1. Gadget Controller - Martial Arts - Skill Point: 64 Full Tier 2 Set ve takılar. Tier 3 PVP setinden parçalar ve Tier 2 den 2. Nature Healer - Bow - Skill Point: 54 Neredeyse Full Tier 2 bir kaç epic raid parçası var ve takılar. Full Tier 2 PVP seti 3. Ice Tank - One Handed - Skill Point: 40 Komple Raid set ve raid takılar bir kaç tier 2 parça 4. Sorcery DPS - Bow - Skill Point :41 Tier 2 ve Epic set parçaları
Hesapta iki DLC de mevcut ekstra olarak storedan kostümler var, ayrıca Legends PVP içinde Future Batman açık. FİYAT SİZ BELİRLEYİN ANLAŞALIM
500 TL
alıcımısın hocam nakite ihtiyacım var ayriyetten 200 250 lira eder çar 500 tl değil
tmm ozaman 700 hadi iyisin
EShineE
kullanıcısına yanıt
Tamam kardeşim dalga geçiyosun ama burası çoluk çocuğun olduğu ortamlar değil gözünü seviyim yapma
Narkoz1111N
kullanıcısına yanıt
insanlar yanlis yere yanlis konu acarsa dalga gecerim kardesim.
kardeşim forum şeylerine uzağım bana yardımcı ol sende dalga geçmek yerine
Narkoz1111N
kullanıcısına yanıt
canim kardesim. Sorun ne? Sor yardim edelim? kocaman yaziyor MU ONLINE BÖLÜMÜ sen gelip baska oyunun reklamini yapmis oluyorsun bide utanmadin char satiyorsun.
Charini satmak istiyorsun ( ki buna oyun izin bile vermiyordur da neyse ) donanim haberde oyununa göre konu bulursun oraya baslik acarsin. cok basit degilmi ? Onuda gectim daha oyunun adini bile dogru dürüst yazamiyorsun. DC UNIVERSE olucak ;)