Şimdi Ara

DD li itemler hangi yaratıklardan düşer ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Artık düşmez dd'nin dropu kalktı diye biliyorum ama bakarsın düşer şansına :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dangerousx

düşünsenize şöyle bir item olsa

warrior chitin shell paulduron +1 upgrade item ve üzerinde 2 dd olacak.

valla böyle bir itemle adamını düzersin bee.

+8 e bastığını düşün bide sanırım 80 dd olucak 1000 vuran asas 200 vuracak en sağlam :Dazuhahhaa

habide şunu ekliyem 15 str bonus
    15 hp bonus
    ve bütün lr-flame-glasier-posion

defanslarıda olucak.
    spear 80
    arrow 80
    clup 80
    axe 80
    satar K.O serverı açarım kendime bee

arkadasın hayal dünyası çoooooooooooooooooooook genişmiş kardeş oyle bi charın olsa cz de buffsuz dolasırsın kimse sana bisi yapamaz

• aynen öyle manyak hayal kurarım

ama hep hayal ürünü bir ms alamadım gitti oyunda bile paramız yok
  • abnyss den 13 katta burning skeleton dan düşüyo çok rahat git orda kes
    sadece gitmen için duagen key olcak okadar gerisi basit çık kes
  • Shield çıkabilir de DD Helmet çok zor bildiğim kadarıyla. Drop'u geri geldiyse o da...
  • Defanslı elbise olayı bitti sanırım. Fakat kalkan hala düşüyor. Hell Abyss'de Arrow Defanslı kalkan düşüyordu, DD kalkan düşer mi bilmiyorum. Ben en dandik kalkan olan tahta görünümlü kalkanın DD'lisini gördüm, şimdi mi düştü eskiden mi düştü bilmiyorum fakat, aslında Mage olanlar 10-15 tane STR'ye verip onu giyebilir. Fakat 15 MP kaybını ilave etmek için 3 level gerekiyor. İstediği STR 59 mu neydi tam bilmiyorum belki de 69.
  • ya dd çok iyi ama artık kalktı drop u çıkmaz dd warsa 25 sana 700 den fazla wuramaz rogeular
  • Geçen gün cafede oynarken adamın birini gördüm beramus'da gm'i hackledim dedi inanmadım amachiten shell +10 dd defans 45 spear defans 45'i görünce inandım sonuç adam bugün geldi 1 yıl ban yemiş
    Level 63 priest'ti arenada resmen oturuyodu hiç kiçmse birşey yapamıyodu
    Neyse iyi oldu 1 yıl ban yediği
  • bende war köşeyi döndüm aynısından adam 50 m ye koymuştu ve koyduğu an gitti +6 dı heralde DD
  • dagger def. ,spear def. vb.leri artık monsterlerdan düşmüyor.önceden ash,dk,troll vb. lerden düşerdi ama şuan 1 yıl boyunca kessen bile çıkaramazsin.he bu arada şunu söleyeyim olmypiada ve edenada böle birşey yok.ama ares den tut cyhper a kadar var.onlar bu yüzden serverlerarasi savaşta avantajli oluyorlar.bir de dd,sd,ad yapabilmen için tek yöntem talia skin yapmaktir.onun durability si vardir.bitinci bi işe yaramaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.