Merhaba arkadaşlar. Elimde 4 tane 256 Mb ddr2 3200 ram var. Bu ramlere uyabilecek anakart ne olabilir. Elimdeki 965 çipsetli anakartta çalışmadılar. çalıştıklarına eminim ama hangi anakartta kullanılabileceğini bulamadım. Bilgisi olan varsa hatta elinde uygun anakart olan varsa (ucuz olmak kaydıyla) değerlendirebilirim. Ha bide elimde birde E4500 var. Bu ramlerle bu işlemciyi uygun anakartta kullanabilirmiyim acaba? İlgilenen arkadaşlara teşekkürler
pire için yorgan yakma 1 gb ram kaç kuruşki?
bence 20 liraya onlardan çok daha performanslı 1gb ram al elindekileride anahtarlık yap
quote:
Orjinalden alıntı: fantayapar
Merhaba arkadaşlar. Elimde 4 tane 256 Mb ddr2 3200 ram var. Bu ramlere uyabilecek anakart ne olabilir. Elimdeki 965 çipsetli anakartta çalışmadılar. çalıştıklarına eminim ama hangi anakartta kullanılabileceğini bulamadım. Bilgisi olan varsa hatta elinde uygun anakart olan varsa (ucuz olmak kaydıyla) değerlendirebilirim. Ha bide elimde birde E4500 var. Bu ramlerle bu işlemciyi uygun anakartta kullanabilirmiyim acaba? İlgilenen arkadaşlara teşekkürler
konuyu hortlatmayayım ama ddr2 3200 diye birşey yok ddr 3200 diye bir ram olayı var diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam,ve hatırladıklarım doğruysa elinizdeki ramlerin ddr oluşundan ve anakartınızında ddr2 desteklediği için çalışmazlar,elinizdeki ramlere eski tip soket 478 işlemcilerin takıldığı anakartlara bakmalısınız ama geleceğe yatırım olmaz paranızı çöpe atmış olursunuz bence ikinci el ilanlarına verin ramlerinizi ve başka bir ihtiyacınıza yatırım yapın 965 çipsetli anakartım+e4500 var demişsiniz,ramlerinizi satın ve üstüne bir kaç ytl ekleyip ddr2 ram alın...