Şimdi Ara

DC UNUVERSE ONLİNE SATILIK ÇAR ACİLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1. Gadget Controller - Martial Arts - Skill Point: 64 Full Tier 2 Set ve takılar. Tier 3 PVP setinden parçalar ve Tier 2 den
    2. Nature Healer - Bow - Skill Point: 54 Neredeyse Full Tier 2 bir kaç epic raid parçası var ve takılar. Full Tier 2 PVP seti
    3. Ice Tank - One Handed - Skill Point: 40 Komple Raid set ve raid takılar bir kaç tier 2 parça
    4. Sorcery DPS - Bow - Skill Point :41 Tier 2 ve Epic set parçaları

Hesapta iki DLC de mevcut ekstra olarak storedan kostümler var, ayrıca Legends PVP içinde Future Batman açık.
    FİYAT SİZ BELİRLEYİN ANLAŞALIM

• 500 TL
  • alıcımısın hocam nakite ihtiyacım var ayriyetten 200 250 lira eder çar 500 tl değil
  • tmm ozaman 700 hadi iyisin
  • EShine E kullanıcısına yanıt
    Tamam kardeşim dalga geçiyosun ama burası çoluk çocuğun olduğu ortamlar değil gözünü seviyim yapma
  • Narkoz1111 N kullanıcısına yanıt
    insanlar yanlis yere yanlis konu acarsa dalga gecerim kardesim.
  • Bir anda ciddisin sanmıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Guild Wars 2 Hesap
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EShine E kullanıcısına yanıt
    kardeşim forum şeylerine uzağım bana yardımcı ol sende dalga geçmek yerine
  • Narkoz1111 N kullanıcısına yanıt
    canim kardesim. Sorun ne? Sor yardim edelim? kocaman yaziyor MU ONLINE BÖLÜMÜ sen gelip baska oyunun reklamini yapmis oluyorsun bide utanmadin char satiyorsun.

Charini satmak istiyorsun ( ki buna oyun izin bile vermiyordur da neyse ) donanim haberde oyununa göre konu bulursun oraya baslik acarsin. cok basit degilmi ? Onuda gectim daha oyunun adini bile dogru dürüst yazamiyorsun. DC UNIVERSE olucak ;)

DC Universe diye bi konu buldum belki altina yazabilirsin ----->http://forum.donanimhaber.com/m_33164234/tm.htm

oraya yazmak istemiyorsan buraya yeni konu acabilirsin ----> http://forum.donanimhaber.com/forumid_238/tt.htm

Kolay gelsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.