Şimdi Ara

Ddr2 anakarta ddr3 ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim Ana Kart DDR2 Ona DDR3 Ekran Kartı Takabilirmiyim Acilll yardımmmm

• Ddr ve gddr birbirinden farklıdır. Gddr5 bile takabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muro1940 M kullanıcısına yanıt
    Sistem bellekleri olan DDR ile ekran kartı bellekleri olan GDDR farklı şeylerdir. Sistem belleği ile ekran kartı belleğinin birbiriyle alakası yoktur. Anakartın DDR2, DDR3 vs. sistem belleği desteği vardır. Ekran kartı için slot farklılığı (AGP, PCIE gibi), PCIE 2.0-3.0 gibi özellikler belirlenmiştir. Yani ekran kartları için anakartlarda bellek desteği gibi bir şey söz konusu değil. Rahatlıkla takabilirsiniz.

Bu arada GDDR3 ekran kartı belleği aslen DDR2 temelli, GDDR5 ekran kartı belleği de aslen DDR3 temellidir. Daha fazlası için imzamdaki "Ekran kartlarındaki GDDR bellek nedir? DDR5 bellekli ekran kartı var mıdır?" konusuna bakabilirsiniz.

• Çok Saolda Kardeş Bana Önerecegin 1Gb Ekran Kartın Varmı ????
  • Kardeş Bide Bu Anakartın Mhz Sorun Cıkarır Dio arkadaş Ona Ne Dion Sorun Olurmu Bide Anakart Mhz Nerden Bakıok
    Anakart Mhz dediğin sistem bellekleri için olan değerler mi? yani ram kaç mhz? bunu mu demek istiyorsun?
  • Bizim Arkadaş Diorki Kardeş Anakart Mhz'ne uygun ddr3 Ekran Kartı Takabilrsin Dior

Ben Sana Ana Kart Foto Atam Ona Uygun DDR Kaç Ekran Kartları Gider
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1GB 256 Bit DDR3 Ekran Kartı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    ya o arkadaş karıştırmış ya da sen anlatamamışsın. Anakart mhz'sine uygun ram olabilir, ekran kartıyla alakası yok. Arkadaşın şunu kastetmiş olabilir, işlemcin düşük olduğu zaman ekran kartı verimsiz çalışacaktır ve bir forum fobisi olan meşhur darboğaz oluşacaktır. Aslında bu durum da şuanki sisteminde oluşabilir çünkü işlemcin bayağı eski. İyi bir ekran kartı takamazsın. Aslında takarsın da verimli kullanamazsın. Ayrıca ekran kartı soketi PCIE mi yoksa daha eski olan AGP mi? Mainboard kısmınında ekran alıntısını atsan çok iyi olur.
  • Al Kardeş Bana Anca Sen Yardımcı Olursun DDR3 Takabilrmyim
  • Kardeş Ben Yarın Senin Cevaba 19.30 gibi bakabilirm İşten O saate Geliom Sen Bana Gerekli Bilgiyi Aktar İşten Gelince Ben Bakarım TMM Kardeş
    yardımcı olayım fakat aynı şeyleri tekrar tekrar söylemeyi sevmem. Eğer yazdıklarımı tam olarak okumayacaksan boşuna zamanımı harcamayayım. DDR3 değil GDDR3 olduğunu söyledim daha önce ve aynı şekilde bellekle alakası olmadığını, takılabileceğini de söyledim. Anakartın ekran kartı soketi PCIE destekli. Yani günümüzdeki bütün ekran kartlarının kullandığı soket şekli. İstediğini takabilirsin fakat işlemcin çok düşük olduğu için verimli kullanamazsın.

Şuanda ne kullanıyorsun ekran kartı olarak?
  • Cevaba Yarın Bakabilirm Sorun Olmaz Demi Kardeş
    sorun olmaz fakat dediğim gibi işlemci sıkıntı çıkaracak. Vatan'da bulunan 150-200 liralık kartlardan yukarısı verimli olarak çalışmayacaktır.

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-kartlari/?=&srt=UP&opf=p2833
  • 150-200 üm Aşşagısnda Alayım Demi Kardeş Bide İşlemciyi Nasıl Hızlandırrız Bİ Acil Cvp Atsanda YATCAM K.B
    İşlemciyi yükselt diyeceğim ama yani yeni işlemci alman lazım. Sıfırı yok zaten, temizinden soket 775 2. el bulabilir misin artık orası da sana kalmış. Dual core veya Core 2 Duo falan...
  • Tmm Eyw Kardeş Cok Saol Son Sorum Ben 150-200 TL Arası mı Ekran Kartı Alim Yoksa 100-200 Arsımı Yarın Cevabına Bakarım Bide Bir Dahaki Sorunum Filan Olursa Sna Danışabilirm Deilmi???????
  • En fazla hd 7730 alınır hatta ona bile kısıtlama yapar. Siz elran kartından sonra bir q6600 işlemci takarsanız iyi verim alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende asus gt630 var daha oynayamadığım oyun olmadı fiyatı da çok pahalı değil .
    Bu durum sizin bütçenizle de alakalı. İsterseniz 300-400 lira arası da kart alabilirsiniz fakat eğer ileride işlemciyi de yükseltecekseniz. Yoksa alacağınız ekran kartını tam verimle kullanamazsanız, yani örneğin %50-60 civarlarında kullanırsınız. Sorununuz olursa tabiki sorabilirsiniz, müsait olduğumda cevaplarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.