Şimdi Ara

DDR 3 mü ? DDR 4 mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ddr3den ddr4e gwcmek icin 500 belkide 700 tlden fazla bir butce ayircaksin sadece ram için.

Ekran kartinada 1000 desek 1700. Ekran kartiydi psusuydu ramiydi 3000TLden aşağıya çıkamazsin bu işin icinden.

Ps3 + Büyük ekran televizyon + kasa toplarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • glamours kullanıcısına yanıt
    Şşş sessiz ol amd hakkındaki gerçekleri böyle yazarsan eksilenirsin sürekli... aman diyim bu forumda herkese yaranıcak şekilde konuşursan artılanırsın gerçekleri yazarsan birilerinin ağırına gider ve seni sürekli eksilerler.

Edit : eksilenmişsin bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Kasım 2014; 16:07:24 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    5 dakika sonra murat hocam -lere bogulacak. Nedense bu forumda ben dahil insanlara yardimci olanlari sürekli -liyor fanboylar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

5 dakika sonra murat hocam -lere bogulacak. Nedense bu forumda ben dahil insanlara yardimci olanlari sürekli -liyor fanboylar.

Yahu çok basit bak 2 3 tane yandaş bul fake üyeliklerle felan bazılarının her yazdığı artılanıyor bazılarının her yazdığı eksileniyor. Yönetim bir iş yaptı devamını getiremedi oyuncağa çevirdiler. Cılkı çıktı şahsen umrumda değil eksi artı sistemini azıcık bilen birisi kaale almaz zaten o yüzden kafana takma. Varsın bazıları sahte artılarla sevindirsin kendini :)

Edit : bu forumda mesut çeviği erdi özüağı bilimum editörleri bile eksilediler sürekli sonra onlar kendi konularından kaldırdılar bu saçmalığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Kasım 2014; 16:15:45 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Ne yapacaksin Murat.. - + sistemi gereksiz. Ne yani bir sürü + gelince ünlü mü oluyorsun.

2 3 + gorunce sende şaşırıyorum falan. -10 -20leri gormekle aliskiniz seni

• aslina bakarsan bende intelciyim ama oyun konusunda ayni ayardaki intel ve amd iki karttan amd bi adim onde bana gore.

not; ben eskilemedim korkma herkes dusuncelerinde ozgurdur

• quote:

Orijinalden alıntı: xtreme28

aslina bakarsan bende intelciyim ama oyun konusunda ayni ayardaki intel ve amd iki karttan amd bi adim onde bana gore.

not; ben eskilemedim korkma herkes dusuncelerinde ozgurdur

Hepinizin yorumları için ayrı ayrı teşekkür ederim... Valla açıkçası eksilenmişim artılanmışım umurumda değil.

Beni ilgilendiren şey konu hakkında düşünceleriniz ve benim düşündüklerim...

Hevesim kursağımda kalacağını bildiğim için 8GB Hi-Level ve 240GB 550/530 MB Hi-Level SSD aldım :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.