Fakat fotoğrafda görüldüğü gibi benim ram hızım 166.7 MHz.Çoğu şey uyuyor fakat bir tek hızı uymuyor.Ben 166.7 MHz ram bulamadım internette Yani sormak istediğim Bu verdiğim linkteki ram benim bilgisayarıma uyar mı? Bir slot daha var..
bu sistemle cod6 yı nasıl oynayabiliyon, helal valla.
quote:
Orijinalden alıntı: Clayns_seco
arkadaşım ramlerde mhz'in yarısını gösterir hep. 800 mhz'li ramlerde ise 400mhz olarak gösterir. senin ramlerin 333mhz. verdiğin linkteki ramin mhz'i uyuyor. ama anakartının ram kapasitesi kaç, ona bakarak al derim.
sadece dual çalışanlarda yarısını görürüz.
quote:
Orijinalden alıntı: juhtife
bu sistemle cod6 yı nasıl oynayabiliyon, helal valla.
Oynuyorum valla :) PES 2010'uda oynadım oynuyorum 0 kasmayla..
quote:
arkadaşım ramlerde mhz'in yarısını gösterir hep. 800 mhz'li ramlerde ise 400mhz olarak gösterir. senin ramlerin 333mhz. verdiğin linkteki ramin mhz'i uyuyor. ama anakartının ram kapasitesi kaç, ona bakarak al derim.
Nasıl bakabilirm ona?
CoD MW 2'yi oynamay çok garip ayrıca linkteki ram aşırı pahalı, eski ürünler pahalı oluyorda bu kadarda değil.
quote:
quote:
evet ben de öyle biliyorum bir gariplik var. DontCryForPain hocam 256MB lık raminin hızı 166MHz dir büyük ihtimal. hızları farklı 2 ram takarsan, hızı düşük olanın hızında çalışır.
quote:
quote:
sadece dula çalışanlarda değil tek modüllerde de yarısını görürürsün kardeş
ayrıca alacak olduğun ram alabilirsin için rahat aynı gecikme zamanlarına sahip hiç bi sorunun olmaz ayrıca kit olarak çalışma ihtimali yüksek
Arkadaşlar parasına puluna karışmayınız lütfen.
Şimdi ben bu linkteki rami taksam düzgün çalışır mı?
up up up.
beyler bakalım bi lütfenn acil yarın almam lazım
uppppppppppppppppppppppppppp
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme