Şimdi Ara

DCR-HC90E KULLANICILARI YADA BU KAMERAYI TANIYANLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben kararımı %90 verdim sizlerden aldığım bilgilerle dvd yerine mini dv'nin daha iyi olduğuna kanaat getirdim. Şimdi DCR-HC90E kullananlara ve bu model hakkında bilgi sahibi olanlara soruyorum; kamera kasetinden bilgisayara aktarıp, bilgisayardan dvd writer ile dvd' ye kopyalamak kolay olurmu yapan varmı bu işlemi yapmak için başka ekipmanlarda almam gerekirmi yada DCR-HC90E 'nin tv ile bir bağlantısı varmı tv'dan izleyebilelim çok bilgim yok kusura bakmayın sorularım komik gelebilir ama kameralar konusunda daha yeniyim araştırıyorum, şimdiden herkese çok teşekkür ederim

• kameanın kutusundan tv ye bağlantı yapmak için bir kablo çıkmıştır. kabloyu itersen tarif edeyim.
    kablonun bir ucu kameraya takılır. diğer ucu ise üç çıkışlıdır(görüntü ve ses) yani bilindik kırmızı sarı ve beyaz kablo (kompozit)
    bu dvd oynatıcıyı televizyona bğlarkenki mantıkla aynıdır Zaten

şimdi mini dv deki görüntüleri dvd ye çevirmek ilk başta biraz zahmetlidir. ama gözünü korkutma ilk başta dedim. sistemi kurduktan sonra hiç bir zahmeti yok.

bununla ilgili ayrıntılı bilgi istiyorsan (ders görüntü aktarma) isimli forum sayfasını incele. adamlar sayfalarca sadece bu konuyla ilgiliyazmışlar.

kameran hayırlı olsun. iyi bir seçim yapmışşın. kendim kamera almak için araştırma yaparken bu modelle çok ilgilenmiştim. Ama başka bir kamera aldım. yanlış anlama benim ihtiyaçlarımı karşılamıyordu sadece ama çok iyi bir kamera.

• pardon mesajını tekrar okudum daha kamerayı almamışsın.

mini dv nin dvd ye oranla çok daha üstün oluşu doğru. ama sen amatör çekimler yapmayı düşünüyorsan dvd al bence . o sorduğun bütün sorulardan kurtul.
    yani çek, çıkart, seyret
  • minidv den vazgeçme derim
    sonuçta 1 kaset editleyip dvd ye yazmak 5-6 saat sürüyor
    onuda pc yapıyor
    işlem sürerken başında beklemeye gerek yok çoğunda
    ben hc90e kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi staroftheskies -- 14 Şubat 2006 22:55:07 >
  • dvd ile çekim en fazla 20-30dk arasındaymış bu doğru mu? Formlardan okuduğum kadarıyla 2dvd'yi arka arkaya birleştimek zor diye anlatılıyor nu konuda fikirlerinizi bekliyorum teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.