Şimdi Ara

DDR 2 ORTA SEVİYELİ ÖОRENİCİYE UYGUN EKRAN KARTI ÖNERİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İkinci el hd5770 guzel karttir 100tl civari fiyati suanki oyunlari orta duzeyde oynatır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerTgcm

İkinci el hd5770 guzel karttir 100tl civari fiyati suanki oyunlari orta duzeyde oynatır.

Mübarek ne kartmış ama he FP ürün diye çıktı ikinci el hala FP ürün... foruma üye oldm bi hd5770 davası dönüyordu her konuda hala dönüyor hala bi bana denk gelemedi şu kart 5670 kullandm 5830 kullandm o ortasındaki mucizeyi yakalayamadm
  • emirhanerol E kullanıcısına yanıt
    2.elden hd 7750 yada r7 250 al yapistir sisteme tmdir.

• R7 240 DDR3 veya 2. el R7 250 DDR5.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hesperiush

Gt 630 alabilir gibi duruyorsun bahsettiğin paraya genç arkadaşım.

Bir de 4 cigolayt alsın dimi AC U. faln ultra 4k da 144 fps
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

İkinci el hd5770 guzel karttir 100tl civari fiyati suanki oyunlari orta duzeyde oynatır.

Mübarek ne kartmış ama he FP ürün diye çıktı ikinci el hala FP ürün... foruma üye oldm bi hd5770 davası dönüyordu her konuda hala dönüyor hala bi bana denk gelemedi şu kart 5670 kullandm 5830 kullandm o ortasındaki mucizeyi yakalayamadm

Kanka kart secimi yanlis yapiyon hd5830 alinirmi:) hd5770 gercekten guzel kart ama

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

Kanka kart secimi yanlis yapiyon hd5830 alinirmi:) hd5770 gercekten guzel kart ama

Deme traktör gibi karttı :) asus almıştm :) pc mark 06 testinde ne puanlar verirdi oc ile Ama 5770 hiç nasip olmadı ne birine aldım ne kendim aldım ikinci el bakıyodm 100tlye bulmuştm tam alıyodm asus 7750yi gördm 90tl istiyo yapıştm

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.