.Merhaba..arkadaşlar annemgil eve dösenecek kombi sistemi icin benden kombi,radyatör vs marka modelleri konusunda yardım istediler..bende arştırmalarım neticesinde forumdaki arkadaşların önerdiği "dd plus panel radyatörlerden almalarını söyledim..radyatörler 3 gün önce ambalajlı şekilde teslim edildi..bugünde montajı yapıldıktan sonra hayırlı olsun demek için ugradım..yanlız yanlarındaki DD logo kabartması dışında hiçbir yerinde plus yazısı veya benzeri bir sey yazmıyordu..önce demirdökümün müsteri hizmetlerini aradım..telefonları cevaplayan görevli dediki dd kabartmasının oldugu yerin altında plus yazısı da kabartma seklinde yazmalı..bunun üzerine satın aldıkları dd bayisini aradım..o ise dediki..sadece plus serisi olanların yan tarafında dd logosu bulunur...ikisinin cevabı da tatmin edici gelmedi..acaba aldıkları radyatörlerin plus serisi olup olmadığını nasıl anlayabilirim yada ögrenebilirim..yardımcı olursanız cok sevinirim..simdiden cevap yazan tüm arkadaşlara tesekkür edeim..
O logo yeterlidir. Normal olanda o logo yokmuş.
..kesin emin misiniz..eğer yanlışsa durumu hemen şimdi düzeltmeliyim..yoksa sonradan düzeltmeye kalksam..ortalık 56 olur...vebali de boynuma kalır..o yüzden hata yapmak istemiyorum..kendime taktırsam belki bu kadar dert etmezdim desem yeridir ama isin içinde annem-babam olunca dolgal olarak içim rahat etmedi bir türlü..
quote:
Orijinalden alıntı: kovboy33
..kesin emin misiniz..eğer yanlışsa durumu hemen şimdi düzeltmeliyim..yoksa sonradan düzeltmeye kalksam..ortalık 56 olur...vebali de boynuma kalır..o yüzden hata yapmak istemiyorum..kendime taktırsam belki bu kadar dert etmezdim desem yeridir ama isin içinde annem-babam olunca dolgal olarak içim rahat etmedi bir türlü..
Bildiğim kadarı ile kırmızı kutulu plus kahverengi kutulu norma lDD.
Daha evvel forumda konusu geçmişti. DD merkezinde o yönde bilgi verilmişti. Emin olduğum hatve mesafesi farkı var DD plus 25mm - Normal 33mm
Panel radyatörlerin üstünde DD logosu var mı? DemirDöküm Panel Plus Radyatörlerin yan kapaklarında DD logosu bulunmaktadır. 33 mm radyatörlerin ise iç sacında DD logosu yer almaktadır.
demirdöküm sık sorulan sorular kısmından. 5. soru.
www.demirdokum.com.tr
Yoğuşmalı Kombinin İyisi | Yuvanızın, sevdiklerinizin güvenli ısı ve sıcak su konforu için | Servis için 0850 222 1 833 | DemirDöküm