Şimdi Ara

DDR2 4x1gb ram overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemimde 4 gb DDR2 ram var ram overclocking konusunda bilgim yok, acaba performansını artırmamın bana ne gibi katkıları olur, gerekli olur mu, grafik tasarım işi ile uğraştığım için ramlerin faydası çok fazla bana.

Ramler için herhangi ilave bir soğutucu kullanmıyorum. Kasa içi soğutması iyi düzede 6 fan var, sistem özelliklerim aşağıda:

P4 3.6 ghz, Gigabyte Ga-8I925X-G, 4Gb DDR2 ram, Samsung Sata 120 gb 7200 rpm, Sparkle Nvidia Geforce 6200 128mb, 19 inch dual sony lcd

• kardes ramalrı fazla zorlayamıyon cpuyu yuksetmeden

ama tabi biraz artıs olur oc ile
  • bence ramlerinle uğraşıcaana WD RAPTOR 10000rpm bi harddisk al kendine
    yada 250x2:500GB WESTERN DIGITAL 16MB BUFFER SATA II HARDDISK YAP
    faydasını görürsün
  • +1
    6200 o sisteme az gelir.En az bir 6800LE almalısın.Ya da 6800GT.
  • 6200 cok komik olmush ya en azından 6600gt flan olsaydı ...
    300+ dollarlık işlemciye o ekran kartı hich gitmemish .......
  • iyide oyun oynamıyorumki pek fazla, nadiren call of duty 6200 niye az gelsin? yakında zaten komple amd 64 e geçeceğim, ama geçene kadar bu sistemde ramleri hızlandırabilirmiyim, faydası hiç olmaz mı diyosunuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BMUC

Sistemimde 4 gb DDR2 ram var ram overclocking konusunda bilgim yok, acaba performansını artırmamın bana ne gibi katkıları olur, gerekli olur mu, grafik tasarım işi ile uğraştığım için ramlerin faydası çok fazla bana.

Ramler için herhangi ilave bir soğutucu kullanmıyorum. Kasa içi soğutması iyi düzede 6 fan var, sistem özelliklerim aşağıda:

P4 3.6 ghz, Gigabyte Ga-8I925X-G, 4Gb DDR2 ram, Samsung Sata 120 gb 7200 rpm, Sparkle Nvidia Geforce 6200 128mb, 19 inch dual sony lcd

1-P4 3.6'yı çok rahat gülük 4.0 kullanırsın. FSB 18*225 ile=4.050 olur.Ama elindeki 3.6 560'mı? yoksa 660'mı? yazmamışsın!!! Bu önemli çünkü 660 ile 560 arasında teknolojik olarak çok fark var.

2-Ok 4 gb ama ne yani remler 553 mhz mi 667'mi 675'mi ne??? ve cas değerleri ne??? Markası ne

3-eğer overclock düşünüyorsan ve bu konuya yeniysen,Gigabyte yanlış anakart ASUS almalıydın otomatik overclock seçenekleri var ve stabil çalışır ve Bios seçenekleri daha iyi ve kolay.

4-neyse genede hayırlı olsun....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.