hayır harbiden ole yazıo ben hayvanın yanına gidip 5 li cakıodum ondeki bp oldu bana 400k geldi :)) alttdada myspike(bu benim)has deatafed newwpaul en gusel okcu olcan cakıcan adam lara belesten para
uzldm ole bi bug war bende o bug sayesinde 7m kasmistim :( gcms olsn
Banada olmuştu neyse ki param olmadığı dönemlerdi ve 4m gitmişti
kesınlıkle PS deil dogru bende olmustum 5m gitti ve altta czde ki gibi yazıo..dogru
quote:
Orjinalden alıntı: worldwartime
seni uyanık senı ps haa arkdaslar iyice bakın resimde bir anormallık gorursunuz ben gordum ps ps ps ps ps ps
Ne ps si be zaten öle oluyor evet bende öldüğümde param gitmişiti ve aynen öle yazdı bi de bilmeden konuşuyor.
allahim ya ne ps si işim gücüm yok PS ile uğraşıp DH dekileri kandırayımmı diyecem saçma saçma konuşmayın
Arkadaşım aynısı oldu benimde salak bi okçu yüzünden 22m im gitti.Sonra şerefsiz paralarida geri vermedi
gecmiş olsun bundanda bir ders çıkarmışsındır umarım
Benimde 11 m im gitti
Arklara anlatmıstım ama inanmadılar
aynısı bana maneste oldu biri beni öldürdüğünüü gösteriyordu ama 6.7m para kazanmıştım. buda ilginç :D
o bişeymi yaa bana bir keresinde 356m bi geldi 70m bi geldi arada 20 kusurlar geldi 2 3mlukları saymıyorum temiz 600m para yapmısımdır orda iyi oluyor bzen paraya sıkıstığımda gidiyorum dager defans cleaver işin bahanesi yani arkadaslar :)
2MLYN YANIMA ALIRIM GİDER MANAMI ALIRIM PARTY ME GİRER KASMAYA DEVAM EDRİM zaten bi partyde 2m mana ihtayıcımoluyo obur turklu pazarı dolassırken para olur cntamda baska zaman hayatta olmaz
altta yazan koordinat öldüren adamın oluğu koordinattır yani boş yere ps ps dion hem saten böle bi bug war adam ne die böle bişeyi ps yapıp koysunki ben olsam +10shard psler koyarım saçmalamayın
ßen Okçu Olarak Gidiyom Hep para Geliyor 83M Para Yapmışttım Orda
Eğer senin partyden olmayan bi okçu sana atak yapıp seni alırsa paranıda alır. O aşağıda ismi yazan okçunun yakasına yapış bence
aşağıda seni öldürenin adı yazıo senin paran ona gitti kardeş okçularla giriceksen para bulundurmucaksın
benimde 85m gitti ole bu oyunu boyle yapana
Geçmiş olsun bi dahada öyle paralı gezmessin..Ayrıca ben olsaydım adamdan rica ederdim..Bakarsın belki verir.Dnemek gerekir.
bende para cooook 85m yi 15 dakkada kasıyorum ama bu benim sırrım bu konuda kimseye yardım edemem