevi yapıyordu o şekilde karşılaştık

şu an lvl 24 oldum dediğin gibi görevleri yapıyorum sürekli. bunda lvl sınırı kaç oluyor ?
    bunda lv değil combar rating yani cr önemlidir. 30 son ama combat rating in önemli muhtemelen senin 20 civarıdır.85 e falan gidiyordu sanırım legendary üyeliksiz.Ben legendary üyeydim 104 cr de bıraktım ara verdim en son 106 oluyor cr yani level gibi düşün
  • bu combat ratingi nasıl arttırıcaz peki itemlerle vs mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4TL4NT1S

bu combat ratingi nasıl arttırıcaz peki itemlerle vs mi ?

üst lv item giydikçe artar
  • eyv dostum zamanla her şeyini öğreneceğiz dün de baseye bir şeyler kurdum evi geliştiriyoruz bunda bir de yeni öğrendim
  • quote:

eyv dostum zamanla her şeyini öğreneceğiz dün de baseye bir şeyler kurdum evi geliştiriyoruz bunda bir de yeni öğrendim

base 2 katlı benim :D gelişiyor o da zamanla
  • son 1.5 gblik güncelleme geldikten sonra oyuna girememeye başladım daha önce oldu mu hiç böyle bir şey ? connecting login server kısmında kalıyor
  • @melihgezer dostum 30 lvl oldum artık ama bundan sonra nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?
  • Arkadaşlar oyun free to play mi bazı yerlerde satılıyorda pc versiyonuda daha öncede bedava diye duymuştum kafam karıştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atbey

Arkadaşlar oyun free to play mi bazı yerlerde satılıyorda pc versiyonuda daha öncede bedava diye duymuştum kafam karıştı

f2p oyun ama paralı üyelikte var sanırım bende başlasam mı başlamasam mı kararsız kaldım ps3 te becerememiştim oyunu dlc falan çıkıyo oyuna
  • bu vitalization itemlerini nasıl kullanacağız ?
  • ulan ilk çıktığında kurmuştumda 1 saat nerdeyse karakter oluşturmayla uğraşmıştım, o kadar detaylıydı sistem
  • quote:

bu vitalization itemlerini nasıl kullanacağız ?

yok mu şuna cevap verebilecek biri ?
  • quote:

@melihgezer dostum 30 lvl oldum artık ama bundan sonra nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?

Devam ediyormusun oyuna hala ? Ben de kuruyorum bugün
  • quote:

quote:

bu vitalization itemlerini nasıl kullanacağız ?

yok mu şuna cevap verebilecek biri ?

Vital itemleri troll olanlar kullanır yani manacıysan kullanırsın power ın desteklemiyorsa kullanamazsın zaten mantığı olmaz
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.