Şimdi Ara

DDOS koruması olan siteden veri çekemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    www.etherscan.io adresinden veri çekebiliyordum ta ki bu akşama kadar...adamlar ddos koruması koymuşlar ve ("MSXML2.ServerXMLHTTP.6.0" ) bileşeni ile artık veri çekemiyorum....

bunu aşmanın bir yolu yok mu acaba ?

(bende 30 tane ethereum cüzdanı var ve hepsini tek tek siteye girip kontrol etmek tam bir işkence veri çekerek bütün cüzdanları tek bir seferde kontrol edip tek bir sayfa üzerinde görüntüleyebiliyordum )

• Veri çekmek için kullandığın program nedir? Bot, Crawler gibi birşey kullanıorsan cok şansın yok. Casper.js gibi bir Framework kullanarak WebKit veya Gecko tarayıcı içinden siteyi bir insanın ziyaret etmesini simule eden Javascript betiği ayarlarsan sorun olmaması gerek, tabi ki IP üzerinden de reddetmiyorlarsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asp de sayfası içersinde ("MSXML2.ServerXMLHTTP.6.0" ) ile web sayfasının bütün kodunu çekiyordum daha sonra instr, left, mid ,replace karakter işlem operatörleri ile kodları ayıklıyordum...

sayfa ilk çağırıldığında 5 saniye beklettiği için asp kodu işlemez oldu..dediğiniz şeyleri araştıracağım..teşekkürler cevabınız için hocam
  • Selenium gibi bir headless browser kullanmak işe yarayabilir.
  • ben php curl ile veri çekiyorum fakat çok fazla sayfa çekersen engelliyor.
  • Tls12 yazdınız mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.