arkadasın hayal dünyası çoooooooooooooooooooook genişmiş kardeş oyle bi charın olsa cz de buffsuz dolasırsın kimse sana bisi yapamaz
aynen öyle manyak hayal kurarım
ama hep hayal ürünü bir ms alamadım gitti oyunda bile paramız yok
abnyss den 13 katta burning skeleton dan düşüyo çok rahat git orda kes sadece gitmen için duagen key olcak okadar gerisi basit çık kes
Shield çıkabilir de DD Helmet çok zor bildiğim kadarıyla. Drop'u geri geldiyse o da...
Defanslı elbise olayı bitti sanırım. Fakat kalkan hala düşüyor. Hell Abyss'de Arrow Defanslı kalkan düşüyordu, DD kalkan düşer mi bilmiyorum. Ben en dandik kalkan olan tahta görünümlü kalkanın DD'lisini gördüm, şimdi mi düştü eskiden mi düştü bilmiyorum fakat, aslında Mage olanlar 10-15 tane STR'ye verip onu giyebilir. Fakat 15 MP kaybını ilave etmek için 3 level gerekiyor. İstediği STR 59 mu neydi tam bilmiyorum belki de 69.
ya dd çok iyi ama artık kalktı drop u çıkmaz dd warsa 25 sana 700 den fazla wuramaz rogeular
Geçen gün cafede oynarken adamın birini gördüm beramus'da gm'i hackledim dedi inanmadım amachiten shell +10 dd defans 45 spear defans 45'i görünce inandım sonuç adam bugün geldi 1 yıl ban yemiş Level 63 priest'ti arenada resmen oturuyodu hiç kiçmse birşey yapamıyodu Neyse iyi oldu 1 yıl ban yediği
bende war köşeyi döndüm aynısından adam 50 m ye koymuştu ve koyduğu an gitti +6 dı heralde DD
dagger def. ,spear def. vb.leri artık monsterlerdan düşmüyor.önceden ash,dk,troll vb. lerden düşerdi ama şuan 1 yıl boyunca kessen bile çıkaramazsin.he bu arada şunu söleyeyim olmypiada ve edenada böle birşey yok.ama ares den tut cyhper a kadar var.onlar bu yüzden serverlerarasi savaşta avantajli oluyorlar.bir de dd,sd,ad yapabilmen için tek yöntem talia skin yapmaktir.onun durability si vardir.bitinci bi işe yaramaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme